Hilsener alle,

I dag er jeg her med en liste over 10 beste innstillingspulver for fet hud. La oss komme inn på det.

Cover FX Perfect Setting Powder

Cover FX Perfect Setting Powder er et ultra-gjennomsiktig løspulver som setter sminke og gir en myk airbrushed finish. Innstillingspulveret er talkumfritt og har en lett formel. Den er finmalet og har en jevn tekstur. Dette pulveret fremhever ikke fine linjer og porer. Det gir en langvarig matt effekt og fungerer fantastisk for fet hud. Den er også ideell for baking sminke teknikk også.

Kat Von D Lock-It Innstillingspulver

Kat Von D Lock-It Setting Powder er et gjennomsiktig løs pulver formulert med mikrofargingsteknologi. Den setter sminke perfekt og gir en feilfri og låst inn-finish. Innstillingspulveret er lett, finmalet og har en silkeaktig tekstur. Det setter sminke på plass og gjør huden ikke kakete eller ujevn. Dette pulveret gir en langvarig mattende effekt og kan brukes til baking.

MAC blot pulver

MAC Blot Powder setter sminke perfekt uten å fremheve fine linjer og porer. Det pressede pulveret har silika og glimmer som gjør formelen lett. Det styrer overflødig glans og gir en fin matt effekt. MAC Blot Powder gir ren dekning og gir ingen ekstra farge til basen.

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder har en lett formel som gir en perfekt finish til sminkeutseendet ditt. Det er et ikke-støvende og ikke-tørrende innstillingspulver som ikke fremhever fine linjer og porer. I stedet setter det sminke perfekt, noe som gir den en myk og glatt overflate. Pulveret har en myk, glatt og silkeaktig tekstur og gir en langvarig matt overflate.

Rimmel London Match Perfection Silkesløs pulver

Denne er et lett, glatt og mykt ansiktspulver. Det gjennomsiktige pulveret gir lett dekning og gir ingen ekstra farge til basen sminke. Pulveret er fint malt og har jevn og silkeaktig tekstur. Det føles ikke krittete, kakete eller ujevn, og det fremhever ikke fine linjer og porer. Det løse pulveret lyser opp huden vakkert og kan brukes til baking.

ELF Perfect Finish HD Powder

ELF Perfect Finish HD Powder er et gjennomsiktig, lett og presset pulver som setter sminke perfekt. De mikrofine partiklene i dette pulveret fyller de fine linjene og porene for å gi en myk og sløret overflate. Pulveret er fint malt og har en jevn tekstur. Det ser ikke kakete, ujevnlig ut, eller etterlater en hvitaktig støping. Dette fantastiske pulveret absorberer overflødig glans og gir en matt effekt på huden.

Inglot Translucent Loose Powder

Silica og spesielt behandlet glimmer i dette pulveret absorberer overflødig sebum effektivt for å gi huden en matt effekt. Pulveret har en fin tekstur som gir en meget jevn overflate. Det forlater ikke noe hvitaktig kast eller ser kakeaktig ut. På plussiden er det paraben og duftfri.

NYX HD Finishing Powder

Dette er et lett pulver som myker utseendet på fine linjer og rynker. Pulveret er fint malt og har en jevn tekstur. Den setter sminke perfekt og gir et friskt, matt utseende. Dette pulveret er perfekt for skjønnhet med varme hudtoner. Det lyser perfekt under øyet og holder oljen under kontroll også.

NARS Translucent Crystal Light Reflekterende Loose Setting Powder

NARS Translucent Crystal Light Reflekterende Loose Setting Powder er et lett pulver som gir en myk matte finish. Innstillingspulveret setter sminke perfekt og legger ikke til noen ekstra farge i basen. Lysreflekterende kompleks i innstillingspulveret optimaliserer lysrefleksjonen på huden. Det blurs ut de fine linjene og porene mens du gir en myk matte finish. Pulveret er fint malt, har en jevn tekstur og er perfekt for fet hud.

Innisfree No Sebum Mineral Powder

Innisfree ikke sebum mineralpulver absorberer effektivt den overdrevne oljeproduksjonen og holder huden fri fra glans. Jeju naturlig mineral og mynte i mineralpulveret bidrar til å balansere olje og fuktighet i huden og gjør det ser utfrisket i lang tid. Den har en lett formel som ikke etterlater rester på huden når den påføres.

10 beste kompakte pulver under INR 500 10 beste løse pulvere tilgjengelig i India RCMA-fargeinnstillingspulver Slik bruker du innstilling av pulver etter stiftelsen 7 ansiktskruber for fet hud 9 beste BB kremer for fet hud 8 beste ansiktssett for fet hud i India 6 Skin Whitening Face Packs for fet hud i India 8 Best Exfoliators for fet hud 10 trinn til feilfri sminke for fet hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: