Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Produkt kjøpt av IMBB

Hei alle sammen,

YSL er en av mine favoritt luksus makeup merker. Jeg elsker deres "Pur Couture" leppestift rekkevidde. De har nylig gitt ut en ny leppestiftformel med navnet YSL Tatouage Couture, som er en blanding mellom en væske leppestift og en leppeflett. Jeg ble så spent da det hørtes ut som om du får best av begge verdener. Denne serien har 18 nyanser som spenner fra n * des, pinks, bær og rødt. Jeg kjøpte skyggen "Corail Anti Mainstream." Så, la oss se hvordan denne flytende leppestiftet gikk for meg. Pris: $ 36,00 USD for 0,20 oz.

Produktbeskrivelse: En lett leppeflekk med en revolusjonerende formel for ultra matt, høy effektfarge og en lett, naken-lip-følelse. Denne formelen gir lepper matt tatoveringsaktig farge som er lett og ikke-tørking, noe som gjør den ultra behagelig å ha på seg. Høypigmentfargene tørker øyeblikkelig, forblir frisk og beveger seg med leppene dine i opptil åtte timers slitasje. Den eksklusive liner-lignende applikatoren gir mulighet for presisjon å skissere og fylle inn, skape perfekt definerte lepper hver gang. Fargen fjærer aldri eller spyller over leppelinjen.

Min erfaring med YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain 22 Corail Anti-Mainstream:

emballasje: Emballasje av YSL Tatouage Couture leppe flekker skrik luksus. Lip flekken kommer i frostet tube med en gylden hette. Hetten har YSL-logoen innebygd i den. Du kan se leppestiftets skygge gjennom det frostede røret. Lip flekken kommer i en metallisk gull pappemballasje som spesifiserer navn og ingrediensliste. Navnet "Corail Anti-Mainstream" er nevnt nederst i esken. Applikatoren til denne leppeflekken er veldig unik. Det er i form av en vinklet spatelbørste. Spissen på applikatoren lar meg lette leppene lett, og siden på applikatoren lar meg enkelt fylle leppene. Det svarte plaststykket i midten av applikatoren har YSL-logoen gravert i den. Nå er det det jeg kaller "grundig emballasje." Emballasjen er ikke tung, men ikke veldig lett. Det har fått en god vekt på det, som du forventer av luksusmerke. Alt i alt, jeg elsker virkelig emballasjen til denne leppeflekken, og applikatoren er virkelig en nyskapende vri.

Skygge og Avslutt: "Corail Anti-Mainstream" er beskrevet som en "neon coral" og det er faktisk en veldig levende, rosa korallskygge. På mitt lys til middels hudtone ser ikke skyggen veldig neon ut. Leppefarge er en perfekt hverdagskramme. Denne fargen lyser opp ansiktet mitt. Når du først legger på leppeflaten, er den veldig vannet akkurat som alle andre vanlige flekker; Men innen 5 minutter tørker den helt matt og overfører ikke og stikker på leppene som en tatovering. Lippens flekk er ekstremt behagelig selv om den tørker ned til matt finish.

Tekstur og applikasjon: Tekstilens flekk er vannig, men den har litt silkeaktig konsistens med den. Vel, den andre ingrediensen i denne leppen flekker dimetikon, slik at det forklarer tekstur. Leppepottet er mettet med levende farger. Søknaden er ganske breezy med den vinklede applikatoren. Applikatoren tar imidlertid ikke opp mye produkt, så du må gå over leppene et par ganger for å få en god dekning.

Pigmentering og dekning: Leppen flekken er ikke super ugjennomsiktig. Du trenger å bruke leppen flekker to til tre ganger for å få full dekning. Lip flekken er imidlertid ikke ujevn. Du trenger bare å sveipe leppeflekken flere ganger for å få en jevn dekning.

Oppholdsstyrke:Oppholdsstyrken er veldig bra med denne leppeflaten. Den forblir på rundt 7 til 8 timer uten at det må brukes på nytt. Hvis du spiser oljeholdig måltid, vil du se litt fading. Lip flekken etterlater en vakker flekk bak, selv om leppestiften svimmer. Lippestiften kan lett fjernes med en oljebasert sminkefjerner. Samlet sett er jeg veldig fornøyd med fargebetaling, tekstur og levetid på leppeflekken. Slik må en væske leppestift føles.

Fordeler med YSL Tatouage Couture Væske Matte Lip Stain 22 Corail Anti-Mainstream:

  • Matte flytende leppe flekk.
  • Fantastisk rosa korallskygge.
  • Ekstremt pigmentert.
  • God luksusemballasje.
  • Utmerket vinklet applikator.
  • God levetid.
  • Ekstremt komfortabel.

Ulemper med YSL Tatouage Couture Væske Matte Lip Stain 22 Corail Anti-Mainstream:

  • Ingen.

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale YSL Tatouage Couture Væske Matte Lip Stain 22 Corail Anti-Mainstream? Ja, jeg anbefaler det til alle, det er verdt prisen. Ville jeg tilbakekjøpe YSL Tatouage Couture Væske Matte Lip Stain 22 Corail Anti-Mainstream? Ja, jeg vil tilbakekjøpe.

YSL Rouge Pur Couture Glanset Flekk - Rose Tempura YSL Rouge Pur Couture Glanset Flekk - Rouge Laque YSL Vernis À Lèvres Glanset flekk nr. 7 Corail Aquatique Yves Saint Laurent Volupté Tint-i-olje i 5 Cherry My Cherie Lakme Absolutt Victorian Rose Lip Tint Matte Hard Candy Berry Matte All Matte Up Hydrating Lip Stain Lakme Absolute Pink Fantasy Lip Tint Matte Hard Candy All Matte Up Hydrating Lip Stain - Mattely In Love YSL Rouge Volupte Shine - # 12 Corail Incandescent

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: