Hudtype: Kombinasjon, sensitiv og akne utsatt

Hei alle sammen,

I dag skal jeg gå gjennom Tony Moly Jeg er Real Pore Care Red Wine Mask Sheet. Les videre for å vite hvordan det gikk for meg:

Produktbeskrivelse: Denne arkmaskebehandlingen er infundert med ekte rødvinekstrakter og rosmarin for å adressere forstørrede porer mens du renser, raffinerer og strammer huden. Perfekt for urolig hud, det beroliger hudfarge med jasmin og grønn teekstrakter for en raffinert hudfarge. Hver maske har en trelags slitesterk bomullsplate for bedre absorpsjon og dypere penetrasjon av essens, noe som resulterer i en sunn utseende.

ingredienser:

Pris og antall: 78 PHP eller 100 INR ca for 1 ark.

Min erfaring med Tony Moly Jeg er Real Pore Care Red Wine Mask Sheet:

Min kjærlighet for arkmaskene er ikke ny. Jeg elsker å bruke disse, som de er enkle å bruke og rote gratis. Jeg foretrekker mest masker til vanlige masker på grunn av deres brukervennlighet. Tony Moly er et kjent koreansk merke som er kjent for sin søte emballasje. Arkmasken kommer også i en attraktiv plastpakke. Laken masken kommer innredet i en søt rosa-farget plastpakke med detaljering i nydelig vinfarge. På baksiden av denne pakken bæres hele produktrelatert informasjon på baksiden både på engelsk og koreansk. Hver pakke inneholder en arkmaske. Den slanke emballasjen er god for å bære rundt. Samlet er emballasjen hyggelig og reisevennlig.

Laken masken består av tykk bomullstøy. Materialet er tykkere enn andre masker som jeg har prøvd. Masken er stor nok til å dekke hele ansiktet mitt, og det har også kutt i øyne, nese og lepper, som andre vanlige masker. Den passer veldig pent i ansiktet og glir ikke av, selv om jeg gjør jobben min eller beveger meg rundt. Masken er myk og er dypt infundert med serum. Det er helt fuktig og serumet dråper ikke fra masken, så det er råttafritt.

Denne arkmasken er veldig enkel å bruke. Bare vask ansiktet og klapp tørt. Nå, glatt masken på huden, fjern eventuelle luftbobler. Jeg foretrekker å holde den på i 30 minutter for å la den tørke, men den forblir litt våt selv etter det også. Ikke nødvendig å skylle av. Bare masser ekstra serum inn i huden til det er fullt absorbert. Serumet absorberes godt i huden uten å ta for mye innsats. Masken har en typisk søt vin duft, som er mild og ikke-plagsom. Jeg er ok med lukten av produktet, men noen kan finne det litt sterk å håndtere.

Maskinen gir ingen rester eller oljeaktig støv bak. Det er bare perfekt for personer med kombinasjon og fet hud. Det gjør ikke huden min oljeaktig, irriterer ikke huden. De hevder at det renser og strammer huden porene. Jeg har fet hud med store hudporer. Og dette problemet med store hudporer er med meg siden aldre, og jeg kan virkelig ikke finne noe effektivt middel eller noe å krympe disse porene, men denne masken lever virkelig opp til sine krav.

Først da jeg fjernet masken, det jeg la merke til var sjokkerende - porene mine så mye større! Neste dag, da jeg våknet opp, så jeg at mine ansiktsporer så opp til 70% mindre. Min hud så fast og ren. Denne masken lyser også opp huden og det ser ut som lysende. Det nærer også næring og fukter huden. Det fukter og hydrerer huden min dypt. Jeg hadde lagt merke til en sunn glød på huden min etter å ha brukt denne arkmasken. Det har faktisk gjort at huden min ser klumpete ut og kjedelig hud ser lys og sunn ut. Effektene og fordelene med å bruke denne masken forblir i mer enn 3 dager, noe som igjen er imponerende. Samlet sett er dette den mest effektive arkmasken for huden min. Jeg elsker denne så mye, og jeg vil sette dem på nytt for meg.

Fordeler med Tony Moly Jeg er ekte pore Care Rødvin Mask:

 • Søt emballasje.
 • Mjuk arkmask med riktig utklipp.
 • Billig og veldig effektiv.
 • Krymper opp huden porene.
 • Gjør huden ren og glødende.
 • Damp fuktighet og hydrater huden.
 • Lyser opp ansiktet.
 • Passer til kombinasjon og fet hud.
 • Irriterer ikke følsom hud.
 • Gjør ikke huden fet.
 • Etterlater ikke noe fettete rester.
 • Serum blir absorbert pent inn i huden.
 • Typisk vin duft.
 • Effektene varer i 3 dager omtrent.

Ulemper med ulemper ved Tony Moly Jeg er ekte poreomsorg Rødvinmaske:

 • Absolutt ingen.

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Cons of Tony Moly Jeg er Real Pore Care Red Wine Mask? Ja til begge deler.

Tony Moly Jeg er virkelig beroligende Tea Tree Face Mask Sheet Tonymoly Jeg er Real Brightening Lemon Mask Sheet Tony Moly Jeg er Real Skin Purifying Seaweeds Mask Sheet Tony Moly Jeg er ekte Hydrating Coconut Face Mask Sheet The Face Shop Løsningen Pore Care Face Mask Za Total Hydration Pore Care Essence Rødvin for hudpleie: DIY Watsons rødvin antioksidant ansiktsmaske 10 grunner til å legge rødvin til kosthold og skjønnhetsregime DIY rødvin ansikts hjemme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 21 2019