Hii IMBBians,

Store porer er en stor hud bekymring. Og selv om du prøver å skjule de store porene ved hjelp av sminke, så vil det heller ikke tjene noe formål. Det er fordi store porer legger vekt på sminke og dermed fremheve dem mer. Og hvis du lider av virkelig store og synlige porer, så er det seriøst veldig mindre som du kan gjøre. Men det finnes en rekke laserbehandlinger tilgjengelig i markedet som kan hjelpe deg i tilfelle av store porer. La oss ta en titt på følgende gitt laserbehandlinger som vil bidra til å krympe store porer på ansiktet permanent.

1. Ikke-ablativ 1540 eller 1440 laserbehandling:

Dette innebærer 3-4 økter, avhengig av hudtype. Her går laser og trenger dypt inn i huden din, slik at en ny kollagenproduksjon forbedres, og dermed blir porene dine forsvunnet og mindre eller det kan til og med komprimeres samtidig.

2. 2940 Ablativ Fraksjonell Laser Resurfacing:

Dette er en ikke-ablativ behandling som er veldig mye som en faktisk laser hudskall. Hele huden din vil bli skilt og den vil forbli rød i noen 5-7 dager. Men denne behandlingen er mye mildere sammenlignet med den gamle CO2-laser resurfacing.

3. Fraksjonell laserteknologi:

Dette er den nyeste formen for laserbehandling. Her økes ny kollagenproduksjon slik at de større porene krympes og det er ny hudproduksjon. Dette har vist seg å være svært vellykket, selv med den følsomme og modne hudtypen.

4. AFT-teknologi:

Dette er en lett enhet som er perfekt og mild til bruk på alle hudtyper. Denne enheten trener dypt inn i huden og hjelper til med produksjon av nytt kollagen, slik at din overordnede hud er mye lysere, glatt og raffinert. Også, porer også etter hvert krympe ned med denne teknologien.

5. Pixel Perfect Technology:

Her går huden under en selv-eksfolieringsteknologi. Den gamle huden som hadde poreproblemer, går bort, eller er ganske skrubbet bort, og i retur får du en ny hud som er utrolig myk og er mye lysere.

6. Clearlift:

Dette er en US-FDA-godkjent teknikk som bidrar til å øke huden. Dette er spesielt rettet mot hud som har pore problemer. Dette induserer kollagenproduksjon i huden som gjør huden mye mer elastisk og gjør den også lysere over tid.

Så, disse var noen av de beste og ekstremt effektive laserbehandlingene for å krympe store porer i ansiktet ditt. Legg til hvis du vet noen flere laserbehandlinger i kommentarene nedenfor.

Alt om fraksjonell laserbehandling for aknepits 15 ting å vite før laser hårfjerning behandling 7 Bivirkninger av laser hårfjerningsmetode 5 naturlige rettsmidler for å redusere porene på ansiktet 7 tips og triks for å skjule store porer Slik behandler du store porer på nesen 10 måter å redusere porene på ansiktet permanent Hvordan bli kvitt Friszy Hair Permanently

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 30 2020