Hilsener alle,

Hvis du er ute etter ikke-invasive metoder for å arbeide i stedet for å få ansiktsspenning, så gi ansikts yoga øvelser. Disse øvelsene bidrar til å øke oksygensirkulasjonen og eliminere giftstoffer fra huden. Disse ansikts yoga øvelsene øker kollagenproduksjonen og forbedrer hudens elastisitet, noe som gir deg en mykere og yngre hud rundt øynene. Så, la oss komme inn i prosedyrene for disse ansikts yoga øvelsene.

1. Sirkle øynene:

Sirkel øynene øker oksygen sirkulasjonen, firmaer opp muskelen og reduserer utseendet på fine linjer og rynker. Det eliminerer også giftstoffer og reduserer undereyeposer og puffiness effektivt.

Trinn 1: Plasser pekefingeren på det ytre hjørnet av pennene.

Steg 2: Nå, ved hjelp av indeksfingrene, begynner å tappe forsiktig rundt øynene dine etter toppen av brynene til underøya og rett over kinnbenet, og fortsetter til øynene.

Trinn 3: Gjenta prosedyren ved å tappe forsiktig rundt øynene i motsatt retning nå.

2. "V":

Trinnene til denne ansikts yoga er ganske enkle. Det strammer musklene rundt øynene og behandler de økende øyelokkene, undereyeposene, øynene og kragenes føtter effektivt. For å få fordelene med "V", følg nedenstående trinn.

Trinn 1: Først legger du langfingeren mellom brynene. Nå, ved hjelp av indeksfingre, påfør trykket på det ytre hjørnet av dine penner, og gjør en V-form med langfinger og pekefinger under øyet.

Steg 2: Holde fingrene i samme posisjon, slå opp og flytte nedre øyelokkene for å få en sterk knep og slapp av.

Trinn 3: Gjenta prosedyren seks ganger før ferdigstillingen. For å avslutte, klem øynene og stram godt i 10 sekunder.

3. Ta på brynene:

Denne øvelsen strammer musklene rundt øynene. Det styrker øyelokkene og toner dem opp. Det er ganske effektivt å redusere puffiness og behandle de økende øyelokkene også. For å få fordelene, følg nedenstående trinn.

Trinn 1: Bøy indeksfingrene og legg dem under øyenbrynene. Det må se ut som at indeksfingrene har hekta huden under øyenbrynene.

Steg 2: Hold fingrene i samme posisjon og flytt dem oppover for å heve øyenbrynene dine.

Trinn 3: Lukk øynene dine nå. Du må føle at øyelokkene strekker seg. Hold på denne stillingen i 10 sekunder og slipp deretter ut. Gjenta det en gang til.

4. Flørtende øyne:

Flørtende øyne trening er ganske effektiv for det hule øyeområdet og dråpe øyelokkene. Det styrker øyelokkene og løfter dem opp også. Følg de nedenfor nevnte trinnene for å høste fordelene.

Trinn 1: Plasser pekefingeren under øyet horisontalt mot nesen.

Steg 2: Med hjelp av lepper, dekker tennene dine som danner en 'O' form med munnen din. Hold topp og bunn leppene så enkelt som mulig.

Trinn 3: Opprettholde stillingen og se opp til taket og fladd øvre øyelokk i 30 sekunder, og slapp av.

5. Skarpe øyne:

Denne ansikts yoga øvelsen lager musklene rundt øynene og løfter dem opp. Det øker blodsirkulasjonen og gir en god glød til huden. Således er det perfekt for å redusere mørke sirkler og puffiness også. Det styrker optisk nerve og jevner kråkenes føtter også. Følg de nedenfor nevnte trinnene for å høste fordelene.

Trinn 1: Hold hodet avslappet og fokus på et punkt foran deg.

Steg 2: Nå begynner du å bevege øynene dine for å se på høyre side og deretter tilbake i midten. Videre ser venstre side og deretter igjen tilbake i midten. Start fra midten igjen, flytt øynene dine oppover og nedover og deretter tilbake i midten. Lukk øynene dine i 5 sekunder og gjenta det en gang til. Du må bare flytte øynene dine. Det bør ikke være bevegelse av hodet, nakken eller ansiktet under prosedyren.

Trinn 3: For å fullføre, åpne øynene dine uten å rynke brynene og fokusere på et punkt foran deg og ta fire dype puste inn og ut gjennom nesen. Lukk øynene og slapp av.

7 Beste Ansikts Yoga Øvelser for Double Chin 7 Ansikts yoga øvelser for å tone ansiktet ditt Ansikts yoga trening for ansiktsrynker Få et vakkert ansikt med disse ansiktsøvelsene 9 Yoga gir økt høyde etter alderen 20 6 Øvelser for øyeløft minus kirurgi! 8 øyeøvelser for å opprettholde sunt syn

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: