Chia frø linje er en av de populære linjene fra den koreanske hudpleie merke "The Face Shop." I dag skal jeg vurdere emulsjonen fra dette området.

Produktbeskrivelse: En fuktighetsgivende emulsjon som bidrar til å forbedre smidigheten, og gir huden din en fuktighetstrøm. Inneholder sør-amerikansk chia frø ekstrakt. Fuktkrammeformel med chia frø ekstrakt. Dermatologisk testet. Pris: 1290 INR for 130 ml.

ingredienser:

Min erfaring med Face Shop Chia Seed Hydrating Emulsion:

Jeg har nylig hentet emulsjonen fra The Face Shop Chia Seed-serien. Dette området er et hydratiserende område. Emulsjon er noe lettere enn et serum, men tyngre enn et serum. Jeg kjøpte dette fordi jeg finner de fleste fuktighetskremerne tungt for dagenes bruk, bortsett fra kanskje om vinteren. Tyngden vil få huden til å tiltrekke seg mer støv og føre vei mot akne og blemmer. Det ville bare bli en ond syklus.

Kommer til emulsjonen ved hånden kommer dette i en "glasslignende" plastkanne. Den gjennomsiktige naturen til krukken er mye verdsatt fordi du kan bli kjent med hvor mange dager du er igjen med din frelser eller ødelegger.

Den leveres med en pumpe, og en liten plastdeksel for den, som jeg ville miste mesteparten av tiden. Så, når det gjelder reiser, holder flasken seg bra.

Selve produktet er hvit i farge. Det har ikke så mye lukt til det. Alle produktene fra denne serien har en lignende lukt, og de varer ikke lenge. Flink! Kommer til tekstur av produktet, det er mykt, men ikke mousse som. Det er ikke vassen og rennende. Det sprer seg jevnt på huden, og produktet gir en kjølefølelse. Det smelte ikke etter bruk.

Det var godt som et fuktighetsgivende produkt. Det er ikke fettete og blir heller ikke fettete etter noen timer. Jeg brukte dette alene på huden min uten noe annet produkt før og etter, og det var nok for huden min, som min er en kombinasjonshud. Jeg brukte dette som mitt siste skritt om natten, og selv da var det ikke fettete. Den totale følelsen av denne hydrerende emulsjonen er som en gelbasert fuktighetskrem, men litt tyngre enn den. Etter patting på huden var det ikke matt å røre, men mykt å berøre.

Hvis du har fet hud, kan dette produktet være tungt om sommeren, men en velsignelse om vinteren. For normal hud og tørr hud er dette kanskje ikke tilstrekkelig om vinteren. Du må kanskje følge opp med fuktighetskrem. En annen bruk som jeg fant for dette produktet er at det er lett å blande sammen med ansiktsoljer. Hvis du er vant til å bruke ansiktsoljer som siste skritt, blandes det med denne emulsjonen, og det er lett å spre seg, og det totale kravet til ansiktsoljen vil også være mindre. Tommelen opp for det! Totalt sett er det et godt produkt. Det lover hydrert hud, og det gjør det. Ikke noe mer! Intet mindre!

Pros av The Face Shop Chia Seed Hydrating Emulsion:

  • Gir god hydrering til huden.
  • Det er ikke tungt eller fettete.
  • Tørker på huden til en myk overflate.
  • God nok som en frittstående fuktighetskrem for fet hud.
  • Lett å blande med andre produkter som ansiktsoljer.
  • Chia frø er en velkjent antioksidant.
  • Chia frø ekstrakt er førstnevnt i ingredienslisten, så ikke mye fyllstoffer.
  • Inneholder ikke parabener, mineralolje, talkum, paraffin.

Ulemper ved ansiktsbutikken Chia Seed Hydrating Emulsion:

  • Inneholder alkohol i ingredienslisten.

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe ansiktsbutikken Chia Seed Hydrating Emulsion? Ja til begge deler.

Ansiktsbutikken Chia Seed No Shine Intense Hydrating Cream The Face Shop Chia Seed Hydrating Mask Sheet The Face Shop White Seed Brightening Toner The Face Shop White Seed Blanclouding White Moisture Cream The Face Shop White Seed Brightening Serum Kiehl er klart korrigerende hvit hydrerende fuktemulsjon L'Oreal Paris Hydrafresh All Day Hydration Supreme Emulsion Avene Eau Thermale Meget høy beskyttelse Emulsion SPF 50+ Forest Essentials Light Hydrating Facial Gel Pure Rosewater

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: