Hei flotte damer,

Hvordan er alt på slutten? I dag snakker vi om et diettdiagram for vektøkning. Ja, vi ville snakke om vektøkning i denne fedme-riddede verden. Ikke alle er velsignet med god kroppsvekt og kroppsmasse og å få vekt kan være en vanskelig oppgave for dem. Damer stoler på meg, å få vekt er så vanskelig som å miste vekt. Hvis du er en person som alltid er fortalte av vennene dine for en ekstremt tynn kropp, er det her et lett kostholdsdiagram som kan hjelpe deg å få vekt på en sunn måte. Etter å ha gjort mye forskning og tatt med anbefaling av diettister, tar jeg deg med det beste diettkartet for vektøkning.

1. Inkluder mat med mye næringsstoffer i dem:

En viktig ting du bør vurdere når du går ned i vekt er at du skal spise mat som inneholder en høy mengde næringsstoffer i dem. Du bør unngå å spise søppelmat som inneholder mye karbohydrater og sukker, men ingen næringsstoffer. Du kan spise en hel paratha om morgenen sammen med litt yoghurt. Å spise kokte poteter er en annen måte å få vekt på. Du kan også inkludere laks, da den er ekstremt rik på Omega 3-fettsyrer som bidrar til å øke vekten lett.

2. konsumere masse egg, melk og banan

Egg, melk og banan inneholder en høy mengde protein og næringsstoffer som bidrar til å øke vekten lett. Du kan starte dagen med et glass melk sammen med noen mandler. Du kan også ha 1-2 bananer om morgenen eller i snacktid. Inkludert egg i ditt daglige kosthold kan bidra til å få kroppsvekt enkelt. Egg er høyt i protein og vitaminer og inneholder også en høy mengde karbohydrater som bidrar til å få vekten lett.

3. konsumere mer av fet mat:

Du bør inkludere fet mat i diettchatten, da det kan hjelpe til med vektøkning. Forbruk av for mange fete matvarer kan føre til ulike problemer, og derfor bør du inkludere dem i små mengder. Du kan inkludere matvarer som laksfisk, tunfisk, solsikkeolje, avokado, olivenolje eller makrellfisk i ditt daglige kosthold. Disse matvarer er høyt i fett, noe som kan bidra til å få vekten lett.

4. Spis jevnlig:

Spis regelmessig mens du prøver å gå ned i vekt, da vanlig spising kan bidra til å øke kroppens forbrukskapasitet. For å øke matkapasiteten, bør du spise minst tre snacks enn tre fulle måltider. I mellom disse pausene, bør du spise forskjellige typer nøtter, friske frukter eller nøtter. Du bør konsumere mat hver annen time for å få vekt lett.

Her er et diettdiagram for vektøkning:

Tidlig morgen:

Du bør starte dagen med et glass melk med noen mandler eller rosiner. Drikkemelk er viktig mens du sliter med å gå ned i vekt.

Frokost:

Etter 1-2 timer med drikkemelk bør du ha en eller to smørbelastede hveteparathas til frokost. Du kan få det med litt yoghurt for å akselerere fordøyelsen. Du kan også ha en egghvite eller omelett om nødvendig.

Formiddagen:

Du bør konsumere en håndfull nøtter, mandler eller stekt soyabønne. Pass på at du har en håndfull av det og ikke mer enn det. Du kan også ha ett glass lassi også.

Lunsj:

Sammen med din normale næringsrik lunsj, bør du spise en bolle med kyllingsuppe. Inkludert en bolle med spiresalat i lunsjen er et annet godt alternativ.

Kveld:

Ha en håndfull informasjonskapsler og te sammen. Du kan også ha noen stekte nøtter, soya eller friske frukter. Forbruket av fuktede mandler kan også bidra til å holde magen fylt.

Middag:

Ta to glass melk og ha to bananer med den. En håndfull fuktede nøtter kan tas 15 minutter etter at du har melk. Dette vil bidra til å holde magen fylt og dermed bidra til å få vekten lett.

Hvordan å miste vekt i 4 uker-diett diagram for vekttap Lemonade Diet For Vekttap GM Diet - The Review En 30-dagers indisk vegetarisk kostholdsplan for vekttap GM Diet Plan å miste vekt på bare en uke Alt om Ketogenic Diet Hvordan miste vekt og hold den av med enkle diettendringer Hvordan å miste vekt i en måned-diett diagram for vekttap De verste diettfeilene for huden din

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: