Hudton: Medium Solbrun

Hei damer!

Colorbar har tatt med noen nye nyanser til deres "Velvet Matte Lipstick" -serie. Jeg sjekket ut området og plukket opp denne vakre oransje skyggen. Les videre for å vite mer om denne vakre skyggen.

Pris: INR 325 Produktbeskrivelse: For en rik leppefarge med kremaktig glans, kan Velvet Matte Lipstick, som er tilgjengelig i fantastiske nyanser, tilsette leppene med livsstil. Den unike 2-i-1-formuleringen gir leppene en kremaktig, men matt finish. Et unikt produkt i India, det har super mykningsmidler som gir leppene et mykt og smidig utseende, samtidig som de holder dem næret med vitamin E. Oppholder seg i opptil 5 timer ved påføring, kan Velvet Matte Lipstick ytterligere accentueres med leppe glans og lip liner.

Min erfaring med Colorbar Velvet Matte Lipstick Lusty Affair:

emballasje: Denne Colorbar Velvet Matte Lipstick kommer i et fint sølvrør med en klar hette hvorfra du kan se fargen. Også navnet er trykt på bunnen. Emballasjen ser pen ut og er lett, også. Så samlet er det en fin emballasje. Kulen har også en fin form og definerer leppene godt.

Skygge: 'Lusty Affair' er en vakker mursteinorange skygge, eller du kan kalle det en gresskarskygge. Jeg elsker slike varme oransje nyanser som de går bra med alle hudtoner. Det er ikke en lys neon oransje nyanse, så det er faktisk en ganske sliteskygge. Det er perfekt for dette været.

Nå er skyggen anstendig pigmentert og bare to til flere swipes kreves for å få den perfekte fargekassen. Det er ikke en super pigmentert nyanse, og pigmenterte lepper kan kreve ekstra swipes.

Tekstur og kvalitet: Som navnet antyder, er det en fløyel matt leppestift og gir en vakker fløyel matt finish. Formelen er ikke-tørking og holder leppene myke. Den er god nok til alle typer lepper, til og med tørre lepper. Det gjør aldri leppene lappete eller tørre. Men det klamrer seg til tørre flekker og tekstur er ikke så jevnt.

Når jeg glødte kulen på leppene for første gang, føltes det ganske grovt som om det hadde perler i den. Men det går fint på leppene nå. Det har blitt litt jevnere etter litt bruk, men likevel er tekstur på kulen litt grov. Det føles som en leppe flekker mer enn en leppestift til meg. Men det føles veldig lett og behagelig på leppene. Det gir en god mengde hydrering også.

Det er ikke en helt matt leppestift, så i utgangspunktet overfører den, men etter noen timer setter den som vakker flekk på leppene. Det overfører ikke eller smuss etter det. Det legger seg aldri inn i de fine linjene og ikke krøller seg.

Oppholdsstyrke: Lippestiften holder seg rundt 7 timer pent, og den kan overleve et måltid. Det ser litt bleknet etter et måltid, men etterlater en fin, jevn flekk bak. Det er ganske enkelt å fjerne med en tørke og selv flekken blir fjernet ganske enkelt.

Alt i alt: Det er en vakker gresskar oransje nyanse for alle hudfarger, og det varer ganske lenge også.

Pros av Colorbar Velvet Matte Lipstick Lusty Affair:

• Hyggelig og reisevennlig emballasje • Rimelig • Vakker gresskar oransje skygge • En god nyanse for alle hudtoner • Anent pigmentert • Føler seg komfortabel og lett på leppene • Fin fløyel matt tekstur • Holder leppene myke • Siste 6-7 timer • Løsner ikke i de fine linjene eller krøllene

Cons av Colorbar Velvet Matte Lipstick Lusty Affair:

• Bullet føles litt grovt • Fremhever tørre flekker • Overføringer i utgangspunktet

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Colorbar Velvet Matte Lipstick Lusty Affair? Det kan ikke være den bestformulerte leppestiften rundt, men du kan prøve den vakre skyggen.

Colorbar Velvet Matte Leppestift: Blush 6 Colorbar Velvet Matte Lipstick Colorbar Velvet Matt Lipstick Over Top 1 10 Colorbar Velvet Matte Lipstick Strimler og Beskrivelse Colorbar Velvet Matte leppestift - hjerter og tårter L.A. Farger Lusty Pout Lip Gloss Matte Faces Secret Affair Ultime Pro Long Wear Matte leppestift Lakme 9 til 5 Crease-less Creme Lipstick Pink Affair Clinique A Black Honey Affair Alt om Shadow Palette Sephora Collection Love Affair Contour Eye Pencil 12h Wear Vanntett

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: