Hei jenter,

Jeg fant en fancy butikk på et nytt lite kjøpesenter i mitt område og jeg poppet inn for å finne denne nye serien fra Himalaya. Siden jeg har akne-utsatt hud, ville jeg ikke risikere å kjøpe dagkrem eller nattkrem for den saks skyld, men øyekrem er et must i katten min. Nylig fullførte jeg et helt badekar av Elizabeth Arden Eye Cream, så jeg plukket dette umiddelbart. Jeg har brukt det flittig morgen og natt, og jeg er her med min ta på den.

Produkt detaljer: Himalaya Youth Eternity Under Eye Cream er et gjennombrudd anti-aldring formulering basert på Plant Stem Cell Research og eksotiske Herbal Actives.This overlegen blanding av Edelweiss Plant Stamceller, Woodfordia, Rose Myrtle, Cipadessa og Amla, er rik på anti-aldring og anti-inflammatoriske egenskaper. Våre under øyekrem forsyner og hydrerer den ømme huden rundt øynene dine, effektivt reduserer kragenes føtter, fine linjer, rynker, pigmentering, puffiness og mørke sirkler. Regelmessig bruk etterlater huden rundt øynene dine bemerkelsesverdig lysere, sunn og ungdommelig.

Funksjoner og fordeler: Reduserer kråkenes føtter, rynker og fine linjer om 4 uker Antioksidanter behandler puffy, morgen øyne Hydratiserer umiddelbart og hjelper øynene dine til å se lysere ut Synlig reduksjon under øyepigmentering og mørke sirkler om 4 uker Hydratiserer umiddelbart og hjelper øynene dine til å se lysere ut Viktige ingredienser: Edelweiss-avledede stamceller: Funnet i Alpene i Europa, Edelweiss har påvist antioksidanter, anti-aging og hudkondisjoneringsegenskaper. Cipadessa, Rose Myrtle og Woodfordia: Disse urter fremmer hudens elastisitet og hydrering, forbedrer hudcellematrixen for å bekjempe tegn på aldring. Amla, en rik, naturlig kilde til vitamin C, har antioksidantegenskaper som bidrar til å forhindre tegn på aldring av huden.

Pris: Jeg kjøpte den for INR 525, men sjekk på nettet for tilbud.

Min erfaring med Himalaya Youth Eternity Under Eye Cream:

Til å begynne med, la meg fortelle mine øyeproblemer. Jeg har ikke spesifikasjoner, men jeg bruker ofte farget objektiv. Mine øyne blir ganske puffy om morgenen, og jeg får øyeposer når jeg smiler og det er litt mørkere rett i hjørnene eller øyet. Underøyet området ser ut som det går ned i beinet med alderen. Mye klandre går videre til sennatfilmer og chai med venner til klokka 4 om morgenen. Jeg kan ikke hoppe over disse hendelsene, men jeg kan sikkert bruke øyekrem flittig siden jeg har krysset 20-årene mine. Tidlige 30-tallet er en god tid å ta alvorlig vare på huden din.

Så kommer tilbake til øyekrem, jeg liker hvordan det kommer pakket. Røret er ganske lite og bør vare i to måneder med vanlig bruk. Jeg må si at jeg er mektig imponert over denne krem ​​fordi den står i oppfyllelse for alle sine krav. Jeg kan ikke kommentere mye om hvordan det har redusert mørket fordi det ikke var min primære bekymring.

Det hydrerer huden rundt øynene vakkert og reduserer puffete og trette øyne i en viss grad (mine puffete øyne kan ikke ha en permanent løsning og jeg er klar over det). Øynene ser lysere ut som de hevder. Morgen er også en utmerket tid å bruke denne krem ​​hvis du har puffy øyne.

Kommer til andre krav - Jeg har ikke rynker rundt øynene, men fortsatt klarer denne øyekrem å hydrere øyet hvis du vil forsinke rynker. Hvis du har tørrhet rundt øynene, er dette fantastisk! Jeg har oljede øyelokk og det er hovedårsaken til at jeg elsker denne kremmen. Denne krem ​​blir bare absorbert i huden og føles litt stramt rundt øynene, noe som er bra fordi jeg hater de øyeformede øyekremene forlater.

Du trenger svært lite, og når det er absorbert, kan du bære sminke over det hvis du har tørr hud rundt øynene. Denne kremen legger seg veldig godt inn i huden, og det gjør det bra også om morgenen, uten å bekymre deg for oljede øyelokk. Jeg har ikke klager om denne øyekrem som sådan, og jeg tror at prisen også er berettiget.

Samlet sett finner jeg denne øyekremen veldig beroligende, kjøling, og jeg følte meg ikke følelse av brennende følelse under bruk. Den er også ideell for følsomme øyne.

Pros av Himalaya Youth Eternity Under Eye Cream:

 • Hydratiserer umiddelbart.
 • Setter seg i huden uten oljeaktig rester.
 • Behandler morgenpustete øyne i en grad.
 • Trenger svært liten mengde.
 • Bra for pigmentering rundt øynene.
 • God til å begynne med som en tidlig 30-årig hudpleierutine.
 • Flott for under øyesminke også.
 • Øynene ser lysere ut.
 • Ekstremt beroligende for øynene mine.

Ulemper med Himalaya Youth Eternity Under Eye Cream:

 • På den dyre siden.
 • Veldig lite rør.
 • Kan ikke behandle allerede faste rynker rundt øynene.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Himalaya Youth Eternity Under Eye Cream? Ja sikkert, det er veldig beroligende og på den ikke-fete siden. Jeg elsker denne øyekrem og kan se meg selv kjøpe dette igjen i fremtiden. IMBB Rating: 4.2/5

Himalaya Under Eye Cream Himalaya Clear Complexion Whitening Day Cream Himalaya Anti-Wrinkle Cream Himalaya Herbals Oljefri Radiance Gel Cream Lakme Youth Infinity Skin Firming Night Creme Lakme Youth Infinity Skin Firming Serum VLCC Skin Defense Almond Under Eye Cream Beste under øye kremer for å redusere mørke sirkler FabIndia Aloe Vera Under Eye Gel Shahnaz Husain - Shasmooth Almond Under Eye Cream Aroma Magic Under Øyekrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: