Hei alle sammen,

En stund tilbake, hadde jeg vurdert den fantastiske Ciate Glitter Flip i skyggen "Iconic", som virkelig hadde blåst meg bort. I dag vil jeg gjennomgå en ny nyanse fra Glitter Flip-linjen, men den tidligere nyansen hadde satt så høye forventninger til meg, denne spesielle skyggen nådde ikke den samme høyden av awesomeness. Les videre for å få vite mer om min erfaring på skyggen "Infamous."

Produkt detaljer: En transformerende glitter flytende leppestift i en metallisk matte fargetone. Bare trykk på lepper sammen og se ettersom metallisk matt flytende leppestift magisk forvandler seg til en uforklarlig, blendende, flerdimensjonal glitterlip - i en brøkdel av tiden med en tradisjonell glitterlipsutseende. Stay-put formuleringen er ikke-tørking og helt behagelig, og vil vare hele natten uten behov for retusjering. Den er formulert uten parabener, sulfater, ftalater. Pris: $19

Min erfaring med Ciate London Glitter Flip Metallic Glitter Lip Infamous:

emballasje: Den flytende leppestiften kommer i et vakkert rør med glittethette. Glitterhetten er forseglet slik at den føles jevn som resten av røret, noe som er et stort pluss, ettersom det ikke etterlater tynn glitter på hendene og i vesken din. Staven har en kurve til den, noe som er fantastisk som den spisse spissen hjelper deg med å få en skarp leppe linje, og du kan bruke den buede duken til å klemme leppen når det gjelder å fylle den.

Skygge og pigmentering: "Beryktet" er en veldig pen hverdag rosen-mauve nyanse som vil være en perfekt MLBB nyanse for vår desi hudtone. Jeg foretrekker egentlig ikke-glitter-versjonen av denne skyggen mye mer enn den glitrende versjonen som er en komplett motsetning til hvorfor jeg kjøpte dette glitrende leppeproduktet i utgangspunktet. Når du trykker på leppene dine sammen, får du en vakker leppefarge med flekker av sølvfarget glitter gjennom. Mens utseendet på glitter ikke pop så mye som det gjør i skyggen "Ikonisk", som er en svart base. I denne spesielle skyggen er det et veldig skjult utseende som noen kanskje foretrekker. Jeg følte at det manglet dimensjonen og skjønnheten jeg fikk fra "Ikonisk", som hadde chok full av flerfarget glitter, mens i denne flytende leppestiftet, er det for det meste sølv som gjør at det ser flatt ut. Pigmenteringen er enestående - 1 swipe = full ugjennomsiktig farge, ingen klager her!

Konsistens: Konsistensen er verken for tykk eller for væsken. Det er definitivt på den tynnere siden, så trollet glir som du glir på leppene dine og kan være vanskelig å kontrollere, spesielt med dypere mørkere nyanser som krever høyeste presisjon.

Ytelse og følelse på lepper: Hva gjør dette til det mest innovative produktet, og er verdt sprøytenarkomanen mot noen "DIY glitter lip" du prøver? Vel, først og fremst, dette er glitter suspendert i flytende leppestift, så du bruker den og la den tørke i 1 minutt (dette er nøkkelen) og når du trykker på dine lepper og VOILA!, Forvandler leppestiftet for dine øyne. Ingen oppstyr og ingen rot i å håndtere løs glitter!

Denne spesielle skyggen gikk ikke i stykker i det hele tatt. Du føler ikke noe glitter grittiness på leppene dine. Glitteren overfører ikke hvor som helst i ansiktet ditt. Som med noen flytende leppestift, tørker den helt over bevis og kyssesikkert. Det føles super behagelig, ikke for tørt eller fuktighetsfullt, akkurat som en vanlig flytende leppestift.

Forbli kraft: Dette er en fantastisk slitesterk leppestift med lang slitasje. Jeg har slitt dette i 6-7 timer, det var litt fading på den indre delen av leppene mine etter at jeg hadde litt snacks og drinker, men for det meste var det intakt. Jeg tror det ville til og med overleve et fullt måltid, forutsatt at du ikke er en sløv eater eller å ha mat som er for fet. Å gjøre berøringer på et eksisterende lag er vanskelig, og det beste er å tørke alt rent og søke om igjen som jeg ikke har noe imot å gjøre som jeg får se den magiske igjen

Alt i alt, mens jeg virkelig liker dette produktet for innovasjonen og er en av de første merkene som kommer ut med noe som dette, er det noen nyanser jeg vil gi en overhånd til, i dette tilfellet er det skyggen "Ikonisk", men For de som ønsket å tråkke i sikker sone, er denne skyggen et perfekt valg. Jeg vil anbefale det.

Fordeler med Ciate London Glitter Flip Metallic Glitter Lip Infamous:

  • Elegant emballasje.
  • Matte til glitter finish ved å trykke på leppene sammen.
  • Glitter reiser ikke over hele ansiktet og er overføringssikret.
  • Føler seg veldig lett og behagelig på leppene.
  • Opak pigmentering.
  • Lang slitasje.

Ulemper med Ciate London Glitter Flip Metallic Glitter Lip Infamous:

  • Glitter versjonen pop ikke så mye som den andre skyggen "Ikonisk."

IMBB Rating: 4/5

Ciate London Glitter Flip Metallic Glitter Lip Iconic Ciate London Makeup Melter Makeup Remover Ciate London Vintage Blush Pretty Stix Murumuru Smør Leppestift Ciate London BFF Pretty Stix Murumuru Smørleppe Ciaté Mini Matte Tilgang til alle områder Nail Polish NYX Glitter Primer MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick Bedazzle L'Oreal Paris Color Riche Gold Obsession Metallisk leppestift Rouge Gold MUA Luxe Luster Metallic Liquid Lipstick Lime Crime Posh Metallic Velvetines Liquid Lipstick Makeup Revolution Duel Matte Ikonisk Pro leppestift Milani Matte Ikonisk Fargebetegnelse Moisture Matte Lipstick Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting leppestift - beryktet

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: