Hudtype: Kombinasjon, sensitiv og akne utsatt

Hei flotte damer,

I dag vurderer jeg Pixi Skintreats Glow Mist. Les videre for flere detaljer:

Produktbeskrivelse: All-over glødende tåke for en strålende, dugg effekt. Gir en glødende, lysende og glatt hudfarge. Beriket med 13 naturlige oljer pluss propolis, aloe vera og frukt ekstrakter. Hydrerer, beskytter og nærer. Setter sminke, legger en dugg finish og beskytter huden. Oppfrisk sminke, hydrater og legger til glød. Passer alle hudtyper. Ikke testet på dyr. Pris og antall: 975 PHP eller 1250 INR for 80 ml.

ingredienser: Vann, Olea Europaea (Oliven) Fruktolje, Dipropylenglykol, Butylenglykol, Propolis Ekstrakt, Niacinamid, Argania Spinosa Kjernel Olje, Aloe Barbadensis Blad Utdrag, Betain, Natrium Hyaluronat, PEG / PPG-17/6 kopolymer, Panthenol, Carthamus Tinctorius ( Safflower) Frøolje, Persea Gratissima (Avocado) Olje, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Olje, Rosa Canina Frukt Olje, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje, Macadamia Integrifolia Frøolje, 1,2-Hexandiol, Caprylyl Glykol, Illicium Verum Anis) Frukt Ekstrakt, Adenosin, Rose Blomstolje, Tagetes Minuta Blomstolje, Mentha Arvensis Bladolje, Elettaria Kardemomum Frøolje, Thymus Vulgaris (Timian) Olje, Eugenia Caryophyllus (Klute) Bladolje, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Bladolje, Vetiveria Zizanoides Root Oil, Cymbopogon Schoenanthus Olje, Pelargonium Graveolens Blomstolje, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olje, Citrus Limon (Sitron) Skal Olje, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Skal Olje. 80 ml / 2,70 fl. oz.

Min erfaring med Pixi Skintreats Glow Mist:

Ansiktsmåten kommer i en signatur Pixi Beauty-emballasje. Den kommer i en klar plastflaske med pastellgrønn sprøytedyse og hette. Flasken bærer produktrelatert informasjon trykt på den i fine kobberfonter, mens andre detaljer som ingrediensliste, osv. Er nevnt på baksiden av denne flasken. Sprutdysen fungerer ganske jevnt. Hetten lukkes forsvarlig og gjør denne emballasjen egnet til å bære rundt. Flasken er lett å bære og ganske solid. Samlet sett har jeg ingen klager når det gjelder emballasjen.

Tåken har en sterk duft som føles som en blanding av sitrus og lavendel notater. Duften er forfriskende, men samtidig er den for sterk og litt plagsom. Men jeg er glad for at den bare går for en veldig kort periode og fader seg bort gradvis. Produktet hevder å tilsette glød til huden ved å holde den næret og hydrert. Også, det kan brukes som en sminke innstilling spray for å legge til at dewy finish til sminke.

Denne tåken er en blanding av forskjellige oljer, så et oljelag settes opp på toppen, slik at det er viktig å riste flasken godt før sprøyting av tåke på ansiktet slik at alt innholdet blandes riktig. Tåken tar et minutt eller to å slå seg ned og tørke ut helt. En av de største grunnene til at jeg elsker å bruke tåke er at den lett kan brukes ved å sprøyte den på ansiktet og hjelper til med å holde huden frisk og glødende. Nå, la oss se hvordan denne ansiktsmåsen har gått for min kombinasjons-fet hud.

Det gjør huden min mykere og mykere. Jeg sprayer det på ansiktet mitt etter rensing, og det skaper en fin jevn overflate for å få min serum eller fuktighetskrem synke godt inn i huden. Det bidrar til å eliminere all tørrhet og flakhet. Dessuten gjenoppliver den øyeblikkelig kjedelig hud og gjør den ser livlig og sunn ut.

Formuleringen er så lett og hydrerende. Jeg var i tvil om at formelen kan vise seg å være feit fordi det er en blanding av en rekke oljer, men jeg er glad for at den ikke er helt fettete og behagelig å ha på seg. Det forlater ikke den klissete følelsen bak. Jeg har brukt det et par ganger før jeg brukte sminken min, og det fungerte veldig bra ved å nærme huden min riktig, bli kvitt all tørrhet.

Etterfulgt av dette bruker jeg min primer til å lage et godt lerret for sminke min. Det fungerer utrolig som en sminkesett, gir en fin, myk finish til sminken min, men sørg for at sminken din er vanntett for å unngå at det er flakket. Det reduserer den pulverformige overflaten av sminke og hjelper den til å virke naturligere.

Denne tåken etterlater en litt oljeaktig glans på huden min når jeg bruker den som sminkesett. I følge merket er produktet egnet for alle hudtyper, men jeg tror at det ikke er egnet for fet hud i det hele tatt, for selv om jeg har kombinasjonshud, gjør den huden min olje etter en halv time eller så. Men for folk med tørr til normal hud, forsikrer jeg meg om at ingen annen tåke kan erstatte denne når det gjelder hydrering og den myke, dystre overflaten. Det brøt meg ikke i det hele tatt (jeg har akne-utsatt hud). Alt i alt er dette et fantastisk multifunksjonsprodukt.

Pros av Pixi Skintreats Glow Mist:

 • Luksuriøs emballasje.
 • Fin spray dyse.
 • Lett å bære.
 • Vannlignende konsistens.
 • Mykner huden.
 • Soothes huden.
 • Holder huden hydrert.
 • Tar bort all tørrhet.
 • Gir en umiddelbar følelse av friskhet.
 • Fungerer bra som sminke til sminke.
 • Legger til en fin, myk finish til sminken min.

Cons av Pixi Skintreats Glow Mist:

 • Sterk duft.
 • Ikke egnet for fet hud.
 • Gjør huden min litt olje etter en tid.

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Pixi Skintreats Glow Mist? Ja.

Pixi Glow Mud Cleanser Pixi Glow Tonic Exfoliating Toner Pixi Nourishing Lip Polish Pixi Coral Red Mattelustre Lipstick Pixi Makeup Fixing Mist, Pixi Peel og Polish, Pixi 24K Eye Elixir Beste ansiktsmister tilgjengelig i India Tatcha Luminous Dewy Skin Mist Fyll opp evig tåke og fikse sminkeberedning Chanel Hydra Beauty Essence Mist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: