ColourPop er min favoritt blant lave priser, og jeg er alltid opptatt av å prøve sine forskjellige produkter, spesielt øyenskygge, leppestifter, highlighters og rødmer. Denne gangen har jeg bestilt 12 'Ultra Matte' flytende leppestifter, og jeg vurderer min favoritt nyanse fra mye i dag. La oss se hvordan Extra Toppings gikk.

Pris: $ 6 for 3,2 g (0,11 oz) Produktbeskrivelse: Den dristigste formelen av våre flytende leppestifter - i en glatt strekk får du en intens fargeutbetaling som tørker ned til en super matt, overføringsfri finish. Legg litt mer av denne lyse korallrøden for å krydre den opp! Denne tynne, lette formelen glir glatt på leppene, og gir det superintensive pigmentet et dristig, ultra-matt utseende. Det er veldig slitesterkt og 100% kyssesikkert AKA ingen overføring.

emballasje: Produktet kommer i en hvit pappeske med navnet på produktet og ingredienslisten. Skyggenavnet er nevnt på bunnen av røret. Røret har en sølvhett med en gylden ring. Applikatoren er en standard fotfot. Samlet sett er emballasjen lett og reisevennlig. Den eneste ulempen med emballasjen er sølvutskriften på røret som sier "ColourPop", men fader bort veldig snart hvis du ikke holder den inne i ytre boksen. Skygge: Ekstra Toppings er en vakker blanding av rød og koral - perfekt for varme undertoner. Skyggen er perfekt for en spesiell kveld, men vil se over-the-top eller jazzy for hverdagsbruk. Det passer best med mine etniske antrekk.

Oppholdsstyrke: Bokstavelig talt forblir på tross for flere drinker, snacks, måltider. Det vil fortsette! Jeg er offisielt hekta på Colourpop! Pigmentering og dekning: Lippestiften er superpigmentert og super ugjennomsiktig. Det gir full dekning selv om leppene er pigmenterte. En sveipe er alt som trengs for å få maksimal pigmentering.

Min erfaring med ColourPop Ultra Matt Lip Extra Toppings:

For det første liker jeg emballasjen fordi det er lett å lagre og identifisere fra en haug med andre leppefarger. Det er alltid bedre å exfoliere leppene før du bruker væskematte leppestift. Så, jeg bruker min leppebalsam og Colourpop Lippie Primer før denne leppestiften for å oppnå det perfekte, ferdige utseende.

Tekstur av denne flytende leppestift er veldig tynn og lett. Det tørker til en matt finish innen sekunder når du legger den på leppene. Så hvis det er feil under applikasjonen, er det en oppgave å korrigere dem. Det er den slags skyggen som fanger øyeblikkelig oppmerksomhet og trekker deg inn - forutsatt at du liker lyse nyanser.

Så langt som skyggen går, ser det ut som det er lyst og pent på en hvilken som helst hudfarge, så lenge du er komfortabel sportende levende fargetoner. Du trenger ikke å kaste bort tiden din i layering din base. Du må i utgangspunktet bruke dette og din sminke er ferdig!

Du trenger ikke bruke timer på øye sminke. Bare kast inn en svart mascara og litt bronzer og du er ferdig! Det etterlater ganske fremtredende rosa flekker. Så mye at selv når du tar det helt av, vil leppene dine være tydelig rosa i noen flere timer.

Fordeler med ColourPop Ultra Matte Lip Ekstra Toppings:

• Ekstremt matt leppestift • Fantastisk skygge for å skape dristig og sultrig utseende • Ekstremt pigmentert • Ingen fjerning eller blødning • God emballasje • Grusomhet fri • God levetid

Ulemper med ColourPop Ultra Matte Lip Extra Toppings:

• Ta av det er en oppgave, etterlater en flekk bak

IMBB Rating: 4.8/5 Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal ColourPop Ultra Matt Lip Extra Toppings? Ja til begge deler. Jeg er veldig glad for at jeg tok et skudd av tro og kjøpte disse skjønnhetene fra ColourPop. Jeg kan ikke vente med å kjøpe andre nyanser også fra dette området. Gitt kvalitet og pris, er jeg alltid glad for å utvide mitt Colourpop-sortiment.

ColourPop Succulent Ultra Matte Lip ColourPop Ultra Matte leppestift Kae ColourPop Clueless Ultra Matte Lip ColourPop Mimmy Ultra Matte Lip ColourPop Ultra Matte Lip - Highball ColourPop Ultra Matte Lip Aquarius 2 ColourPop Milk Bottle Ultra Matte Lip ColourPop Ultra Matte Lip Chi

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: