Hudtone: Medium tanned

Hei damer!

I dag skal jeg gå gjennom Sugar It's A-Pout Time! Levende leppestift i skyggen 07 Twilight Rose. Nå, les videre for å få vite detaljer om denne vakre skyggen.

Pris: Rs.599 for 3.5gm Produktbeskrivelse: Hvis du har knust over klassiske matte lepper - den heteste leppetrenden på rullebanen - du vil helt elsker SUGAR Det er A-Pout Time! Levende leppestift. Kremet og fuktighetsgivende, dette leppestiftet kombinerer utseendet på en klassisk matt leppe med fordel for utrolig komfort. Beriket med mikroniserte pigmenter og silikamikroperler, glir denne matte leppestiften lett og legger seg til en nydelig matt finish. Feminin og girly, du elsker å kle deg og dypt tro at mote er en investering. Du vil helst hellere leve i drømmens lidenskapsfarvede verden enn å bli avskrekket av de harde virkelighetene i hverdagen, og denne go-to shade gir deg perfekt til din rosenkledde bane i livet. The Twilight Rose er en dempet rosa matte leppefargeskygge for kvinnen hvis sminke er på fleek. Fordeler: Sukker Det er A-Pout Time Levende leppestift har en kremaktig konsistens som fukter og sprer seg jevnt på leppene. De fantastiske nyanser er svært pigmenterte og lette, og gir maksimal dekning i noen få svinger. FDA godkjent, disse lippene er fri for mineralolje og parabener.

ingredienser: Pentaerythrityl Tetraisostearat, Silica, Polyetylen, Octyldodecyl Stearoyl Stearat, C12-15 Alkylbenzoat, Octyldodekanol, Syntetisk Bivoks, Isocetylstearat, Vp / Eikosenkopolymer, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks, Smaken, Dietylheksyl Syringylidenmalonat, Capryl / Capritt Triglyserid, Glimmer, Talc , Tinnoksyd, titandioxid, jernoksyder, vismutoksyklorid, rød 6, gul 5 innsjø, rød 7 innsjø, blå 1 innsjø, rød 28 innsjø.

Min erfaring med sukker kosmetikk Det er A-Pout Time! Levende leppestift 07 Twilight Rose:

emballasje: Lippestiften kommer i et vakkert svart firkantet rør med navnet trykt på den. Her er det også en ganske grafisk ytre boks som inneholder litt informasjon også. Jeg elsker dette matte svartrøret. Men alle disse leppestifter ser ut som det er vanskelig å identifisere dem enkelt. Ellers er kvaliteten på emballasjen så fin og helt reisevennlig også. Dessuten er det ganske rimelig leppestift med god kvalitet.

Skygge: Som navnet heter det en vakker rosa rosa skygge for alle hudfarger. Jeg elsker bare slik stubb naturlig rosa skygge som går med alle typer antrekk og det er en perfekt daglig slitasje rosa. Hvis du ikke foretrekker å bruke en dyprosa, men fortsatt vil ha noe bra, så er slik rosa perfekt for det. Også i løpet av denne festlige tiden er det så perfekt rosa. Skyggen er også mye pigmentert, og det krever bare to swipes for å få den perfekte fargekassen. Det opptar mine lepper så godt og kan skjule pigmenterte lepper perfekt.

Tekstur og kvalitet: Lippestiften har en fin jevn tekstur som glir jevnt på leppene. Det føles veldig lett og behagelig også. Jeg liker virkelig denne formelen. Det føles ikke ujevn og fremhever heller ikke de tørre flekkene. For det meste elsker jeg tekstur som er en perfekt nondrying matte. Den matte finishen ser vakker ut. Det gir også anstendig hydrering til lepper som holder leppene myke for lenge. Det har en mild lukt som deres tidligere utvalg som ikke plager meg.

Nå overfører det litt, men fargen forblir fortsatt på leppene og ser ikke ut bleknet. Ellers blir det ikke flekker eller aldri settes inn i de fine linjene eller flekkene i det hele tatt. Denne sukkeren det er A-Pout Time! Levende leppestift er en av de beste formulerte matte leppestifter som er tilgjengelige i India.

Oppholdsstyrke: Som en god matt leppestift holder den seg rundt 6-7 timer pent og kan overleve normal lunsj anstendig. Men etter å ha et tungt måltid, ser det ut bleknet og trenger en touchup. Reapplication er også ganske enkelt, så jeg har aldri lyst til å bruke det på nytt. Det ser aldri flettende ut med lag. Det er derfor lett å fjerne med en tørke, men det gir en lys rosa flekk på leppene.

Alt i alt: Jeg er helt besatt av dette matte sortimentet og Sugar Cosmetics har noen vakre unike nyanser. Slike vakre rosa kan helt forandre stemningen din med sin friske berøring, og til denne prisen er det virkelig en god del.

Pros av Sugar Cosmetics Det er A-Pout Time! Levende leppestift 07 Twilight Rose:

• Hyggelig emballasje og reisevennlig • Rimelig • Vakker rose rosa skygge • Naturlig nyanse for alle hudtoner • Godt pigmentert • Glatt formel glir jevnt • Føler seg komfortabel og lett på leppene • Sett seg ned i en feilfri matt tekstur • Holder leppene myke • Ikke flekker eller overfører mye • Det går pent rundt 6-7 timer • Løsner ikke i fine linjer eller krøller

Cons of Sugar Cosmetics Det er A-Pout Time! Levende leppestift 07 Twilight Rose:

• Ikke 100% overføringsbestemt • Trenger ny påføring etter et tungt måltid

IMBB Rating: 4.8/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Sukker Kosmetikk Det er A-Pout Time! Levende leppestift 07 Twilight Rose? Jeg vil gjerne prøve flere nyanser fra dette området og definitivt, du kan kjøpe den.

Sukker Kosmetikk Det er A-Pout Time Lipsticks Sugar Cosmetics That '70s Red Det er A-Pout Time! Levende leppestift Sugar Cosmetics Peachy Little Liars Det er en Pout Time! Levende leppestift Sukker Kosmetikk Det er A-Pout Time! Levende leppestift 09 Bedre ring laks Sukker Kosmetikk Matte Som Helvete Leppestift Crayon Sugar Cosmetics Black With A Bang Lash Mob Ubegrenset Mascara Sukker Kosmetikk Som Naken Som Det Får SPF 15 Kompakt Maybelline Color Sensational Levende 4 Rosy Orange Levende Matte Lipstick Maybelline Color Sensational Levende 8 Levende Matt Lipstick Estee Lauder Twilight Rose Eyeshadow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: