Hårtype: Glatt, lang, rett

Hei damer!

Jeg sliter alltid med mitt lange hår, spesielt i løpet av høytiden. Festligheter handler om forskjellige frisyrer og styling sett. Alle disse faktorene blir etter hvert hårfølsomme og grove. For å unngå disse problemene, plukket jeg opp BBlunt Intense Moisture Hair Serum. Slik gikk det for meg.

Pris: INR 500 for 75 ml Produktbeskrivelse: Dette serumet gir et ekstra boost av næring og glans for å tørke hår. Tykt og opprørsk hår er glatt, håndterbart og godt næret. Spesielt laget for indisk hår. frisyre

Min erfaring med BBlunt Intense Moisture Hair Serum:

BBlunt Intense Moisture Serum kommer i en lang, blå farget plastflaske med en pumpe på den. Jeg liker denne emballasjen. Pumpen fungerer bra og gir riktig mengde serum. Det er en 75 ml flaske og vil vare lenge. Så det er ganske økonomisk etter min mening.

Den inneholder avokado, jojoba og arganoljer og vitamin E. Så samlet har den en vakker, frisk duft av frukt. Jeg elsker slike forfriskende dufter som de varer ganske lenge og holder håret friskt. Serumet har en fargeløs gelignende medium konsistens. Den er lett og sprer seg lett på håret.

Serumet føles aldri tungt eller klebrig. Det blir lett absorbert av håret mitt uten greasiness eller oiliness. Jeg elsker hvor raskt og enkelt det blir absorbert av håret mitt. Jeg foretrekker å bruke den på mitt fuktige hår og jeg trenger bare to pumper for mitt lange hår. Så bare et lite beløp er nødvendig for å dekke hele håret mitt.

Du kan også bruke den på tørt hår som det passer godt. Så, jeg masserer først serumet mellom palmer og direkte påføres det på fuktig eller tørt hår. Jeg bruker aldri dette serumet på kronen eller i nærheten av hodebunnen. Jeg har allerede en fet hodebunn, så jeg unngår dette området.

Noen dager foretrekker jeg å tørke håret mitt og noen ganger la jeg håret tørke naturlig. Dette serumet gir gode resultater i begge tilfeller. Jeg har glatt hår, men jeg må bruke et serum for å beskytte det. Dette serumet hevder å beskytte mot styling og miljøskader, og det er grunnen til at jeg valgte det.

Det fungerer bra og gir hydrering til håret mitt. Det gir også riktig mengde næring til håret mitt og resultatene varer hele dagen. Jeg har tørre ender og dette serumet holder dem fuktiggjort. Dette serumet holder håret mitt mykt, selv etter en tørketrommel.

Det gjør håret mykere og mykere. Derfor er håret mitt forbudt og håndterbart. Jeg kan lett kamme gjennom håret mitt uten problemer selv etter en lang dag. Serum gjør aldri håret mitt oljeaktig eller fettete og håret mitt forblir friskt og hoppet for lenge. Det legger også til en fin glans og tekstur til kjedelig hår.

Selv om det gir mykhet, kan det ikke reparere skade. Bortsett fra å gi hydrering, holder den håret fri, fritt og friskt. Det gir også en fin silkeaktig finish til håret mitt. Siden håret mitt allerede er glatt, forbedrer dette serumet hårets skjønnhet og gjør det perfekt. Det har aldri forårsaket hårfall, så jeg tror det passer meg perfekt.

Hvis du har ekstremt skadet hår, vil håret ditt bli litt frizzy ved slutten av dagen. Så totalt sett er jeg helt fornøyd med resultatene og dette serumet er perfekt for meg. Det holder håret mitt frizzfritt og gjør det ser sunt ut lenge. Det veier ikke håret mitt og frisyrene mine er jevne i lang tid. Denne er helt verdt pengene hvis du har normalt hår.

Fordeler med BBlunt Intense Moisture Hair Serum:

• Ganske, reisevennlig emballasje. • Super frisk duft som varer lenge. • Perfekt konsistens. • Sprer seg lett. • Ikke gjør håret fettete og oljete. • Lett og ikke-klebrig. • Litt går langt. • Kan brukes både på vått og tørt hår. • Gir dyp næring. • Gjør hår jevnere, mykere og sunnere. • Detangles hår og legger til en silkeaktig glans. • Holder håret håndterbart. • Kontrollerer frizz. • Veier ikke håret ned.

Ulemper med BBlunt Intense Moisture Hair Serum:

• Kan ikke reparere skadet hår fullt ut.

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal BBlunt Intense Moisture Hair Serum? Ja til begge deler.

BBlunt Intense Moisture Shampoo BBlunt Født igjen sjampo for stresset hår BBlunt Perfect Balance Shampoo for normalt til tørt hår BBlunt Full på Volume Shampoo for fint hår BBlunt Climate Control Anti-Frizz Leave-In Cream Best Hair Serums Tilgjengelig i India Neutrogena Triple Moisture Deep Recovery Hair Mask Det er Hud Hyaluronsyre Fukt Serum Topp 10 produkter for å behandle Friszy Hair Giovanni VitaPro Fusion Protective Moisture Leave-In Hårbehandling

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: