Hei jenter,

Denne leppestiften er en del av min Colorbar Velvet Matte leppestift hale. Håper du har sjekket ut vurderinger på de andre nyansene fra dette området - Hold deg oppdatert, Raise Ur Glass, og Glancing Stare. Nå er dette en av n * des, en mauvy rosa n * de som jeg synes er ganske kul for huden min. Hvis du har nøytral hud og ønsker en farget n * de i stedet for en concealer-lignende n * de leppestift, kan dette være det!

Pris: INR 325 produktbeskrivelse: For en rik leppefarge med kremaktig glans, kan Velvet Matte Lipstick, som er tilgjengelig i fantastiske nyanser, tilsette leppene med livsstil. Den unike 2-i-1-formuleringen gir leppene en kremaktig, men matt finish. Et unikt produkt i India, det har super mykningsmidler som gir leppene et mykt og smidig utseende, samtidig som de holder dem næret med vitamin E. Oppholder seg i opptil 5 timer ved påføring, kan Velvet Matte Lipstick ytterligere accentueres med leppe glans og lip liner.

Min erfaring med Colorbar Velvet Matte Lipstick Mystiske måter:

Dette er en kremaktig matte formel, ikke buttery i det hele tatt, men føles bedre og jevnere enn andre i serien. Det føles ikke gritty som mange andre leppestifter som jeg ville vurdere i fremtiden.

"Mystiske måter" er en vakker farge, den har en melkaktig mauve rosa farge til den, som nesten føles som en naturlig leppestift på meg. Jeg har rettferdig til middels hud med litt rosa til den, men likevel kommer denne leppestiftet som en kul tone på meg. Jeg liker fargen for et mindre sminkeutseende. Lippestiften har en kremaktig finish, men du kan blotte for å mattifisere den helt.

Jeg ønsker at leppestiftet var kremere. Det overfører veldig mindre og varer lett i 4 timer eller mer. Denne leppestiften flekker veldig lite, så heldigvis har den ikke de "rosa flekk" -problemer. Jeg anbefaler denne leppestiften til dagen eller på kontoret, for nøytral eller kul hudtoner.

Pros av Colorbar Velvet Matte Lipstick Mystiske måter:

  • Kremet matte.
  • Fin naturlig, kule-tonet mauve rosa leppestift.
  • Offbeat farge, melkefulle mauve toner.
  • Bra for kontor eller naturlig sminkeutseende.
  • God oppholdsstyrke.
  • Rimelig.

Cons av Colorbar Velvet Matte Lipstick Mystiske måter:

  • Ikke en matte som de hevder.
  • For kaldt tonete hudpleier for personer med varme hudtoner.
  • Ikke fuktighetsgivende i det hele tatt for meg.

Ville jeg tilbakekjøpe Colorbar Velvet Matt Lipstick Mysterious Ways? Ja for mauve elskere. Ellers er tekstur eller leppestift ikke noe fenomenal å kjøre og kjøpe. IMBB Rating: 3.5/5

Colorbar Velvet Matt Lipstick Raise Ur Glass Colorbar Velvet Matte leppestift Glancing Stare 6 Colorbar Velvet Matte Lipstick Bilder, fargeprøver Colorbar Velvet Matte leppestift - hjerter og tårter Colorbar Velvet Matte Lipstick: Shy Cherry Colorbar Velvet Matte Lipstick - Hot Hot Hot L.A. Girl Snuggle Matte Flat Velvet Lipstick Lakme 9 til 5 Blush Velvet Vektløs Matte Mousse Lip and Cheek Color Alle Lakme 9 til 5 Primer + Matte leppestift bilder, fargeprøver, leppeprøver Elle 18 Color Pops Matte leppestift Grape Riot

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: