Hudtype: Kombinasjon

Hei folkens,

I dag vurderer jeg en øyekrem fra Innisfree. Beriket med ekstrakter av marine planter, hevder denne øyekrem å ha anti-aging egenskaper. Jeg elsker å prøve nye produkter fra Innisfree som de nesten aldri unnlater å forbløffe meg. For å vite mer om dette produktet og hvordan det gikk for meg, les videre:

Pris: 2200 INR for 30 ml. Produktbeskrivelse: Den anti-aging eye cream som kombinerer Jeju marine planter med Bio Seaplant Science TM for å styrke den naturlige styrken av huden.

ingredienser:

Hvordan å bruke: Etter bruk av essensen, bruk et passende beløp forsiktig rundt øynene med mild pat.

Min erfaring med Innisfree Eco Science Eye Cream:

Jeg har allerede prøvd et par øye kremer fra Innisfree og hadde høye forhåpninger for dette også. Jeg har nylig spratt ut av Orchid Eye Cream og besluttet å prøve ut noen nye. Denne øyekrem er fra "Eco Science" -området, populært for sine anti-aging og regenerative egenskaper. Den inneholder rene marine planteekstrakter fra Jeju Island, kjent for sin uberørte dyreliv. Det gir rikelig næringsstoffer i huden for å gjenopplive den.

Som alle øye kremer fra Innisfree, er denne pakket inn i en pappeske som har all informasjonen på den med soya blekk. Boksen gir all informasjon - om rekkevidde, anvisninger for bruk, pris og ingredienser. Produktet er plassert i en liten pumpeflaske. Kroppen på flasken er av hvitt i fargen, og hetten er dypblå. Kroppen på flasken har også et tang design preget på den, som ser veldig stilig ut. Samlet er emballasjen ikke oppstyr og elegant. Det er også reisevennlig.

Den faktiske øyekrem er gjennomsiktig hvit i farge. Den har en silkeaktig, gelstruktur. Det er ganske tungt, og derfor er det ikke mye behov for hvert øye. Hvis det brukes i overkant, gjør ansiktet litt fettete. Duften av denne øyekrem er ikke veldig sterk; Den har en svak krydret duft med et snev av fersk citrusaktig duft.

Kommer til selve søknaden, liker jeg å bruke dette rett etter rensing og toning slik at det er nok tid til å bli helt suge i.

Om morgenen er en halv pumpe nok for begge øynene. Jeg distribuerer produktet mellom mine to ringfinger og bruker det i en patting bevegelse på orbitalbenet. På kveldene tar jeg en full pumpe og bruker det til begge øynene. Det tar tid å synke inn i huden, så jeg fortsetter å klappe det ned etter hvert trinn i min hudpleie rutine. Det gir en liten glans under øynene, som jeg vanligvis reparerer med et kompakt pulver eller en mattende tåke. Jeg prøver å unngå å bruke det for nær kinnene mine fordi jeg har åpne porer eller det kan bli tilstoppet.

Denne øyekrem er veldig tung; det fukter under øynene veldig bra, slik at det blir mykt og næret. Mine øyne ser mindre utmattet om morgenen. Over tid har det bidratt til å bekjempe de fine linjene rundt øynene mine. Mine mørke sirkler har blitt litt mindre synlige. Til tross for sin fettete natur, liker jeg effekten av denne øyekremmen. Det opprettholder sin påstand om å være en anti-aging eye cream.

Pros av Innisfree Eco Science Eye Cream:

  • Chic emballasje.
  • Reise vennlig.
  • 5-fritt system.
  • Reduserer rynker.
  • Fukt og nærer.
  • Produktet varer lenge.

Ulemper med Innisfree Eco Science Eye Cream:

  • Inneholder tilsatt duft.
  • Kan ikke passe fet hudtype på grunn av fettete tekstur.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøre / anbefale Innisfree Eco Science Eye Cream? Jeg vil antagelig tilbakekjøpe dette for de tørre vintermånedene, da jeg føler det passer best for den perioden. Jeg vil anbefale dette til personer med tørr og dehydrert hud. For fet eller kombinasjonshud, vil jeg anbefale at du prøver det i butikken.

Innisfree Orchid Eye Cream Innisfree Perfect 9 Reparasjon Øyekrem Innisfree Perfect 9 Repair Cream Innisfree White Tone Up Skin Himalaya Under Eye Cream Olay Total Effects Anti-Aging Eye Cream Kroppshandelen Vitamin E Øyekrem Aveeno Absolutt Ageless Eye Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: