Hei venner!

God morgen til dere alle! Jeg er tilbake med et annet innlegg! I dag snakker vi om "rødt, kløende utslett på ansiktsbehandling". Lider av kløende og rødt utslett på ansiktet kan være et plagsomt problem. Ansiktshuden kan noen ganger føles for følsom for å bli rørt ettersom noen form for allergi blir rød og blir kløende. Allergi i ansiktet kan skyldes feil diett, såper, fuktighetsgivende midler eller andre hudpleie ingredienser som reagerer med huden og dermed forårsaker allergier i ansiktet. Noen av de røde og kløende utslettene i ansiktet kan behandles hjemme. Følg disse enkle rettsmidler for å ta vare på rød kløende utslett på ansiktet. I verste situasjon, kontakt legen.

1. Havregryn:

En av de enkle måtene å helbrede rød, betent og kløende hud bruker havremel. Havregryn har hud beroligende egenskaper som kan bidra til å gi lettelse til huden. På grunn av naturlige humectants som finnes i havregryn, kan den holde huden fuktig og sunn. Ta litt kokt havregryn og legg litt yoghurt til den. Hvis nødvendig, legg til 1-2 skjeer med honning til blandingen. Masser ansiktet ditt med denne blandingen og vask av med vann.

2. Kald komprimerings måte:

Hvis du lider av rød og kløende hud på huden på grunn av et insektbit, velger du den kalde komprimeringsveien. Hvis utslettene skyldes varme, kan kaldt komprimeringsmetode bidra til å behandle kløende utslett lett. Ta litt isbiter og sett dem i en klut. Påfør på det berørte området og gjenta denne metoden 1-2 ganger om dagen. Den kalde kompressoren kan bidra til å lette problemet lett.

3. Påfør litt Lacto Calamine:

Lacto Calamine er en av de hudens beroligende kremer som kan bidra til å håndtere noen form for små infeksjoner på huden. Det har vært kjent som mors beste medisin for å behandle hudrelaterte problemer. Kjøleffekten av Lacto Calamine gjør den perfekt til å bli brukt til å behandle røde og kløende utslett på huden.

4. Apple cider eddik:

Vask ansikt med eple cider eddik kan bidra til å balansere pH-nivået i huden og også behandle kløeutslett lett. Den inneholder eddiksyre som kan hjelpe til med å behandle hudinfeksjoner enkelt. Ta en bomullsboll og dypp den i en eplecidereddik løsning, og bruk på den røde kløende utslett. Vent litt og vask av med vann.

5. Hold det fuktet:

En annen enkel måte å håndtere en rød og kløende utslett på huden er å holde huden fuktig. Du kan velge noen fuktighetsgivende fuktighetskrem eller lotion som kan bidra til å hydrere den tørre huden. De fleste ganger kan du lider av rød og kløende hud på grunn av dehydrert og tørr hud. Påfør fuktighetskrem og la huden fuktes fullstendig.

6. Aloe Vera behandling:

En av de beste ingrediensene som kan bidra til å helbrede alle typer hudinfeksjoner er aloe vera gel. På grunn av anti-inflammatoriske, antifungale og antiseptiske egenskaper i aloe vera gel, kan det vise seg å være utmerket for tørr og kløende hud. Trekk ut litt frisk aloe vera gel og påfør huden. Massasje i en sirkelbevegelse og la den stå i en time. Skyll av med kaldt vann.

7. Baking soda behandling:

Baking soda er et annet godt middel for å håndtere røde kløeutslett i ansiktet. Det hjelper til å berolige huden, fjerne de mørke flekkene og også fremme glødende hud. Ta 2 skjeer med natron og legg litt honning til den. Bland opp natron og honning sammen for å lage en tykk pasta og på ansiktet. Vent til det tørker, vask deretter av med kaldt vann.

8 beste hjemmemedisiner for kløende utslett på huden 10 beste behandlinger for ansiktsutslett Hjem Rettsmidler for å behandle varmeutslett 8 beste behandlinger for forgrunnsutslett Topp hjemmelagde ansiktsbehandlinger for fet og akne utsatt hud Forkledd nattetid ansiktsbehandling

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: