Hudtone: Medium tanned

Hei damer!

Sugar Cosmetics har nylig lansert sitt første kremete leppestift utvalg med 5 vakre nyanser, og i dag skal jeg vurdere Sugar Never Say Dry Creme Lipstick i skyggen 01 Subtle Island. Nå, les videre for å vite mer om denne vakre skyggen.

Pris: Rs.499 for 3.5gm Produktbeskrivelse: Hvis du vil ha det beste fra begge verdener og elsker å ha alt, er SUGAR Never Say Dry Creme Lipstick laget for deg! Intensivt pigmentert og slitesterkt med en myk finish, den kremete tekstur strekker seg enkelt mellom linjen mellom blank og matt for et enkelt og daglig utseende. Den høye fargebetalingsformelen er lastet med E-vitamin som låses i både farge og fuktighet. En roll-on-mirakel som sparer deg fra trang til prepping, priming og fôr dine lepper - det er alt du trenger for å gå raskt fra 'Goddamn' til 'Goddess'. Fri for mineralolje, lanolin og parabener. Full av levende farger som du er sikker på å svømme over - prøv det ut, i dag! Fordeler: Sukker Aldri Say Dry Creme Lipstick har en kremaktig, fjær lett tekstur som sprer seg jevnt på leppene. Den glir på glatt for å skape fulle lepper med intens farge og rik dekning. Tilgjengelig i 5 pulserende, høypigmenterte nyanser som er sikker på å bli din daglige favoritt.

ingredienser: Pentaerythrityl Tetraisostearat, Polybuten, Octyldodecanol, Octyldodecyl Stearoyl Stearat, Polyglyceryl-3 Diisostearat, Mikrokrystallinsk Voks, PPG-26 Dimer Dilinoleat Kopolymer Polyetylen, Behenyl Dimethicone, Syntetisk Bivoks, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks, Cetyl Dimetikon / Bis-Vinyldimetikon Krypolymer, Aluminiumhydroksid Flavor, Diethylhexyl Syringylidenmalonat, Capryl / Capritt Triglyserid, Kan Innholde Titandioxid, Jernoksyder, Bismuth Oxychloride, Red 7 Lake, Yellow 5 Lake, Red 28 Lake, Red 6 Lake, Blue 1 Lake.

Min erfaring med sukker kosmetikk sier aldri tørr creme leppestift 01 Subtile Island:

emballasje: I likhet med deres tidligere Levende Lipstick-sortiment kommer denne Never Say Dry Creme Lipstick i et vakkert svart firkantrør med navnet trykt på den. De ga også en ytre boks som inneholder litt informasjon om leppestiftet. Jeg elsker dette matte svartrøret, men som det er et annet utvalg, så kunne de ha gjort noe nytt. Bare fordi alle disse leppestifter ligner, er det vanskelig å identifisere enkelt. Ellers er kvaliteten på emballasjen så fin og helt reisevennlig også. Dessuten er det ganske rimelig leppestift med god kvalitet.

Skygge: I denne serien tilbyr de 5 vakre nyanser og jeg liker forskjellige nyanser. The Shade Subtle Island er en nydelig peachy rosa nyanse med et snev av mauve tone i den. En slik naturlig naken skygge er perfekt for rettferdige til middels hudfarger. Jeg elsker denne vakre skyggen på meg og det er en vakker daglig slitasje MLBB-skygge også. Men det kan vaske ut dypere hudtoner. Nå er skyggen også superpigmentert, og det krever bare en-to swipes for å få den perfekte fargebeløpet. Det opptar mine lepper så godt og kan skjule pigmenterte lepper perfekt.

Tekstur og kvalitet: Navnet har allerede beskrevet at det er en kremaktig leppestift, så den har en super myk, glatt kremaktig tekstur som glir lett og jevnt opp i leppene mine. Det føles veldig lett og behagelig også. Jeg liker virkelig denne formelen. Det er ikke en tung kremaktig leppestift, og den har den perfekte balansert formelen med en fin, glanset fargetone i den. Det er faktisk en super fuktighetsgivende leppestift som gir et økning av næring til lepper. Det gir en stor lettelse for å tørke lepper og kan gjemme skjult, grov tekstur også. Det legger seg ned i en feilfri, glatt kremaktig tekstur som holder leppene myke hele dagen. Formelen føles følgelig ikke ujevn. Det har en mild lukt som deres tidligere utvalg som ikke plager meg.

Nå, på grunn av sin kremete formel, overfører den mye, noe som er et ganske vanlig problem med en kremaktig leppestift. Det ser litt flekk ut på slutten av dagen, jeg mener at leppelinjen så litt ujevn ut. Ellers legger det seg aldri inn i de fine linjene eller flekkene i det hele tatt.

Oppholdsstyrke: Uten måltid, det forblir i ca 5 timer pent, men etter å ha et fullt måltid, ser det ut bleknet mye og trenger en ny påføring. Ellers, med vanlig snacks eller kaffe varer det ganske bra. Reapplication er også ganske enkelt, så jeg har aldri lyst til å bruke det på nytt. Det ser aldri flettende ut med lag. Derfor er det lett å fjerne med en tørke uten å ha noen flekk bak den.

Alt i alt: Vinteren kommer snart, og det er en vakker kremaktig leppestift for det. Jeg elsker denne bestemte naturlige peachy mauve skyggen for meg.

Pros av sukker kosmetikk sier aldri tørr creme leppestift 01 subtil øy:

• Hyggelig emballasje og reisevennlig • Rimelig • Vakker peachy mauve naken skygge • Perfekt MLBB-skygge for rettferdig til middels hudtone • Meget pigmentert • Myk, kremaktig formel glir jevnt • Føler seg komfortabel og lett på leppene • Sett deg ned i en feilfri kremaktig tekstur • Gir god næring til leppene • Holder lepper myke hele dagen • Flott for tørre lepper og kan gjemme skjulte lepper også • varer i rundt 5 timer uten måltid • Løsner ikke i fine linjer eller krøller

Cons of Sugar Kosmetikk sier aldri Dry Creme Lipstick 01 Subtle Island:

• Kan vaske ut dypere hudtoner • Overfører • Kan ikke overleve tungt måltid • Trenger påføring etter måltid

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøpe / Anbefal Sukker Kosmetikk Si aldri Dry Creme Lipstick 01 Subtle Island? Ja til begge deler.

Sukker Kosmetikk sier aldri Dry Creme Lipstick 04 Revolutionary Rose Sukker Kosmetikk Matte Som Helvete Leppestift Crayon Sugar Cosmetics Black With A Bang Lash Mob Ubegrenset Mascara Sukker Kosmetikk Som Naken Som Det Får SPF 15 Kompakt Sukker Kosmetikk Det er A-Pout Time Lipsticks Lakme 9 til 5 Crease-less Creme Lipstick - karamellkutt Lakme 9 til 5 Crease-less Creme Lipstick Latte Rules Bite Beauty Luminous Creme Lipstick Pepper Anna Andre Deluxe Creme Lipstick Shade - 40200

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: