Hii IMBBians,

Bryllup er en ekstremt dyr affære. Brides ansette eksperter og fagfolk for å gjøre bryllupet en minneverdig affære. Men dette legger definitivt opp til kostnaden. Har du noen gang lurt på om å gjøre noen av elementene i bryllupet ditt selv? Vel, du kan i det minste gjøre ditt bryllupshår. Gitt nedenfor er noen av de enkle frisyrene du kan stile på bryllupsdagen din.

1. Twisted Ornamental Bun:

Dette er en enkel peasy og stilig frisyre for bryllup. Du må vri håret og binde i bunken. Men legg litt hår på toppen av bunken. Når bunken er klar, snur du håret som er tilgjengelig øverst i motsatt retning, og det vridde håret er klart. Dekorer den med en stor rose eller et annet ornament, og det er perfekt for bryllupet.

2. halv flettet:

Dette er en annen stilig måte å flaunt ditt lange hår på bryllupet. Braid håret ditt på toppen og stram det med et hårklipp. La flettet være åpent nederst. Hold håret løs. Dette vil være den perfekte frittflytende og stilige frisyren til bryllupet ditt.

3. Bow Bun:

Boller anses alltid å være kjedelig og ikke så stilig. Dermed hvorfor ikke bære en bue bun. Dette er stilig og er den perfekte vridningen på bryllupsdagen din. Dette er trendy og elegant bryllup frisyre som alle vil definitivt elske.

4. Frigjørende krøller:

Dette er en tradisjonell, men vakker frisyre som du enkelt kan gjøre selv. Kjam håret godt og fjern alle tangene fra håret ditt. Krøl håret ditt på bunnen og bare la dem åpne.

5. Floral Bun:

Dette er en annen tradisjonell måte å utøve bryllupshår på. Bare gjør en enkel stram bolle. Men senere får du tilgang til denne bolle med blomster. Dette vil se ekstremt tradisjonelle og store på samme tid. Og det kan gjøres innen sekunder.

6. Dutch Braid Bun:

Dette er en annen multi-bun frisyre som ser veldig vakker ut, men kan gjøres innen noen minutter. Bare opprett separate partisjoner av håret ditt og danner deretter fletninger. Gjør bare lavt flett og hold øvre delen løs og tom. Nå, bli med alle disse flettene sammen i en bolle.

7. Lav Bun:

Dette er en trending bryllup frisyre som etter hvert blir veldig populær. Dette er en enkel løs bun som er gjort litt lavere enn noen annen vanlig frisyre. Dette er veldig enkelt å gjøre og ser ekstremt stilig ut på samme tid. Du kan også få tilgang til denne frisyren videre med blomster eller ornamenter.

8. Hårbånd Bob:

Vi har også noe for kort hår. Kort hår ser ekstremt sporty ut. Så, hva du kan gjøre er at du bare har et hodebånd over bob håret. Dette vil gi et feminint utseende og er veldig enkelt å stilere på ditt eget bryllup.

9. Valset inne frisyre:

Bare gjør en enkel hestehale, og rull den deretter og bind den nedre delen med et enkelt hårklipp på toppen. Og din rullede bun er klar. Dette er en annen fab frisyre som vil være klar i sekunder og er perfekt for bryllupet ditt.

10. Messy Side Chic Hestehale:

Messy side chic hestehale er veldig stilig. Du kan videre glamme det ved å lage en enkel sideflettet hestehale. Ta ut håret på toppen og ruffle dem litt. Dette vil være den perfekte og raske bryllup frisyre som kan gjøres innen sekunder.

Hvordan gjøre Ansiktsbehandling hjemme med kjøkken Ingredienser Hvordan gjøre din egen sminke som profesjonelle Hvordan gjøre ditt eget bryllup smink og rock det Tips du må vite om du vil gjøre ditt eget bryllupsmakeup 11 Bryllup frisyrer for kort hår 10 Bryllup frisyrer for langt hår 7 måter å velge riktig frisyre til bryllupet ditt

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: