Hei jenter,

Jeg er tilbake med et annet innlegg! I dag snakker vi om hvordan du bruker løs pudder med pust. Bruk av løspulver er en viktig del av hver sminkerutine, da det kan bidra til å sette sminke i lang tid. Det gjør sminken din lenger, gjør huden din feilfri og gjør også porene dine mindre synlige. Det er også lett på huden som gjør at huden din kan puste fritt. Vel, et vanlig problem som alle lider av, er hvordan man bruker løs pulver med en puff. En enkel måte å påføre løs pulver på huden, bruker en puff. Puffs er lett tilgjengelige i markedet og kan bidra til å påføre en løs pulver på huden på en feilfri måte.

Så, her er hvordan du bruker løs pulver med en puff.

1. Ta litt pudder på puffen:

Hva er den beste måten å legge grunnlaget på ansiktet på? Du bør bruke noen prikker på ansiktet og deretter begynne å spre det i en retning. Når det gjelder å bruke løspulver, er prosedyren helt annerledes. Det første trinnet er at du bør ta en liten mengde løs pulver på puffen. Sørg for at du tar en liten start først og deretter bruk litt mer bare hvis nødvendig.

2. Lett spredt på huden:

Når du har latt litt løspudder på puffen, bør du lett spre seg på huden. Påfør først løst pulver lett på huden. Pass på at du ikke smusser grunnlaget som du har brukt. Trykk gradvis på puffen og begynn å spre det løse pulveret.

3. Påfør forsiktig på de smale områdene:

Du kan enkelt påføre løs pulver ved hjelp av puff over hele ansiktet, men du bør være forsiktig når du bruker pulver på de smale områdene. Mens du ønsker å bruke pulver på smale områder som øyne eller neser, bør du kaste puffen i halvparten og deretter bruke det løse pulveret. Folding av puffen i halvparten kan bidra til å nå de vanskelige områdene og spre det løse pulveret lett.

4. Bruk kun én gang:

Å bruke for mye løspulver på ansiktet kan få deg til å se rart og forferdelig på samme tid. Ingen av oss vil at vår sminke ser kakeaktig ut, ikke sant? Så det er alltid godt å spre det løse pulveret bare en gang med puffen. Hvis du tror du har brukt for mye pulver på huden, kan du bruke en ren svamp eller pust for å fjerne det ekstra pulveret i ansiktet.

5. Bruk Clean Puff:

Når du har påført løs pulver på huden, må du føle ansiktet ditt med hendene dine forsiktigt. Ansiktet ditt skal være glatt og naturlig. Hvis du er i stand til å føle en overdreven mengde sminke på ansiktet, bruk en ren puff. Å bruke en ren svamp eller pust kan bidra til å støv av overflødig pulver fra ansiktet. Trekk forsiktig pusten rundt ansiktet for å bli kvitt overflødig pulver fra ansiktet.

Noen av de beste puffene er - - Innisfree Cover Stamping Puff - Den Konjac Svamp Co Franske Pink Clay Facial Svamp Puff - M.A.C Compact Powder Puff - NYX Professional Makeup Pro Beauty Wedges

Noen av de beste løse pulverene er - - Faces Mineral Loose Powder - Catrice Nude Illusion Loose Powder - Natio Loose Powder - Inglot Translucent Loose Powder - NARS Eden Soft Velvet Loose Powder - Chantecaille løs pulver

10 beste løse pulvere tilgjengelig i India Beste løs / gjennomsiktig pulver tilgjengelig i India Hva er etterbehandling pulver og hvordan du bruker det? Forskjellen mellom etterbehandling pulver og setting pulver Slik bruker du en Beauty Blender med pulver Slik bruker du innstilling av pulver etter stiftelsen 5 beste måter å bruke gjennomsiktig løs pulver 7 forskjellige måter å bruke en Kabuki børste på Hvordan å bake sminke

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 29 2020