Hei damer,

Nylig slo et annet koreansk merke de indiske markedene. De introduserte sitt produktsortiment med noen eksklusive arkmasker. I dag vurderer jeg deres Anti Dry og Hydrating Mask.

Pris: INR 100 Produktbeskrivelse: Perfekt arkmask for tørr, kjedelig og aldrende hud. Denne arkmassen har hyaluronsyre og aloe vera-ekstrakter som gir ypperlig fuktighet i huden, noe som gjør huden myk, smidig og glatt. Lakkemassen beroliger også irritert hud som er berørt av UV-stråler for å gi klarere, fastere og forbedret hud. Kontrollerer overflødig talg og fjerner alle urenheter. Beriket med godhet av Tea Tree olje. 100% Pure Cotton Made Mask Sheets. Spesiell konsentrert løsning for ansiktet ditt. 5 gratis - ingen paraben, ingen mineralolje, ingen talkum, ingen triclosan, ingen trietanolamin.

Min erfaring med kjære Packer Lab Collection Anti-tørr og hydrerende maske:

Det kommer i en pose som er en standardemballasje for arkmaskere, men Kjære Packer har brukt levende farger og grafikk som er perfekt for det indiske markedet. Deres hovedingredienser er vist på pakken, slik at du enkelt oppdager den fra stash av arkmaskene. Og selvfølgelig er det ingen sjanse for lekkasje eller utslipp, med mindre du slår pakken.

Jeg har aldri sett så mye forskjell i huden min på bare 7 dager, og derfor bestilte jeg mer. Disse kjære pakkermasker er så rimelige og likevel så effektive. Sammenlignet med andre arkmaskere er dette et tynnere ark, som er super behagelig å ha på seg. Også, jeg føler kjære pakker masker har mer serum som betyr at de er mer effektive.

Jeg prøvde denne Lab-samlingsmasken som fokuserer på tørrhet og hydrering. Siden vinteren er rundt hjørnet og huden min allerede har begynt å vise tørre flekker, bestemte jeg meg for å bruke denne masken minst en gang i uken, og det gir meg den trengte hydrering uten å gjøre huden myk. Etter en bruk kunne jeg føle huden myk og smidig. Dette har en veldig lett lukt som raskt fades bort og serum blir lett absorbert i huden. Jeg bruker denne masken en gang i uken. Jeg anbefaler å bruke dette to ganger i uken hvis du har en tørr hud, ellers vil en gang i uken gjøre det som er nødvendig.

Fordeler med kjære Packer Lab Collection Anti-tørr og hydrerende maske:

  • Rimelig.
  • Super søt emballasje.
  • Effektiv hvis det brukes regelmessig.
  • Gjør huden myk og suple

Ulemper med kjære Packer Lab Collection Anti-tørr og hydrerende maske:

  • Ingen.

IMBB Rating: 4.5/5

Kjære Packer Lab Collection Anti Pollution and Clearing Mask Kjære Packer Lab Collection Anti-Blemish og Pore Care Mask Tony Moly Master Lab Sheet Mask Face Shop Mask Lab Anti-Aging Folie Face Mask Yves Rocher Hydra Vegetal Intense Hydrating Mask Peter Thomas Roth Blue Marine Alger Intense Hydrating Mask Ansiktsbutikken Løsningen Hydrerende ansiktsmaske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: