Av Chanchala Bose

Hiii! Den første dagen jeg gikk inn på treningsstudioet så jeg en stor ball som lå på bakken. Så jeg var veldig forvirret om det. Jeg lurte på hvordan det kan forårsake vekttap! Men etter grundig forskning fikk jeg vite at stabilitetsballer er svært effektive, og gir deg en god kroppsøving. Disse ballene er enormt fordelaktig treningsutstyr hvis du lider av ryggskade også. Så, la oss ta en titt på de 10 veldig effektive øvelsene du kan utføre med en ball.

1. Overhead squats

Denne er akkurat som den tradisjonelle knebøyen, men med en liten variasjon. Her må du holde torso rett og løft armene helt opp mens du holder stabilitetskulen. Prøv å bli i den posisjonen i et minutt eller to. Gjenta 10-15 ganger.

2. Balance push-ups

Visste du at det andre navnet på en stabilitetskule er "balanse ball"? Vel, her vil jeg vise deg hvordan. Du har kanskje sett normale push-ups, og kanskje også gjort dem. Nå, hold kroppen i en push-up posisjon. Juster ballen på underkroppsdelen, like i nærheten av føttene. Nå, prøv å gjøre normal push-up. Jeg vet, i begynnelsen vil det definitivt være vanskelig, men med tiden vil du tilpasse seg den.

3. Rull ut

Denne er ment for armene og for hele kjerneområdet. Begynn med å knelte bak ballen med armene dine på toppen. Bruk sakte hendene langsomt til å skyve ballen framover. Fortsett denne posisjonen til din triceps hviler på toppen av ballen og beina dine blir utvidet med knærne på bakken.

4. Tilbake forlengelse

Hvil magen og hoftene på ballen, med beina forlenget rett bak. Du kan holde på ballen for å balansere deg selv. Begynn med 5 repetisjoner og prøv å nå opptil 15 repitisjoner.

5. V-sitte med ballen

Sitt på bakken med anklene hviler på ballen. Løft begge hendene i en skråstilling bare parallelt med anklene dine. Nå, prøv gradvis å heve torso slik at du gjør en "V" -posisjon med kroppen din.

6. Håndfri

Hold ansiktet mot taket med begge armer og ben forlenget på hver side. Prøv å ta tak i ballen rett over hodet ditt med begge hender. Løft langsomt både armer og ben. Prøv å overføre ballen mellom dine hender og ben.

7. Knekker

Start med en normal push-up-posisjon og hold ballen i anklene dine. Nå begynner øvelsen ved å ta knærne og ballen mot mageområdet. Dette er en av de beste øvelsene hvis du vil redusere den mageflabben.

8. Ski-trinn

Sitt på stabilitetskulen i normal sittestilling. Nå, sving armene dine til høyre og bena til venstre. Gjenta det samme i motsatt retning også.

9. Ball jogge

Begynn med å sitte på ballen. Hold føttene faste på bakken og din abs fullstendig engasjert. Nå hoppe på ballen (så høyt som mulig). Dette vil fungere for hele kroppen din og tone kroppen din på kort tid.

10. Stående push-ups

Svært lik den vanlige stående push-ups. Bare en liten variasjon. Hold ballen foran brystområdet med en ende på veggen og den andre enden på overkroppen. Nå, prøv å skyve opp.

10 gyldne regler for vekttap 8 daglige gjenstander du kan bruke til å trene Daglige øvelser og tips for å øke bustestørrelsen Få et vakkert ansikt med disse ansiktsøvelsene Hvilke klær passer jenter med kort høyde og en sunn figur Yoga Poses For Flat Mage 9 spennende steder å trene annet enn treningsstudioet Hudpleie før, under og etter en treningsøkt

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 28 2020