Hilsener alle,

Påføring av sminke og holde den intakt på fet hud er ingen enkel oppgave. Uansett hvor vanskelig du prøver olje oppstår alltid etter noen timer. Det samme gjelder for damene med bare oljeaktig T-sonen. Det kan hende du trenger mange produkter for å holde oljeproduksjonen i kontroll. Her er noen tips for å forhindre sminke fra å gå skinnende og fettete.

Bruk en leiremaske

Som vi alle vet, er forebygging bedre enn kur. Derfor, i stedet for å bløt bort oljen, prøv å kontrollere oljeproduksjonen med noen behandlinger. Vel, for oljeaktig hud, ler og dype rensende masker er som en velsignelse. Hvis du opplever fet hud, bruk en leiremaske eller en dyp rensende maske to ganger i uken. Slike masker hjelper til med å absorbere smuss og urenheter. De fjerner også porene og strammer dem opp. I tillegg holder en leiremaske eller en dyp rensende maske huden mattert over lengre tid.

Velg en lett og oljefri lotion

Påfør alltid en fuktighetskrem for å holde fuktighet intakt, men legg ikke på fuktighetskrem med mykgjørende midler. Faktisk, unngå fuktighetskrem med shea smør, kakao smør, kokosnøtt olje, etc. som de er gunstig hovedsakelig for tørr hud. For fet hud er de komedogene og tette opp porene. Se opp for oljefri fuktighetskrem for å holde huden hydrert og oljefri. Dessuten, hvis du har super fet hud, prøv deretter å bruke gelbasert fuktighetskrem for å gjøre huden din behagelig. Et godt fuktet ansikt gir en jevn base for sminke.

Påfør en mattende primer

Enten du går for et subtilt sminkeutseende eller tung sminke, bruk alltid en mattende primer. Ikke bare hjelper det med å holde sminke intakt, men forhindrer også huden på å bli fet. Påfør alltid en mattende primer etter å fukte ansiktet ditt. Det hjelper i å absorbere overflødig olje hele dagen og gir sminke en jevn finish.

Velg en oljefri formel

Enten det er et fundament eller en concealer, velger du alltid oljefri og oljekontrollerende formel. Den oljebestemmende formelen hjelper til med å absorbere overflødig oljeproduksjon og holder huden matt i lang tid. Videre kan du også velge lang slitasjeformel da de pleier å holde sminke intakt i lengre tid uten å gjøre det ser fettete eller skinnende ut. Oljeskinnede skjønnheter kan velge et pulverformat også fordi det holder huden mattet i lang tid ved å absorbere overflødig olje.

Ikke gå overbord med pulver

Vi må sette sminke med et pulver, spesielt på fet hud. Like rart som det kan høres, men å bruke for mye av innstillingspulver kan føre til overskytende oljeproduksjon. Oljeskinnede damer bruker mye pulver, forutsatt at det vil absorbere all olje. Men det kan komme tilbake som de overtørrede porene kan øke oljeproduksjonen for å holde huden fuktig. Og til slutt vil du ende opp med et fettete utseende på ansiktet ditt.

Gå for mineralbasert sminke

Mineral sminke kan være det beste for ansiktet ditt. Disse produktene har ingen pore clogging ingredienser. Mineral sminke oppnås ved å male mineralet i små partikler. Disse er oljefrie, duftfrie, konserveringsfrie, noe som gjør den perfekt for fet og akne-utsatt hud. Dessuten holder de mineralbaserte produktene også sminke fra å skinne.

Spritz på noen innstillingsspray

Det er umulig å bruke sminke på fet hud og holde den intakt i lang tid. Således, i tillegg til en god sminkeprimer, må du også investere i en god setting spray. Innstillingen spray vil bidra til å holde sminke intakt og flekker fri i lang tid, for å forhindre fettete utseende. Mens du leter etter en innstillingsspray for fet hud, hopp over den med bløtgjørende og velg den mattende en. Uansett hvor fristende den hydratiserende innstrålingssprayen lyder, er den ikke perfekt for fet hud.

Bruk blotting papir

Blotting papirer kan være din beste kompis! For å absorbere overflødig olje produseres bruk blotting papirer, spesielt når ute. Når du føler at olje kommer opp på huden, blett den bort med blottpapiret. Bruk alltid bare et blottpapir for de oljede områdene. Bare trykk det på huden i noen sekunder og la det absorbere olje; Ikke gni det på huden når du har sminke på.

Ikke rør ansiktet ditt

Når du berører ansiktet, overfører du svette fra fingrene og håndflatene over ansiktet. Dette igjen gjør huden ser fett og skinnende på kort tid. Videre kan berøring av ansiktet tette opp porene og gjøre huden din akne-utsatt. For å unngå slike situasjoner må du ikke holde på ansiktet ditt.

Ikke glem touch-ups

Så snart du føler at oljen gjenoppretter huden, blett den bort med blottpapiret eller gå litt opp. For en langvarig effekt, klapp området med litt pulver etter å ha doblet blottepapiret for å forhindre oljete og fettete utseende.

Bekjempe fet hud i fuktig vær ved å unngå disse feilene 7 tips for å stoppe ansiktet ditt fra å bli skinnende CTM rutinemessig for fet hud 10 enkle måter å holde fettete hår på bukta 7 fantastiske måter å unngå Cakey Foundation Look Hvordan Stoppe Makeup fra Creasing Under Eyes 9 måter å hindre sminke fra creasing Urte Essenser Fargelegge My Shiny Shine Enhancing Shampoo Essence # 59 Funky Funky Sheer Skinnende leppestift 8 hemmelige måter å få skinnende hår på

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: