Produkt kjøpt av IMBB

Hudton: Medium Solbrun

Hei, skjønnheter!

Jeg var allerede forelsket i varme rustikke nyanser, og NYX lanserte denne vakre paletten kalt Rustikk Antikk i sitt "Perfect Filter Shadow Palette" -område. Nå, la oss finne ut mer om det.

Pris: INR 1500 Produktbeskrivelse: Trenger du et filter for den selfie? #LookNoFurther. Våre nye Perfect Filter Shadow Palettes har ti levende nyanser av vår fantastiske øyenskygge. Tilgjengelig i fem slående fargekombinasjoner, er hvert samlingssett inspirert av en annen bildefiltreringseffekt.

ingredienser: Talc, Magnesiumstearat, Dimetikon, Hydrogenert Polyisobuten, Octyldodecyl Stearoylstearat, Tinnoksid, Bis-Diglyceryl Polyacyladipat-2, Vann / Aqua / Eau, Kalsiumnatriumborosilikat, Trietoksykaprylylsilan, Silika, Alumina, Etylheksylglyserin, Tocopherol, Fenoksyetanol. Kan inneholde / PEUT CONTENIR (+/-): Glimmer, Titandioxid (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Blue 1 Lake (CI 42090), Carmine (CI 75470), Chrom Oxide Greens (CI 77288), Manganviolet (CI 77742), Ultramarines (CI 77007), Yellow 5 Lake (CI 19140).

Min erfaring med NYX Perfect Filter Shadow Palette Rustikk Antikk:

emballasje: NYX Perfect Filter Shadow Palette kommer i en veldig vanlig svart plastboks med et klart lokk. Det ser veldig enkelt ut og er super lett. Derfor er det lett å bære rundt. Men det er ingen speil og applikator som følger med emballasjen, så jeg må bære et eget speil når jeg reiser. Siden paletten er litt dyrt, føler jeg at merket burde ha gitt et speil med det. Jeg føler at emballasjen er litt billig for prisen jeg betalte.

Nyanser og pigmentering: Denne paletten inneholder 10 vakre nyanser og alle nyanser har en fin varm undertone, som går med alle hudtoner. Dette er en rustikk palett, så de fleste nyanser har en fin touch av rustikk tone for dem, og det er derfor jeg elsker denne. Slike nyanser er super trendy og ser perfekt ut på øynene. Den har tre full skinnende nyanser, fire matte nyanser og to nyanser er mellom disse to finishene. Jeg liker virkelig skyggeområdet og forskjellige finish.

La oss nå snakke om hver nyanse individuelt: Skygge 1: Dette er en vakker matkrem-hvit skygge. Skygge 2: En nydelig full-on matt maroon skygge. Jeg elsker den varme skyggen. Skygge 3: Dette er en perfekt nakenbrunt overgangsskygge, og igjen, en full matte. Skygge 4: En nydelig skinnende varm brun tonet gullskygge. Skygge 5: Det er en skinnende peachy beige skygge. Skygge 6: Dette er vakker rustikk dyp ferskenskygge med en brun tone. Den har en merkbar gylden glimmer, men tekstur er ganske matt. Skygge 7: Dette er full matte vakker ferskenorange skygge. Det er en super fersk sommerfarge som jeg elsker mye. Skygge 8: Det er en skinnende rødaktig kobber rustikk nyanse og igjen en vakker nyanse. Skygge 9: Det er den mørkeste skyggen i denne paletten, og det er en mørk plomme brun skygge med glimmer. Skygge 10: Den endelige skyggen er en pen tranebærskygge med finmalet glans. Også, tekstur er ganske matt også. Men det er ganske lik skygge 2; bare at denne ser mer tranebær som den har en rosa tone til den.

Disse nyansene er superpigmenterte, spesielt de dypere nyanser trenger bare en sveipe for fullfargelønn. Disse nyanser gir en vakker intensitet av farge på øynene. Du kan også enkelt lagre fargene for å gjøre dem dristige. Det er en vakker palett å bruke i denne festlige tiden. Jeg mener at slike nyanser ser så pen ut med etniske og vestlige antrekk.

Tekstur og kvalitet: Denne paletten har både glitrende og matte teksturer, og hver nyanse har en super jevn og myk formel som passer godt på øynene. Disse skyggene gir en feilfri og jevn titt på øynene og føler seg ikke ujevn i det hele tatt. Jeg elsker slike matte formler som de blander seg så lett og gir en vakker, naturlig overflate. De skinnende nyanser inneholder også mikro-shimmers som aldri ser overveldende på øynene.

Tekstur føles behagelig og lett. Disse skyggene føles ikke krittete eller pulveriserte. Jeg liker virkelig kvaliteten på denne paletten. Bare en ferskenfarge føles litt pulverisert og forventer at alle de andre nyanser er veldig gode. Noen få nyanser faller ut litt under påføring, så jeg foretrekker å gjøre øye sminke først. Ellers overfører de ikke og blir aldri rotete på øynene.

Oppholdsstyrke: Nå, når de kommer til oppholdsstyrken, varer disse nyansene lenge på øynene. De mørke nyanser holder seg rundt 7-8 timer pent, og andre nyanser har også en god oppholdsstyrke. Likevel er det bedre å bruke en primer under for å unngå krølling.

Alt i alt: Dette er en super trendy eyeshadow palett som inneholder så mange vakre nyanser. Alle er helt i fersken, marron og rusten nyanser i disse dager, og her får du alle disse fantastiske nyanser i en palett. Så for meg er det en god del og jeg elsker også formelen.

Pros av NYX Perfekt Filter Skygge Palette Rustikk Antikk:

• Pretty, lett emballasje. • Inneholder 10 flotte, trendy varme nyanser. • Perfekt for alle hudtoner. • Godt pigmentert. • Fin kombinasjon av matte og glitrende nyanser. • Myk, jevn tekstur som passer godt. • Skygger føler seg ikke krittete eller ujevn. • Perfekt for alle anledninger. • Glatt, jevn finish. • God oppholdsstyrke.

Cons av NYX Perfekt Filter Shadow Palette Rustikk Antikk:

• Ingen speil eller applikator. • Få nyanser faller ut under påføring. • To nyanser er ganske like. • Emballasje kunne ha vært bedre.

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal NYX Perfect Filter Shadow Palette Rustikk Antikk? Bare kjøp den hvis du vil ha en trendy øyeskyggepalett.

NYX Ultimate Shadow Palette Varm nøytrale NYX Ultimate Brights Shadow Palette NYX Bedårende Eye Shadow Palette NYX Parisian Chic Kjærlighet i Paris Eye Shadow Palette NYX Take Over Control Full Throttle Shadow Palette Becca Backlight Priming Filter Smashbox Photo Op Eye Shadow Trio - Filter Too Faced No Filter Selfie Powders Fekkai Pre-Soleil Hair Mist Invisible Sun Filter Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch Primer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: