Hilsener alle,

Jeg har nylig kjøpt en grønn korrektor fra LA Girl kosmetikk. Jeg var veldig opptatt av å legge til fargekorrigenter i sminkerutinen min og startet med den grønne som hevder å nøytralisere rødheten. La oss komme inn i anmeldelsen.

Pris: 595 INR for 8 gm Produktbeskrivelse: LA Girl's HD Pro Concealer er kreppebestandig med ugjennomsiktig dekning i en kremaktig, men lettvektig tekstur. Den slitesterke formelen kamuflerer mørket under øynene, rødhet og hudfeil. Gir fullstendig, naturlig utseende, gir hudton, dekker mørke sirkler og minimerer fine linjer rundt øynene. GC992 - Grønn korrektor: nøytraliserer rødhet. Veibeskrivelse: Påfør korrektorer under vanlig concealer for å skape en perfekt jevn hudfarge. Komplett sminkerutine ved å bruke Highlighter som det siste trinnet etter stiftelsen.

ingredienser: Vann (Aqua), cyklopentasiloksan, Bivoks (Cera Alba) StearylDimetikon, Isododekan, Cetyletylheksanat, Mikrokrystallinsk Voks (CeraMicrocristallina), Cetyl PEG / PPG-10/1 Dimetikon, Glyceryl Laurat, Polyglyceryl-Oleat, Glimmer, DisteardimoniumHectoritt, Fenoksyetanol, Metylparaben, Etylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Tocopherylacetat, Ascorbylpalmitat, Propylenglykol, ChamomillaRecutita Ekstrakter, Propylenkarbonat, Natrium Hyaluronat, Kan inneholde: Iron Oxides, (CT 77491, CI 77492, CI 77499), Titandioxid (CI 77891).

Min erfaring med LA Girl Pro Conceal HD Green Corrector:

emballasje: LA Girl Pro Conceal HD Green Corrector har en gjennomsiktig røremballasje med en skruehett. Røret huser alle detaljer om det. Dessuten har den en børsteapplikator også. Mengden som tilbys er 8 gm og røret er ganske liten er størrelsen. Samlet sett er emballasjen enkel å bruke og reisevennlig.

Tekstur og duft: Konsistensen av den grønne korrektoren er ganske kremaktig og glatt. Det glir veldig lett på huden, selv om du ikke trenger å glide over det. Dessuten blir det lett å blande, og gir en matt finish. Skjulerne fra LA Girl har ingen duft, noe som er bra for folk med en sensitiv nese eller som ikke liker duft i sine skjulere.

Skygge og pigmentering: LA Girl Pro Conceal HD Green Corrector har en pen pastellgrønn skygge i stedet for ren grønn og gir full dekning. Den skjuler rødheten perfekt som du aldri hadde det. Denne fargekorrigeren er sint pigmentert sammen med en kremaktig tekstur. Dermed vil mitt råd være å starte med et lite beløp, ellers vil du ende opp med å bli pastellgrønn. Å være kremaktig og sinnsykt pigmentert, denne 8 g-røret vil vare aldre for meg.

bruk: Til tross for å ta vare på huden min, har jeg sporadisk breakouts. Disse breakouts har vanligvis rødhet sammen med dem. For å skjule rødheten på grunn av akne bestemte jeg meg for å investere i en grønn korrektor. Jeg var i et dilemma om å kjøpe en rødhetskorrigerende primer eller concealer. Til slutt landte jeg på beslutningen om å kjøpe en grønn concealer som jeg ikke har store rødhetsproblemer. Jeg hadde ikke prøvd noen fargekorrigerende før denne. Således hadde jeg litt vanskelig tid å finne ut hvordan jeg skulle jobbe med en grønn korrektor riktig. Men i det tredje forsøket gjorde jeg endelig fargekorrigeringen riktig.

Jeg primet ansiktet mitt før du bruker fargekorrigeringsenheten. For å skjule rødhet bruker jeg en liten mengde av den grønne korrektoren over akne ved hjelp av en børste og rundt nesen og kinnene. Jeg bruker ikke applikatoren over akne for å opprettholde hygiene. På andre områder enn akne, bruker jeg concealer direkte med applikatoren som tilbys. Videre, ved hjelp av en mini sminke svamp, blander jeg det ordentlig. Etter blanding er rødheten helt borte, og bare et rent lag av pastellgrønn farge gjenstår. Siden concealer er ganske kremaktig og tørker ikke ut raskt, trenger jeg ikke å rush med blandingen. Imidlertid er concealer ganske enkelt å blande.

Snart tørker den grønne concealer i løpet av få minutter, gir en matt finish, fortsetter jeg med min vanlige LA Girl Pro Conceal HD i skyggen ren beige som passer perfekt til huden min. Det hjelper med å dekke det gjenværende pastellgrønne fargelaget og gjør at stedet ser kjøttet tonet ut. I alt er den grønne fargen også gått sammen med rødheten.

Den andre metoden jeg fant ut til å bruke fargekorrigerende concealer er å blande litt av grønn concealer med den vanlige. Blandingen av fargekorrigeren og den vanlige concealer skjuler perfekt rødheten sammen med grønn farge på en gang bare.

Postapplikasjon, korrigeringsmekanismen gir seg ikke i det hele tatt. Den forblir intakt i rett 7 timer og lar ikke rødhet komme igjen. Alle disse egenskapene til denne grønne korrektoren har gjort meg forelsket i det.

Pros av LA Girl Pro Conceal HD Green Corrector:

• Tube emballasje med børste applikator • Reise vennlig • Kremet tekstur • Lett å blande • Intenst pigmentering • nøytraliserer rødhet • Passer alle hudtoner

Ulemper med LA Girl Pro Conceal HD Green Corrector:

• Ingen

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp LA Girl Pro Conceal HD Green Corrector? Helt sikkert! Hvis du er i et søk av en grønn korrektor for å skjule rødheten, så prøv denne ut. Jeg ville ikke kjøpe det igjen når som helst, da det vil vare lenge for meg.

LA Girl HD Pro Conceal Orange Corrector LA Girl HD Pro Skjul Gul Corrector LA Girl HD Pro Conceal Lavendel Corrector LA Girl Eye Lux Eyeshadow Fantasize L.A. Girl PRO.Prep HD.High-Definisjon Smoothing Face Primer MAC Pro Conceal og Correct Palette MUA Gul Pro-Base Prime og Conceal Concealer W7 Green Hide 'N' Seek Color Correcting Concealer Quad Essens sier nei til rødhet Pastellgrønn fargekorrigering av Concealer Stick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: