Hei kjære damer,

Alle som har hørt om Kevyn Auksjonens sminkelinje, ville ha hørt om hans skulpturpulver i skyggen "medium". Den har en ikonisk følge og av en grunn. Det har eksistert i årevis og er fortsatt det aller beste konturproduktet i markedet, og for en rekke hudtoner. Mens de fleste andre skulpturer er ikke noe annet enn bronzers, er dette virkelig et skulpturprodukt. Jeg har brukt min i nesten 3 år, og det har knapt fått et hull i det. Så, med alle krem ​​og pulverformede paletter som slår på markedet (les Kat Von D, Anastasia Beverly Hills), ønsket jeg også å komme inn på bandwagon. Men hvis du kjenner meg, vet du min aversjon mot konturpaletter. Hvis du ikke vet hvorfor, vennligst sjekk min anti-haul innlegg fra et par måneder tilbake. Så, selv om jeg ønsket å eksperimentere med et kremprodukt, var jeg ikke villig til å kjøpe en palett. Siden jeg har fet olje til kombinasjonshud, som ikke alltid fungerer bra med kremprodukter, ville jeg ikke gå over bord. Så jeg prøvde disse små Kryolan Dermacolour påfyllene i lettere og mørkere nyanser for å fungere som et konturprodukt, noe som var en dårlig feil. Teksturene av de fungerer ikke for fet hud! Så, mens du surfer på Sephora, så jeg denne kremete duoen fra Kevyn Aucoin, og jeg var fascinert og lette også kuggen - det er Kevyn Aucoin, ikke sant? La oss finne ut om det var riktig å gjøre! Bare et raskt hode er - Creamy Glow Duo er faktisk leppe og kinnprodukter som kommer i 4 varianter. Varianten # 1, # 2 og # 3 er lyse blush type nyanser mens duo # 4 er kontur og høydepunkt skygge.

Produktbeskrivelse: Få den perfekte flushen med denne leppe og kinnfargen duoen. Nyanser kan brukes alene eller blandes sammen for å oppnå ønsket utseende. Cream formel glir lett for et strekkfritt program. Ikke fettete. Langvarig. Hvordan å bruke: Påfør kinnene med finger eller Foundation Brush for en jevn og strammere applikasjon. Dab på kinnene og bland oppover og utover

Pro Tips: 1. For Duos 1,2, & 3, bruk lysere nyanser på eple av kinn og mørkere nyanser litt under epler for å skape ekstra dimensjon. 2. For Duos 1,2, & 3, bruk begge farger sammen på epler av kinn for å skape en helt ny rødmefarge. 3. For Duo 4, bruk kremlys for å markere kinnben og middels skulpturkrem i hule kinn for å skape høyere kinnben.

ingredienser:

Pris: $ 28 for 4,5 gm.

Min erfaring med Kevyn Aucoin The Creamy Glow Duo # 4 Sculpting Medium Candlelight:

emballasje: Det første som treffer deg er størrelsen på kompakten. Den er akkurat like stor som skulpturpulverne og det himmelske pulveret (Candlelight og Starlight). Betydningen, den er liten, om størrelsen på en litt stor øyenskygge singel. Jeg følte meg sånn hver gang jeg mottok en av de ovennevnte pulver. Det ramte meg da jeg fikk denne, fordi dette var en duo! Så kan du forestille deg hvor liten den skulpturpanelen egentlig er.

Når det er sagt, vil jeg gjerne lage to poeng her. En, jeg har brukt sine pulverprodukter for en stund, spesielt hans skulpturpulver som jeg bruker ganske regelmessig, og jeg har knapt en pute i pannen. Det er så pigmentert og påvirket produktet er. To - du må huske at Kevyn Aucoin er et high-end merke. Jeg vil helst ha en liten panne fra ham på $ 28, som jeg kan ta en dag til slutt enn å ha en stor panne på $ 65- $ 70 med trippelproduktet og ikke være i stand til å lage enda en pute i den og det er bare ødeleggende. Fortell oss ikke alltid, vær så snill som at Tom Ford gjorde rødme i mindre størrelse og dermed priset, slik at vi kunne prøve flere av dem - samme perspektiv!

Produktene kommer i individuelle panner - 1/3 er skulpturproduktet og 2/3 er fremhevingsproduktet.

Skygge: Som jeg tidligere har nevnt, er Creamy Glow Duo faktisk leppe- og kinnprodukter som kommer i 4 varianter. Varianten nr. 1, nr. 2 og nr. 3 er skinnende nyanser. Mens duo # 4 er kontur- og høydepunktsskyggen, er skulpturskyggen Medium og Highlight-skyggen er Candlelight. Grunnen til at jeg kunne velge dette produktet, at jeg har begge produktene allerede i pulverform, og jeg liker virkelig begge deler.

Kremversjonen av skulpturmediet ser mørkere ut i pannen enn pulverversjonen. Imidlertid ekspanderer den lettere enn hva den ser ut i pannen. Den lener seg fortsatt ganske kul, men kanskje litt mindre grå enn pulverversjonen. Det fungerer bra for min middels hudtone, gir en veldig naturlig skygge på de ønskede stedene. Jeg vedder på at det ville fungere så lett for lettere hudfarge også. For rettferdig hud, vil jeg foreslå å prøve før du kjøper. Dessverre er skyggen ikke sannsynlig å dukke opp på dypere hudtone.

Kommer til "Candlelight" i krem, det er en off-white beige skygge. Den er lett nok til å gi min middels hud en nødvendig løft. Når den blandes, ser den ganske naturlig ut, ikke naturlig som i nesten synlig, men naturlig, i forhold til gløden fra "himmelen ser", som folk foretrekker i dag. Selv om du lager lagpulver på toppen av dette drømmepunktet, får du det også lett. Det er ingen mikroglitter, det er knapt der, ekstremt fin glimmer, som jeg måtte se veldig nær å se. På overflaten ser det bare ut som en naturlig glød.Dette ville se helt fantastisk ut på kroppen din og ikke bare ansiktet.

applikasjon: Kommer til søknaden, er det ingen pensel eller applikator med den. Man kan bruke fingertuppene eller en syntetisk børste for å påføre den på huden. Jeg foretrekker det første når jeg bruker det på kinnene mine, men sistnevnte, når jeg bruker på nesen min - bare for å få en mer presis søknad. Etter søknad bruker jeg min Beauty Blender til å diffundere produktet for å gi naturlig skygge og lys på huden. Skulpturproduktet vil gå uansett hvor du spiller dine konturprodukter - hul i kinnene, kjevelinjen og nesen din (avhengig av om du trenger det). Fremhevende nyanse ville gå på de høye punktene i kinnet, cupidens bue og nesen din (hvis du også konturerer den).

Tekstur: Dette var sminke og pause for meg - kremprodukt på oljeaktig / kombinasjonshud. Tekstur er vakker. Det er myk nok til ikke å hoppe over under applikasjonen og glir på jevnt. Men ikke så kremaktig at det blandes i ingenting, noe som jeg vanligvis har med kremprodukter (med mindre de har en krem-til-pulverformel). Det gir dem en fin, myk kontur og et lett, men tydelig høydepunkt. Det fremhever ikke tekstur på den modne huden min.

pigmentering: Pigmentering er bra. Som jeg har nevnt tidligere, kan et kremprodukt noen ganger forsvinne når du begynner å blande det. Dette gjør det ikke. Pigmentering er tydelig, men fortsatt veldig naturlig utseende. Det kan lett bygges opp eller diffuseres.

Longevity: Produktet gir anstendig slitasje, ca 7 timer eller så i kjøligere vær. På sommeren forsvinner dette raskere fordi min base selv forsvinner. Imidlertid kan man alltid bruke dette som utgangspunkt for et skulptur / uthevingsprodukt i pulverlakk for å fortsette - dette er en vanlig praksis brukt av makeup artister for å gi lang levetid til sminke.

FOTD: I FOTD har jeg gjort et veldig dypt sminkeutseende. Så, mitt grunnlag er MAC Face and Body, med skulptur og fremheving av produkter fra denne duo-paletten og Beccas Beach Tint Souffle i Papaya / Topaz som rødme. Jeg har ikke øye makeup - lege ordre!

Fordeler av Kevyn Aucoin The Creamy Glow Duo # 4 Sculpting Medium Candlelight:

 • En duo av Kevyn Auksjons ikoniske produkter - skulpturmediet og stearinlyslyset - i kremform.
 • Nyanser vil fungere perfekt for lett til middels til litt solbrun hud.
 • Nyanser er realistisk lett å jobbe med og ser naturlig når de brukes.
 • Begge nyanser er ekstremt enkle å bruke.
 • Kremformelen er myk nok til å søke lett og ikke så kremaktig at den smelter bort til ingenting mens du blander.
 • Lett blandbar.
 • God pigmentering.
 • Anstendig slitasje tid.
 • Ikke bryte meg ut.
 • Ikke fremhever tekstur av den modne huden min.
 • God kvalitet emballasje.
 • Lett å reise med - ekstremt kompakt.

Cons av Kevyn Aucoin The Creamy Glow Duo # 4 Sculpting Medium Candlelight:

 • Ett produkt vil ikke passe alle hudtoner.
 • Kompaktet er ganske lite.
 • Jeg ønsker konturproduktet og fremhevingsproduktet var i like store mengder.

IMBB Rating: 4.25/5

Produktet er en refleksjon av kvaliteten jeg har kommet til å forvente fra Kevyn Aucoin. Jeg vet at jeg kanskje er partisk når det gjelder ham. Ærlig, hvis jeg hadde et valg for å få sminke min gjort fra en profesjonell makeup artist, ville navnet hans gjøre til toppen av listen for meg! Dessverre vil det ikke skje, noensinne! Men når det gjelder mine vurderinger, prøver jeg å holde dem av mine personlige forstyrrelser og fordommer. Se, jeg gjorde hele anmeldelsen uten å kaste skygge på noen "Celebrity Contour-produkter" som ser mer ut som en s * x-leke enn en konturstang! Hva alle folk må gjøre for å selge produkter! 😉 * Oh Nei! Jeg trodde vi ville gjøre det gjennom uten referanse til min (forkortede) navneskjel! "Jeg antar at skipet har seilt! 😉 Anbefaler jeg Kevyn Aucoin The Creamy Glow Duo # 4 Sculpting Medium Candlelight? Hvis hudtonen din passer inn i braketten som er nevnt tidligere, og du vil prøve et kremprodukt, vil jeg definitivt foreslå denne kremete glødduoen.

Kevyn Aucoin Candlelight The Celestial Skin Liquid Lighting Kevyn Aucoin Den Sensuelle Hudfarget Balm Kevyn Aucoin Starlight The Celestial Powder Kevyn Aucoin The Celestial Powder Candlelight Maybelline fredd Glød Blush i Creamy Cinnamon Diorskin Naken Natural Glow Sculpting Powder Makeup SPF 10 Rimmel London Coral Glow Kate Sculpting Palette Tom Ford Brow Sculpting Kit og Skin Illuminating Powder Duo 01 Moodlight Rimmel London Kate Sculpting og Highlighting Kit 001 Golden Sands

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: