Hudtype: Normal til fet, akne-utsatt og sensitiv

Hilsener alle,

Fortsetter med de eksklusive arkmaskene fra Kjære Packer, her er en anmeldelse på en annen hjemmemedisinmask. I dette innlegget vil jeg se gjennom grønn te og jasminblomstvariant som hevder å berolige huden. La oss komme inn på detaljene.

Pris: INR 100 for 20 gm Produktbeskrivelse: Opplev jevn, smidig og forynget hud ved hjelp av Kjære pakker Home Remedy Masks! De kjente grønne teekstraktene i arkmassen inneholder vitaminer som finnes i sitron som hjelper huden til å bli lysere, mens Jasmine ekstrakter kontrollerer talg. Holder huden myk, glatt og glødende Hud beroligende og beroligende egenskaper 100% Pure Cotton Made Mask Sheets Spesiell konsentrert løsning for ansiktet ditt 5 gratis - ingen paraben, ingen mineralolje, ingen talkum, ingen triclosan, ingen trietanolamin

Viktige ingredienser: Grønn te og Jasmine blomst ekstrakter Veibeskrivelse: Vask ansiktet og berolig det med toner. Spre maskearket jevnt over ansiktet. Fjern maskepakken etter 10-20 minutter. Essens er igjen på ansiktet ditt etter å ha tatt av masken; trykk på ansiktet ditt slik at essensen blir helt absorbert i huden din.

Min erfaring med kjære pakker Home Remedy Mask Green Tea + Jasmine Flower:

emballasje: Det jeg elsker mest om disse eksklusive arkmaskene, er deres fantastiske og fargerike emballasje. Denne har en vakker utskrift av blader og blomster over den. Lakkemasken kommer i en tykk folieposen. Dessuten kommer disse masker ikke i den vanlige rektangulære emballasjen. Posen inneholder all informasjon om arkmassen. I tillegg til dette er navnet på hvert middel skrevet i midten for enkel tilgjengelighet. Alt i alt er emballasjen super reisevennlig og enkel å bruke.

Tekstur, konsistens og duft: Masken er laget med microcell ark. Det er ganske tynt hvis sammenlignet med de andre arkmaskene jeg har brukt. Jeg har et rundt ansikt, og dette passer perfekt. Det føles ikke tungt på huden. Som du kan se, er masken fullstendig gjennomvåt i essensen, men på en eller annen måte er den ikke dryppende våt. Dette er et annet pluss punkt i forhold til de andre arkmasker. Essensen er ganske glatt og tykk, men ikke klebrig. Det er en fin og subtil aroma av jasminblomst uten noe snev av grønn te. Jeg finner personlig duften ganske forfriskende.

Bruk / Resultater: Jeg er mer inn i leiremasker, men investerer også i arkmasker som de er lette å bære og bruke under reiser. Denne arkmasken er også enkel å bruke; du trenger bare å rive opp posen, utfolde arkmasken og plassere den over ansiktet og hvile i noen minutter.

Jeg holdt den på i 30 minutter og forsiktig forsiktig de resterende essensen på ansiktet mitt. Vanligvis bruker jeg en arkmaske om natten mens du gjør litt arbeid eller ser på en TV-serie. Derfor er jeg alltid under viften når jeg bruker en arkmaske. Det beste med disse masker er at de er lette og ikke blir tørre for fort under viften.

Etter å ha fjernet denne arkmasken, var det mye essens som sitter over ansiktshuden min. Huden følte seg og virket våt, men ikke klebrig. Dessuten ble essensen lett absorbert i huden, når den ble klappet. Jeg lurer fortsatt på hvordan denne mengden av essensen ble absorbert i huden det også, uten å gjøre det fettete eller over fuktiggjort. Glem det!

Denne arkmasken gir en veldig fin kjøleeffekt til huden mens du beroliger den. Jeg visste aldri at kombinasjonen av grønn te og jasmin kan være så beroligende og gi så gode resultater. Siden jeg har normal til fet, akne-utsatt og sensitiv hud, renset jeg ansiktet mitt med vann etter 15 minutter for å unngå over fuktighet og forhindre utbrudd. Selv om det ikke var behov for å vaske ansiktet mitt fordi essensen ikke gjorde huden føles tung, gjorde jeg det som en forholdsregel. I stedet gjorde det huden min klumpete uten å gi noe fettete effekt.

Post skylling, det var en subtil glød. Huden min følte meg mye jevnere og næret. Jeg var hele dagen ute og huden min var ganske sliten. Etter å ha brukt denne arkmasken, var det litt avslappet, soothed og brightened. Dessuten var huden min fetere enn vanlig neste morgen.

Fordeler av Kjære Packer Home Remedy Mask Green Tea + Jasmine Flower:

• Super enkel å bruke og bære • Attraktiv emballasje • Føler seg komfortabel • Subtil duft av jasminblomster • Passer perfekt på mitt runde ansikt • Ikke-klebrig • Gir en fin kjøleeffekt til huden • Smerter huden • Lyser opp huden • Effektiv i å kontrollere overflødig talg • Gjør huden jevnere • Legger til en subtil glød • Øyeblikkelige resultater

Ulemper med kjære pakker Home Remedy Mask Grønn te + Jasmine Flower:

• Ingen

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Kjære Packer Home Remedy Mask Green Tea + Jasmine Flower? Ja!

Kjære Packer Home Remedy Mask Sandalwood + Rose Water Kjære Packer Lab Collection Anti-Dry og Hydrating Mask Kjære Packer Lab Collection Anti Pollution and Clearing Mask Kjære Packer Lab Collection Anti-Blemish og Pore Care Mask Garnier Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask - Grønn te 5 fantastiske måter å bruke grønn teposer på huden din Innisfree Green Tea Seed Serum Forest Essentials Silering Dusj Vask med Madurai Jasmine og Mogra Kroppshandelen Indian Night Jasmine Shower Gel FabIndia Jasmine Body Spray

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: