Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei kjære damer,

Jeg elsker Sugar kosmetikk leppestifter så mye. Varemerket har nylig lagt til et nytt utvalg av crème-leppestifter i deres samling - Sugar Cosmetics Say Never Dry Creme Lipstick. I dag vurderer jeg skyggen Dial M For Magenta fra samme utvalg. Les videre for å vite mer om denne perfekte festlige skyggen.

Pris og antall: 499 INR for 3,5 gm.

ingredienser:

Min erfaring med sukker kosmetikk sier aldri tørr creme leppestift 02 Slå M for magenta:

Begynn med emballasje av produktet - leppestiftet kommer i en fin rust oransje og sort farget pappkasse. Skyggenavnet er trykt på forsiden av boksen. Produktdetaljer som ingredienslisten etc. har blitt skrevet ut på denne boksen. Lippestiftrøret kommer inn i denne boksen. Røret har samme matte svart emballasje som deres "livlige leppestift" rekkevidde.

Skyggenavnet er også nevnt på forsiden av røret. Merket er også preget på det i enkle hvite skrifter. Emballasjen er ugjennomsiktig, og den er ikke fargekodd, så det er ikke så lett å se på nyanser fra stash. Lipstick-hetten er også matt svart i farge og lukker seg veldig sikkert og gjør en klikkelyd og sikrer at den passer for å bære rundt. Samlet sett er emballasjen solid og reisevennlig.

Varemerket har lansert denne serien av crème-leppestifter i fem vakre nyanser. Jeg har plukket "M For Magenta" som er fet og lys - en perfekt festlig farge. Jeg har ikke mange purples eller magenta i min samling, så jeg bestemte meg for å få denne i stedet for de subtile farger. "M for Magenta" er en lys magenta skygge med noen lilla fargetoner. Fargen er lys og flott for denne høytiden. Skyggen er smigrende for nesten alle indiske hudfarger. Denne nyansen minner meg om skyggen "Mary Poppins" fra Sugar Cosmetics Matte As Hell Crayons. Men Mary Poppins er mer mot rosa undertone mens denne er mer lilla.

Fargen er levende og det lyser opp ansiktet mitt øyeblikkelig. Skyggen er fet og det kan ikke være alles kopp te. Det er en perfekt festskygge og ser nydelig ut på leppene. Lippestiften inneholder ikke noe glimmer eller flammende glitter, og setter til en sunn crème-finish. Lippestiften er ikke superglanset. Den har liten glans, noe som gir et sunnere utseende til leppene. Fargepensjonen på leppestiftet er flott. En swipe er god nok til å sette dyp ugjennomsiktig farge til leppene. Den skjuler de pigmenterte leppene veldig bra.

Jeg har blitt forelsket i tekstur av denne leppestiften. Det er utrolig mykt og glatt. Derfor glir det på leppene som en drøm uten å forårsake sløving eller trekking av leppene. Til tross for å være kremaktig glatt i tekstur, smelter ikke leppestiftkulen eller går fra basen. Den kremete formelen er meget nærende og forhindrer at leppene tørker ut. Lippestiften klamrer seg aldri til tørr flekker av leppene. Det gir en fin plumped opp effekt til leppene.

Formelen er fjærlig lys og føles behagelig på leppene. Det er ingen kliss i formelen, og det føles ikke som å sitte på leppene. På grunn av sin kremrike formulering har leppestiften en tendens til å overføre. Dette er den eneste con av denne leppestiften, men jeg er snill i orden med dette da dette skjer med nesten alle crème-ferdig leppestift. Siden det er superpigmentert, fargen forblir på leppene selv etter overføring og ser til og med. Lippestiften er super fuktighetsgivende og hydrerende i naturen. Det nærer leppene veldig bra og holder dem sunne. Mine lepper blir sunne og næret gjennom dagen. De som har problemer med tørre lepper; dette området er definitivt verdt å prøve. Jeg elsker absolutt formuleringen, så jeg planlegger å inkludere flere nyanser i samlingen min. Dette er et fantastisk utvalg for vintrene når leppene blir super tørre. Lippestiften har en veldig mild og ikke-plagsom lukt. Lippestiften blir aldri ujevn. Det har ikke krøllingsproblemer. Det legger seg ikke inn i de fine linjene i leppene mine.

Den varige kraften i leppestiftet er rundt 5-6 timer på leppene mine uten mat. Fargen svimper bort etter et måltid og krever derfor gjenbruk. Formelen er ikke flekker og kan lett tas av ved hjelp av en god sminkefjerner.

Fordeler med sukker kosmetikk sier aldri tørr creme leppestift 02 Ring M for Magenta:

 • Ganske innpakning.
 • Nydelig fet skygge.
 • Perfekt for bryllupsår.
 • Creme finish.
 • Utrolig pigmentert.
 • Apt for nesten alle indiske hudtoner.
 • Glatt og kremaktig tekstur.
 • Glider uanstrengt.
 • Ikke dra på leppene.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Setter seg inn i de fine linjene.
 • Fremhever ikke tørre flekker.
 • Ingen krøllingsproblemer.
 • Langvarig.
 • Ingen flekkerproblemer.
 • Varer ganske lenge.

Cons of Sugar Kosmetikk sier aldri Dry Creme Lipstick 02 Dial M for Magenta:

 • Tendens til å overføre.
 • Ikke en daglig skygge.
 • Overlever ikke måltider.

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Sukker Kosmetikk Aldri Say Dry Creme Lipstick 02 Dial M For Magenta? Ja.

Sukker 04 Plomme Yum Smudge meg ikke flytende leppestift Alle sukker kosmetikk smudge meg ikke flytende leppestift bilder, stikkord Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Væske Lipstick 01 Brazen Raisin

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: