Hilsen jenter. Eteriske oljer har skapt bølger i århundrer, og det er en fornyet interesse for aromaterapi. Å høste maksimale fordeler fra disse mirakuløse oljene, her er seks fakta du trenger å vite nå.

1. Ikke gå ut i solen

Mange essensielle oljer, inkludert alle citrusoljer varianter grapefrukt, sitron, lime, oransje, mandarin, mandarin og bergamot, og andre som ingefær, kan skade huden din hvis den brukes lokalt og slitt i solen. Begrens bruk av dem innendørs og på dager du ikke trenger å møte solen.

2. Bruk dem på dusjen

Eteriske oljer trener mye dypere inn i huden når de påføres med varme. Det enkleste stedet å gjøre dette er i dusjen. Du kan bruke et dråpe av essensiell olje på ditt tempel, bryst eller et annet problem og ta en varm dusj. Dampen løfter opp oljen og lar mikropartiklene gå dypere inn i lungene mens du puster inn for maksimal fordel.

3. Inhalere deres godhet

Inhaling av en essensiell olje er den raskeste og beste måten å oppleve sine fantastiske terapeutiske fordeler. Legg to til tre dråper av favorittoljen din på et vev eller en bomullsboll og slapp av. Pust inn i duften og opplev den totale aromaen. En god en å bruke for å de-stress er lavendel olje.

4. Vann kan ikke fjerne dem

Ved å bruke vann for å fjerne oljer, akselererer spredningsprosessen faktisk. Hvis nødvendig, fjern uønsket olje ved å fortynne den på huden din med matolje, som oliven eller grapeseed, og tørk av ren.

5. Etikett undersøkelse er et must

Bare fordi en flaske er merket "naturlig" eller "terapeutisk" eller "ren" betyr ikke at det er en autentisk essensiell olje. I stedet bør du sjekke om kvalitetsindikatorer som det latinske botaniske navnet, kilden eller opprinnelsen, eller ord som "viltfremkalt" eller "organisk".

6. Legg til en aromatisk berøring til arbeidsområdet ditt

Legg til mystiske 'zen'-berøringen til arbeidsområdet ved å trykke et par dråper av din favorittolje på et vindusglass. Den avsmalne klokken i glasset er perfekt for å blande oljer fordi det hjelper tråkk duften til nesen din og lar deg svulle oljer over et større overflateareal, slik at det fordampes bedre i luften for å dufte din plass. Prøv å bruke sitrusoljer, som sitron, for å holde energien din oppe i løpet av dagen.

Bildekilde: 1, 2, 3

6 beste produktene fra Kat Von D Beauty 6 Foundations Celeb Makeup Artists Swear By! 7 Fakta om biotin og hårvekst Grunnleggende om blanding av essensielle oljer og 5 enkle DIY-aromatiske blandinger Khadi Rosemary Essential Oil Alt du trenger å vite om flass Alt du trenger å vite om brystreduserende kirurgi Alt du trenger å vite om øyenbryn tatovering

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: