Hei der,

Her er et annet produkt fra Kiko Milano - det er ansiktspaletten i skyggen "02 Special Talent."

Pris: 12,9 GBP Produktbeskrivelse: Ansiktspalett med bronsende pulver, rødme og høylys. For å revitalisere hudflekker og skulpturer i ansiktsvolum. Har en myk tekstur og er lett blandbar og byggbar for en naturlig intens effekt. Praktisk og komfortabel applikasjon for umiddelbar fargeavlønning. Dermatologisk testet.

ingredienser:

Min erfaring med Kiko Milano Face Palette 02 Special Talent:

Jeg har ganske mange ting fra Kiko, og jeg er glad med de fleste av dem. Jeg trodde jeg skulle også gi sin ansiktspalett en prøve, så jeg hentet denne trioen fra deres "Face Palette" -serie. Det er en bronzer, rødme og markere 3-i-1-paletten. Jeg plukket opp skyggen "02 Special Talent." Ikke i stand til å forholde navnet til paletten på noen måte, gjett det er hva merkene gjør når de går tom for navn 😉

Nesten alle Kiko-produkter kommer i en helt svart ytre emballasje. Emballasjen er ganske vanlig. Paletten inne er en liten størrelse trio med gjennomsiktig plastdeksel. Det føles sikkert veldig kompakt hvis det ikke er veldig solidt. Ansiktspaletten er et reisevennlig alternativ fordi det eliminerer muligheten for å bære 3 separate produkter.

Først opp er den bronzing nyanse til venstre. Skyggen er en mørk brun med en liten varm orangisk undertone. Tekstur er anstendig, men ikke ekstremt buttery eller glatt. Det blandes godt på huden. Pigmenteringen er ikke veldig høy, derfor trenger jeg flere swipes for å få en anstendig kontur / bronse. Denne nyansen er best egnet for medium til rettferdig hudtoner med en nøytral eller kul undertone.

Neste opp er den rosa rødmen i midten. Det er en lys Barbie slags en rosa. Igjen, vil denne nyansen passe til rettferdige til middels hudtoner, og en lett håndbehandling vil gjøre rettferdighet til skyggen. Teksturet føles ikke ekstremt glatt eller smøraktig, men ved påføring blandes det godt.

Til slutt, høydepunktet skyggen - det er fylt med små shimmer partikler og fargen er en myk perle rosa. Dette er min favoritt del av trioen. Det gir en nydelig perle høydepunkt. Skyggen anbefales også for middels til rettferdig hudtoner. Tekstur er anstendig og smelter godt.

Se på fargene i bildet nedenfor:

Oppholdsstyrken for disse produktene er rundt 6 til 8 timer. For denne prisen er trioen en god avtale, og denne varianten er en fin nyanse for rettferdige til middels hudfarger. Produktet synes ikke å være kalkaktig i det hele tatt. Jeg vil anbefale denne paletten for kveld / fest sminke utseende.

Fordeler med Kiko Milano Face Palette 02 Special Talent:

 • Vakre nyanser.
 • Anstendig tekstur.
 • Blendable.
 • Vil gå bra på middels til rettferdige hudtoner.
 • Rimelig.
 • Kompakt trio.
 • Lett å bære.

Cons av Kiko Milano Face Palette 02 Spesial Talent:

 • Ingen speil.
 • Ingen børste / applikator.
 • Nyanser er ikke for mørkere hudfarger.
 • Ikke høyt pigmentert.

IMBB Rating: 3/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Kiko Milano Face Palette 02 Special Talent? Ikke nå. Selv om du vil prøve en annen variant siden de har 3 fargevarianter i deres "Face Palette" -serie.

Kiko Milano Eyeshadow Palette 01 Earth Song Kiko Milano 6-Piece Lipstick Palette 01 Hver dag Farger Kiko Milano 6-Piece Lipstick Palette 02 La oss feste Kiko Infinity + Sparkle Eyeshadow - # 405 Magenta

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: