Hei vakre mennesker,

Denne anmeldelsen er på Revlon Ultra Matte HD i skyggen "Forever." Jeg kjøpte dette etter å ha sett en youtuber anbefale dette som en dupe for Huda Beauty's flytende leppestift i Venus. Jeg jakter alltid på gode n * de nyanser, så jeg gikk videre og plukket den opp.

Produktbeskrivelse: Lett, høydefinisjons fløyels matt farge. Fuktighetsgivende, fløyelsaktig følelse. 100% voksfri, gelformel. Nå tilgjengelig i 24 HD-nyanser. Pris: INR 1195

Min erfaring med Revlon Ultra HD Matte Lip Color HD for alltid:

Farge: "For alltid" er en brun brun rosa farge i midten. På hånden ser denne svetten ut mørk, men på leppene er den litt lettere. På min solbrune hud ser den ut lys, litt lysere enn min sanne MLBB-skygge. Likevel, jeg liker denne fargen i flere dager, jeg vil holde det enkelt, og det passer også bra med et røykaktig øye.

emballasje: Jeg elsker faktisk røret der det kommer, det er litt flatt sammenlignet med andre standardrør. Røret er frostet, og du kan se fargen på produktet som er flott for meg å få øye på skyggen i sminkesettet mitt. Hetten er sølv og vri ut. Applikatoren er min favoritt skjønt. Det er som en squarish flat hard svamp. Jeg vet ikke hvordan annet å beskrive det, men den firkantede formen er perfekt for presis anvendelse, og den flate delen sikrer at produktet går jevnt. HVIS BARE dette var en helt matt væske leppestift, ville jeg ha verdsatt applikatoren enda mer.

Tekstur: Det skal være en flytende leppestift, men den er super kremaktig, føles mer som en crème-leppestift eller en tykk glans. Navnet sier "Ultra HD Matte", men det tørker ikke helt matte. Faktisk tørker den ikke engang til halvmattet finish. De burde nettopp kalt det leppe krem ​​/ crème eller noe, det ville ha gjort mer fornuftig. Når du bruker det, ligger det tykt på grunn av formelen, og det kan føles for tungt til noen. Jeg tar av litt overflødig produkt fra staven før jeg søker, fordi jeg ikke liker hvor tung det føles hvis jeg ikke gjør det. På den lyse siden er den kremete teksturen ganske fuktig.

pigmentering: For formelen den har, er pigmenteringen ganske sterk. Den gir en ugjennomsiktig farge i en sveipe, men siden den er kremaktig og ikke full matte og også en lys farge, dekker ikke pigmentering på hjørnene i munnen min. Det irriterer meg, men jeg dekker det med en leppeforing.

Oppholdsstyrke:Siden dette er kremaktig og ikke tørker ned matte (det irriterer meg egentlig at dette ikke tørker ned mat), forblir det ikke i mer enn 4 timer med snacks. Det overfører så lett på alt, hvis du spiser noe det er borte med minst 40%. Det overføres til min burger selv. Det fades jevnt, så jeg antar det er bra, men etter 3-4 timer må du røre opp. Det er for kremt å sette seg i fine linjer eller bli ujevnt og det gir ikke en flekk på leppen heller.

Pros av Revlon Ultra HD Matte Lip Color HD for alltid:

  • God n * de skygge for rettferdig til middels hudfarger.
  • Hydrerende formel.

Ulemper med Revlon Ultra HD Matte Lip Color HD for alltid:

  • Ikke tørker ned matte.
  • Bo ikke for lenge.
  • For mye produkt føles tungt på leppene.

IMBB Rating: 3.5/5

Jeg elsker fargen og applikatoren, men jeg hater det navnet som sier "Ultra Matte HD", men det tørker ikke matte eller sist som en matt leppestift. Det hydrerer ja, men det varer ikke for lenge, og min livsstil tillater ikke konstant berøring. Jeg finner meg ikke selv nå for det veldig ofte, og det finnes andre gode nder der ute, så jeg vil ikke kjøpe tilbake, men hvis du vil ha noe med en glanslignende konsistens med god pigmentering, kan du gi dette en prøve.

Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Obsession Revlon Ultra HD Matte Lip Color - 655 HD Kisses Revlon Ultra HD Matte Lip Color i HD Addiction Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Seduction Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Devotion Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Kjærlighet 15 Lakme Absolute Luxe Matte Lip Color med Argan Oil Lotus Makeup Ecostay Smør Matte Lip Color Pink Precious

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: