Hilsener alle,

Mineral sminke produkter kan være bra for akne utsatt hud som de er oljefrie, talkfri og mindre sannsynlig å forverre huden. Her er en liste over 10 beste mineral makeup produkter å velge mellom, hvis du har fet hud. Så, la oss komme inn på den.

1. MAC Mineraliser Skinfinish Natural:

MAC Mineralize Skinfinish Natural er et luksuriøst ansiktspulver med mineraler, sakte bakt for å gi en dimensjonell, men naturlig matte finish. Den gir en lav dekning og brukes til å sette eller lagre fundamentet. Det gir huden klar, non-cakey og frisk utseende hele dagen. Den er tilgjengelig i 8 forskjellige nyanser, varierende fra lys til dyp mørk.

2. Jane Iredale PurePressed Base Mineral Foundation Refill:

Det er et presset mineralfundament med SPF som er mer ren og matt enn et løs pulver. Mineralstoffet laget av mikroniserte mineraler er oljefritt og vektløs. Den inneholder furu bark ekstrakter og granateple ekstrakter som gir antioksidanter for å beskytte huden mot solskader. Mineralfundamentet har en jevn og fløyelsaktig tekstur som ikke fremhever de fine linjene og porene.

3. Becca Mineral Blushes:

En uanstrengt byggbar formel av Becca mineralbluss er infundert med antioksidant vitaminer egnet for alle hudtyper. Blussene er beriket med mikrofine mineraler som gir et naturlig utseende, skyllet utseende. Disse er finmalet og gir en jevn applikasjon. Becca mineralblushes er tilgjengelig i 8 vakre nyanser. Becca Flowerchild Mineral Blush, Becca Songbird Mineral Blush, Becca Wild Honey Mineral Blush, Becca Sweet Pea Mineral Blush er noen av nyanser.

4. Leger Formel Mineral Slid Talc Gratis Mineral Løs Pulver:

Leger Formel Mineral Wear Talc Free Mineral Loose Powder gir dekning av et fundament med en finish av et løs pulver. Det løse pulveret kommer i syv nyanser, og serverer lett til middels hudtoner. Pulveret er fint malt og har en myk og silkeaktig tekstur. Det gir en satin finish til huden uten å gjøre det ser kakeaktig eller kalkaktig ut. Dette pulveret er fra Physicians Formula's Mineral Wear-serien og er oljefritt, talkfri, ikke-komedogen, hypoallergen og duftfri.

5. Bare Mineraler Mineral Veil:

Bare Minerals Mineral Veil er et 100% mineralbasert etterbehandling pulver. Pulveret er gjennomskinnelig og formulert for å gi en fin finish til sminke. Det smelter huden med mykhet og lys som gir en myk, jevn og frisk matte effekt på den. Den er finmalet med en jevn tekstur som gir en deilig dekning og er ideell for alle hudtoner. Mineraler som er til stede i mineralsk sløret absorberer overflødig olje og reduserer utseendet på fine linjer og porer.

6. MAC Mineraliser Blushes:

MAC mineraliserer rødmer er laget av bakt mineraler raffinert til en pulverformel. Formelen er lett, som glir på huden uten problemer for å oppnå lysfarge. Mineraliserer rødme fra MAC gir en ren applikasjon. Strukturen av mineralske rødmer er silkeaktig og glatt som ikke ser kakeaktig eller ujevn i det hele tatt. MAC mineraliserer rødmer er tilgjengelig i elleve vakre nyanser. Noen av nyanser er MAC Mineralize Blush - Gentle, MAC Warm Soul Mineralize Blush, MAC Gleeful Mineralize Blush og Mac Mineralize Blush - Fresh Honey.

7. Mary Kay Mineral Eye Farger:

Mary Kay mineralske øyenfarger gir en langvarig og forsvinner motstandsdyktig fargeutbetaling. De har en mineralbasert formel som gir vektløs, kraftig farge i en enkelt sveipe. Disse er alle naturlige og gir en lysende finish som passer til enhver hudtone. Formelen har vitamin A, C og E som hjelper til med å forhindre dannelse av rynker også. Tekstur av øyenfarger er glatt og myk som glir lett på. Mary Kay mineral øyefarge har et stort utvalg av matte og glitrende nyanser å velge mellom.

8. Maybelline Clear Smooth Minerals Instant Skin Perfekt BB Cream:

Maybelline Clear Smooth Minerals Instant Skin Perfekt BB Cream er en perfekt blanding av 8 mineraler. Den har en unik jordfargeskade som umiddelbart forbedrer og perfeksjonerer huden. For ikke å nevne, det lyser opp huden perfekt og gjemmer også de ujevne flekkene. Denne BB-kremen fukter huden og beskytter den mot skadelige UV-stråler også. På plussiden kommer den med SPF 25. BB-kremet har en kremaktig konsistens og en jevn tekstur som enkelt blandes.

9. ELF Mineral Lipsticks:

ELF Mineral Lipsticks har en nærende blanding av eksotiske oljer, naturlige voks, vitaminer og planteekstrakter. Mineralleppestiften har en utmerket fargepenger og glir over leppene glatt. Det holder leppene hydrert og mykt hele dagen. Fargen forblir i lang tid uten oppstyr. Bortsett fra dette, er disse mineralske leppestiften 100% mineraler formulert uten parabener, konserveringsmidler og kjemiske fargestoffer. ELF Mineral leppestift kommer i et stort utvalg av 17 nyanser. Noen av nyanser er ELF Mineral Lipstick - Cheerful Cherry, e.l.f. Mineral leppestift i Rich Raspberry, ELF Mineral Lipstick Party Pink, ELF Cool Coral Mineral Lipstick og ELF Mineral Lipstick - knapt bitt.

9 Beste Hud Whitening Creams for Dark Skin 9 beste solkrem for fet hud 9 Best Blackhead Removal Strips Alt du trenger å vite om mineral makeup 8 Best Drugstore Mineral Makeup Foundations 8 Topp Everyday Makeup Products 7 beste sminkeprodukter for fet, akne utsatt hud 10 beste BB kremer for akne utsatt hud 9 beste pulver for akne utsatt hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: