Av "Aarti Makker from Let's Make Up"

Hei folkens! Jeg føler meg så veldig privilegert å kunne vise frem arbeidet mitt på dette super rocking makeup-fellesskapet. En spesiell takk til IMBB for å gi meg denne ære. I dag viser jeg hvordan du kan lage kattøyet, røykaktig utseende, som er hver kvinnes favoritt. Jeg har lagt til en vri ved å lage kattøy med hjelp av "tapeteknikken". Her er hvordan dere alle kan oppnå dette utseendet!

Trinn 1

Stikk øynene med Inglot Eye Makeup Base for å forhindre krølling.

Steg 2

Sett legebåndet på begge øynene. Sørg for at plasseringen er helt synkronisert med hverandre. Den beste innsatsen her er å koble båndet med ytre øyne på øynene dine; plasser båndet i vinkelen hvor øyenbrynens hale ender.

Trinn 3

Ta noen gelfôr (sort), smør det på øyelokkene til krøllen.

Trinn 4

Ta en karbon svart øyeskygge og pakk den over for intensitet.

Trinn 5

Påfør gelfilene igjen i halvparten av nedre øyelokk.

Trinn 6

Pak trinn 5 med den svarte øyenskyggen.

Trinn 7

Fremhev pannebenet med MAC Nylon.

Trinn 8

Ta en myk børste og bruk en overgangsfarge, og bland også noen harde linjer.

Trinn 9

Intensiv utseendet med et snev av glitter på øyelokkene. Påfør også et par falsier.

Produkter som brukes:

1. Inglot Gel Liner nr. 77 2. MAC Carbon Black Eyeshadow 3. MAC Nylon Øyenskygge for pannebenet 4. Krylon Spark Glitter

Om Makeup Artist:

Jeg er Aarti Makker fra Lets Make Up, Lets Makeup er navnet mitt på Akademiet, jeg er en opplæringsutdanner og trener, jeg begynte å elske sminke som barn og til slutt vokste opp for å gjøre min lidenskap til mitt yrke. Jeg tror virkelig på kraften til Makeup og dens magi som kan skape en vanlig jente i en Diva. Min lidenskap er sikkert å hjelpe deg alle til å komme inn og se ditt blendende selv. Jeg har trent mange studenter og gitt dem mulighet til å forfølge sin karriere. Kan ikke uttrykke nok min dype takknemlighet mot sminke og det er makt.

Facebook: https://www.facebook.com/eyecandyforever

Hvordan oppnå en fengslende brude øye makeup Se bare 5 enkle trinn Hvordan få øynene dine til å se større ut med sminke - opplæring Hvordan å skjule acne arr og blemishes med makeup - komplett sminke opplæring Steg-for-trinns Eye Makeup Tutorial - Blå Jewel Tonet Smokey Eyes Step-by-Step Makeup Tutorial - Sonakshi's Smokey Eye Look Steg-for-steg Glittery Eye Makeup Tutorial for Bryllupsfunksjoner Steg-for-trinns opplæring - Skjul mørke sirkler på bare 5 enkle trinn Lett trinn-for-trinns opplæring for lilla-plomme smokey-øyne Hvordan lage de perfekte Ombre Lips Steg-for-steg brudsmagasin Tutorial - South Indian Muhurtham Hvordan få øynene dine til å se større ut 9 Lag opp triks for å gjøre dine øyne ser store ut! 8 fantastiske triks for å legge drama til store øyne Hvordan få øynene til å se større

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: