Hei kjære damer,

Jeg synes å være å vurdere for mange badeprodukter, er dette en ny avhengighet, lurer jeg på? Etter å ha gjennomgått de 2 kroppsvaskene fra Sephora-samlingen, har Fraise Creamy Body Wash og Monoi Body Wash i dag et produkt for deg fra Forest Essentials-linjen. For alle som har gått forbi deres butikk ville vite hvor himmelsk duften er som wafts ut av butikken, det er heady! Typisk minner meg om denne episoden av Tom og Jerry når Tom setter opp en felle for Jerry ved å holde litt ost og lukten av osten strekker seg gjennom rommene, til Jerrys hull. Hvis du får innledningen, la det være et notat i kommentarene, så vi vet alle at barndommen din ikke var bortkastet! 😉 Kommer tilbake til produktet i hånden - la oss se hvordan denne utførte.

Produkt detaljer: Denne dusjvask inneholder nøye utvalgte urter, i henhold til gamle ayurvediske tekster. Indian Rose Oil er kjent for sin utsøkte duft og stressavlastende egenskaper som etterlater huden vakkert hydrert og myk. Anti-oksidant og anti-inflammatoriske egenskaper av Bala og Gokharu helbrede og reparere huden ved å hindre den fra virkningen av frie radikaler. Urter som Genhu, Sonapatha og Bamboo renser forsiktig huden, og er kjent for sine nærende og rensende egenskaper. Pris: INR 975

Min erfaring med skogens Essentials Silkening Indian Rose Absolutt Dusj Vask:

Min standard hudtype informasjon - selv om jeg har fet olje i kombinasjon ansiktshud, har jeg ganske tørr kropps hud. I henhold til min dermatolog har jeg blitt rådet til å bruke lunkent vann gjennom hele året for å sikre at tørr hud ikke eskalerer til dermatitt. Som jeg har nevnt i mine tidligere vurderinger, bruker jeg ikke såpe på kroppen min. Jeg foretrekker en kroppsvask / kroppskrubb; Jeg har egentlig ikke en favoritt. Jeg har vanligvis 3-4 av disse i rotasjon, og jeg velger den for dagen, avhengig av hvilken duft jeg er i humør for. Jeg kjøper sjelden igjen - med unntak av Body Shop Strawberry Body Wash eller deres Strawberry Body Scrub. Jeg plukket dette en stund tilbake, jeg tror i april mens i Chandigarh. Jeg plukket opp dette sammen med et ansiktsvask (vil gjennomgå kort) og deres rosenvann.

emballasje: Emballasjen er ganske lik andre Forest Essential-produkter. Den kommer i en gjennomsiktig, plast, cuboid flaske. Det er ingen pumpe dispenser. Selv om det er enkelt å kontrollere strømmen av produktet i henhold til ditt krav. Emballasjen virker mer forenklet, absolutt ikke skrik (eller til og med hviske) luksus. Nei! En gyllenhette gjør ikke emballasjen ser luksuriøs ut! Hvorfor peker jeg på dette fordi alle sagt og gjort, Forest Essentials har etablert seg som et luksusmerke. Med dette i bakhodet føler jeg at emballasjen skal være i tråd med filosofien og posisjoneringen, som det definitivt ikke er. Det gode - det var ingen lekkasje under reisen.

Tekstur: Produktet er en gjennomsiktig, rennende kroppsvask. Det er lett å dispensere fra flasken og spre seg lett på kroppen og lår godt. Etter å vaske av, ser det ikke ut til å legge igjen rester på kroppen.

Parfyme: Jeg føler, dette er hva som skiller FE-produktene - duften. "Indian Rose Absolute" - som navnet antyder, er en frodig duft av konsentrert indisk rose. I det øyeblikket du åpner flasken, skjønner du at det ikke er en delikat mykhet i en engelsk rose. I stedet er det den sterke duften som minner om Rose "Ittar" eller "GulKund." Det er typisk indisk. Det er ganske tungt på nesen. Hvis du ikke liker sterke dufter eller ikke pleier å være tungt, det er en slags duft - dette kan ikke være din kopp te. Jeg kan egentlig ikke pinke punkt når og hvor, men jeg føler at jeg har vokst opp med disse kvintessensiske indianrosen duftene, og egentlig, nyt dem ganske godt.

For meg er det ikke overveldende eller for sterkt at det begynner å irritere. Duften er ganske sterk mens du bruker den, men holder ikke for lenge på huden. Du trenger virkelig å berøre nesen din på huden din for å føle noen duft. Så, duften er ganske mye der bare mens du fortsatt er i badekaret. Duften forblir i badet om en stund, skjønt.

applikasjon: Søknaden er ganske enkel og rett fram. Du kan bruke den direkte eller med en loofah.

effekt: En rask titt på kravene: Stressavlastende forlater huden vakkert hydrert og myk Anti-inflammatorisk Reparere huden Rengjør og nærer huden

Ok, så vi har sett på påstandene. Vær oppmerksom på at dette er en dusj gel ikke en body lotion, så den forblir på huden din for ikke mer enn 5 minutter topper. i det 5 minuttene, kan det hjelpe med å reparere hud eller gi antiinflammasjon ... ikke mye, hvis i det hele tatt.

Mens duften er tung og heftig, vil jeg si det er mer beroligende enn stressavlastende. Og dette er også fordi jeg har tidligere tilknytning til duften. For noen nye til dette - dette kan eller ikke virke som en stressavlastende eller beroligende duft.

Jeg vil si at dusjen vasker godt og etterlater huden myk og smidig - ikke tørr, men heller ikke altfor hydrert. Mens det fungerte bra, trodde han sommermånedene. Jeg føler at i løpet av vintrene, ville jeg definitivt trenger å bruke en kroppskrem.

ingredienser: Jeg gikk gjennom etiketten, og jeg kunne ikke forstå hva er ingrediensene som hjelper med skummende og renseprosess. Er det virkelig Genhu, Sonapatha og Bamboo? Jeg følte at noe var galt. Så la jeg merke til at etiketten ikke sier "Ingredienser", men "Nøkkel Ingredienser".

Jeg var ikke sikker på hvorfor produktene lister opp ingrediensene som "Nøkkel Ingredienser". Hva jeg vil påstå fra det er at de nevner hovedbestanddelene her, men det finnes andre ingredienser som ikke er oppført her. Som for meg er det en grunn til bekymring. Jeg er ikke sikker på hva det lovbestemte kravet gjelder med hensyn til merking av kosmetiske produkter i India.

Jeg forsto ikke hva "nøkkelbestanddeler" betyr fra perspektivet av prosentandelen som brukes. Er "Key Ingredients" de som brukes i høyere prosentandel i dette produktet? Vil resten av produktene være de som brukes i lavere prosentandel? Eller er ingrediensene nevnt på pakken, er beleilig merket som "Nøkkel" fordi disse er de selskapet ønsker at du skal konsentrere deg om å presse "Ayurveda" konseptet / markedsføring til deg. Jeg hadde uttrykt mine bekymringer med merkevaren angående dette problemet og ba dem om å dele hele ingredienslisten med meg, men de har ikke kommet tilbake til meg med den komplette listen enda.

Bottomline - lyssky som helvete! Jeg vet at det er et stort merke. Jeg vet at det er godt elsket. Alle ingrediensene er ikke nevnt på produktet. Hvorfor? Jeg kjøper ikke grunnen * hoste * unnskyld * hoste * at det ikke er nok plass på emballasjen. Hvis det er tilfelle, hvorfor legger de ikke inn den detaljerte listen over ingredienser på deres nettside. Når du forsøker å trekke opp ingredienslisten på deres hjemmeside - det viser bare etiketten igjen. Praktisk og skyggefull!

Synopsis av samtalen min med merket - Ingrediensene nevnt på produktet er ikke oppført i prosent. Så, på slutten av dagen, vet du ikke hvor mye av å si "rosenolje" har blitt satt inn i dette produktet - er det 10%, 1%, .01%. Glem 1 ingrediens. Du vet ikke engang om noen av de ayurvediske ingrediensene (nevnt på etiketten) brukes i noen vesentlig mengde.

Også, du har ingen anelse om hva som ellers går inn i produktet. Selv om de har uttalt at de vil vende tilbake til meg med fullstendig ingrediensliste - jeg holder ikke pusten min. Hvis / når jeg hører fra dem - jeg vil oppdatere dette innlegget i gjennomgang / kommentarer-delen.

"Key Ingredients" -listen er bare for å få deg til å tro at produktet er fullt ayurvedisk - coz bortsett fra vann og glycerin, det er det eneste som er oppført. Alt det står for meg er at det er en markedsføringskamp, ​​ingenting annet!

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Forest Essentials Silkening Indian Rose Absolutt Dusj Vask:

 • En vesentlig duftende kropp vaskes.
 • Lett på huden.
 • Sprer seg lett.
 • Lammer godt.
 • Ikke etterlater rester etter vasking.
 • Ikke irritert huden min.
 • Skum fint.
 • Ikke tørk huden min ytterligere eller forverre tørrheten - om sommeren.

Cons of Forest Essentials Silkening Indian Rose Absolutt Dusj Vask:

 • Ikke for hydratisering.
 • Duften hviler ikke på huden.
 • Emballasjen passer ikke til "luksus" merket.
 • Ingen pumpe dispenser på flasken.
 • Mangel på klar informasjon med hensyn til hele listen over ingredienser.

IMBB Rating: 3/5 Karakteren er en refleksjon av produktet og emballasjen. Jeg har ikke tatt hensyn til selskapets etikk og gimmicky markedsføring praksis her. Hvis jeg skulle gjøre det, ville vurderingen gå ned. Anbefaler jeg Forest Essentials Silkening Indian Rose Absolutt Dusj Vask? Ja. Ville jeg tilbakekjøp Skog Essentials Silkening Indian Rose Absolutt Dusj Vask? Absolutt ikke!

Forest Essentials Silering Dusj Vask Forest Essentials Silering Dusj Vask med Madurai Jasmine og Mogra Forest Essentials Silating Dusj Vask Oudh og Green Tea Forest Essentials Siletting Dusj Vask Bengal Tuberose Forest Essentials Iced Pomegranate og Kerala Lime Dusj Vask Kroppsbutikken British Rose Shower Gel Yves Rocher Fresh Rose Shower Gel L'Occitane Roses 4 Reines Bad og dusj Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: