Hei venner,

Jeg er tilbake med et annet innlegg! I dag vil vi diskutere måtene å stoppe overdreven ansiktssvette. Svette er ikke bare et pinlig problem, men svette i ansiktet kan være et alvorlig problem som bør behandles så snart som mulig. Det kan vaske av sminke veldig snart og også senke tilliten til en person. Så her nevner vi måter å stoppe overdreven ansiktssvette på.

1. Grønn gram dal lim:

Grønn gram dal har vist seg å fungere effektivt for å forhindre overdreven svette på ansiktet. Det bidrar til å behandle overdreven svette på ansiktet og fremmer også lysere og mykere hud. Ta litt grønt gram dal og suge det i vann i 30 minutter. Gjør en pasta og legg til 1-2 skjeer med honning. Spred på ansiktet og vask av med vann.

2. Talcum pulver:

En annen fin måte å stoppe overdreven ansiktssvette på, er å bruke en god kvalitet talcumpulver. Bruk av talkumpulver kan bidra til å suge overflødig olje og svette i ansiktet og også gjøre svettekjertlene mindre aktive. Påfør en god kvalitet talcum pulver og la den være over natten.

3. Gni litt is:

Rubbing is på ansiktet kan bidra til å stoppe overdreven ansiktssvette hos en person. Rubbing av is i ansiktet kan gjøre svettekjertlene mindre aktive, og dermed redusere produksjonen av svette på ansiktet. Hvis du bruker for kaldt ting i ansiktet, kan du slå av svettekjertlene, slik at ansiktet ditt blir svettfritt.

4. Agurksaft:

På grunn av antiinflammatoriske og beroligende egenskaper i agurk, kan det bidra til å forhindre overdreven ansiktssvette. Applikasjon av agurkjuice kan bidra til å berolige ansiktsservietter som holder ansiktet svettfritt. Ta litt agurkjuice og legg på ansiktet med en bomullsboll. Vent litt og vask av med kaldt vann. Det er også bra for huden din!

5. Apple cider eddik og honning blanding:

Apple cider eddik inneholder eddiksyre som bidrar til å opprettholde pH-nivået i huden. Ta 2 kopper eple cider eddik og tilsett to kopper vann til det. Legg litt honning på den og bland sammen. Påfør denne blandingen på ansiktet med en bomullsboll og la den tørke. Vask av med kaldt vann. Gjenta dette middelet 3 ganger om dagen for å forhindre ansiktssvette helt.

6. Tea Tree Oil:

Å bruke teetreolje er ikke bare effektivt for å kontrollere ansiktssvette, men det hjelper også med å holde akne i sjakk. Tea tree olje inneholder anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaper som kan bidra til å stoppe overdreven ansiktssvette. På grunn av strenge egenskaper i te-treolje kan det bidra til å stoppe svettekjertlene på huden. Ta litt te-treolje og bruk på ansiktet med en bomullsboll. Vent litt og vask av med kaldt vann.

7. Kokosolje:

På grunn av laurinsyre i kokosnøttolje, er det gunstig å behandle ansiktssvette. Kokosnøtt bidrar til å drepe bakteriene på ansiktshuden og samtidig holde den bakteriefri. Kokosolje er utmerket til bruk på alle typer hud og kan fremme hydrert og myk hud. Ta litt kokosnøttolje og masser ansiktet ditt med dette. La det stå over natten og vask av med lunkent vann.

8. Sitron:

Det er en av de enkle hjemmemedisinene som kan bidra til å suge overflødig olje på ansiktet. Foruten å bruke sitronsaft for å forhindre underarmssvett eller kroppssveising, kan du bruke sitron for å forhindre ansiktssvette også. Ta en sitron og trekk litt juice. Påfør på ansiktet og la det gå litt. Vask av med vann. Gjør dette to ganger hver dag for å unngå overdreven svetting på ansiktet.

8 måter å bruke gurkemeie for vakker hud 8 måter å ta vare på fet hud på regnfulle dager 8 måter å bli kvitt rynker på leppene 7 måter å stoppe overdreven svette i armhulen 7 fantastiske måter å unngå Cakey Foundation Look Hvordan Stoppe Makeup fra Creasing Under Eyes Tips for å redusere ansiktssvette Hvordan stoppe overdreven svette i underarm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: