Hudtype: Normal til fet, akne-utsatt og sensitiv

Hilsener alle,

Fortsett med anmeldelsene på eksklusive arkmaskere fra Kjære Packer, her er en annen Home Remedy-maske. I dette innlegget vil jeg vurdere kullvarianter som hevder å gi en klarere hud. Så, la oss komme inn i anmeldelsen.

Pris: 100 INR for 23 gm eller 1 ark Produktbeskrivelse: Kullmaskere er den perfekte løsningen for å få bedre hud. Dette svarte arket med trekullekstrakter har gode rensingseffekter på huden. Det renser huden og trekker urenheter ut av porene og strammer dem. Har hudrensende egenskaper av trekull Skriver ut alle urenheter og strammer porene 100% Pure Cotton Made Mask Sheets Spesiell konsentrert løsning for ansiktet ditt 5 gratis - ingen paraben, ingen mineralolje, ingen talkum, ingen triclosan, ingen trietanolamin

Hvordan bruke produktet: Vask ansiktet og berolig det med toner. Spre maskearket jevnt over ansiktet. Fjern maskepakken etter 10-20 minutter. Essens er igjen i ansiktet ditt etter at du har tatt av masken, trykk på ansiktet ditt slik at essensen blir helt absorbert i huden din.

ingredienser:

Min erfaring med Kjære Packer Home Remedy Mask Charcoal:

emballasje: Disse eksklusive arkmaskene har en fantastisk og fargerik emballasje. Denne arkmasken kommer i en gråaktig farget tykk foliepose. Dessuten kommer disse masker ikke i den vanlige rektangulære emballasjen. Posen inneholder all informasjon om arkmassen. I tillegg til dette er navnet på hvert middel skrevet i midten for enkel tilgjengelighet. Selv om du ikke trenger å lese navnet som illustrasjoner, er det nok å gjenkjenne varianten av rettsmaske. Alt i alt er emballasjen super reisevennlig og enkel å bruke.

Tekstur, konsistens og duft: I motsetning til andre arkmasker, er denne laget av et svart bambus trekullark. Laken er en blanding av bambuskull og bambusfiber som er naturlig forsiktig på huden. Jeg har et rundt ansikt, og dette passer perfekt til hver nick og hjørne av ansiktet. Det føles ikke tungt på huden. Som du kan se, er masken drenket i essensen, men på en eller annen måte er den ikke dryppende våt. Dette er et annet pluss punkt i forhold til de andre arkmasker. Essensen er ganske glatt og tykk, men ikke klebrig. Duften ligner ikke kull og det er ikke engang noe i nærheten av kull. Men det er mildt og subtilt. Videre kan du ikke oppdage noen når arkmasken er på ansiktet.

Bruk / Resultater: Jeg er mer inn i leiremasker, men investerer også i arkmasker som de er lette å bære og bruke mens de er på reise. Denne arkmasken er også enkel å bruke; du trenger bare å rive opp posen, utfolde arkmasken og plassere den over ansiktet og hvile i noen minutter. Jeg holdt den på i rundt 30 minutter og forsiktig forsiktig de resterende essensen på ansiktet mitt. Selv etter 30 minutter var masken fuktig nok. Jeg brukte denne arkmasken om morgenen for å observere dens effekt på sebumkontroll. Jeg satt under viften når jeg brukte en arkmaske. Det beste med disse masker er at de er lette og ikke blir tørre for fort under viften. Jeg holder alltid arkmasken kjølig i 15 minutter før bruk. Det gir en fin kjøleeffekt til huden. Arkmaskene irriterer ikke huden eller forårsaker noen brudd. I stedet var det forfriskende å bruke arkmasken. Etter å ha fjernet denne arkmasken, var det mye essens igjen på huden. Imidlertid ble resten av essensen lett absorbert i huden, etter å ha klappet.

Innen få minutter ble huden mattet uten spor av essensen. Jeg kunne føle at huden min var klarere enn før. Det var ikke nødvendig å vaske av ansiktet med vann som huden var mattifisert. Selv jeg fortsatte med min vanlige hudpleie rutine etter bruk av arkmask og uten å skylle ansiktet. Denne arkmasken gjorde en utmerket jobb med å kontrollere overflødig sebum. Jeg følte huden min mattet og skinnfri hele dagen. Effekten var imidlertid ikke sist neste dag. Videre følte jeg litt oppstramming av huden. Porene var mindre synlige og huden var jevnere.

Samlet sett er denne masken perfekt for fet hud for å få en klarere hud og for å kontrollere overflødig olje, men da dette spekteret fra Kjære Packer viser hjemmemedisin, vil det være kostnadseffektivt å bruke en DIY eller hjemmelaget kullmaske for det samme. Å skjemme bort huden din en gang imellom, ville være et perfekt valg.

Fordeler av Kjære Packer Home Remedy Mask Charcoal:

• Super enkel å bruke og bære • Attraktiv emballasje • Føler seg komfortabel • Passer perfekt på mitt runde ansikt • Ikke-klebrig • Friskgjør huden • Gjør huden klarere • Absorberer overflødig talg • Gi mat og myk overflate på huden • Firmer opp huden • Øyeblikkelige resultater

Ulemper med kjære pakker Home Remedy Mask Charcoal:

• Absolutt ingen

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Kjære Packer Home Remedy Mask Charcoal? For kombinasjon og oljeskinnet skjønnhet, definitivt!

Kjære Packer Lab Collection Anti Pollution and Clearing Mask Kjære Packer Lab Collection Anti-Blemish og Pore Care Mask Kjære Packer Home Remedy Mask Green Tea + Jasmine Flower Kjære Packer Home Remedy Mask Sandalwood + Rose Water Kjære Packer Home Remedy Maske Egg Hvit + Sitron Missha Pure Source Cell Sheet Mask Bamboo Tony Moly Earth Beauty Bubble Sheet Mask 5 beste trekullsmasker i India Dr Organisk Hudklar Deep Pore Charcoal Mask Beauty Formula Clay Mask med Activated Charcoal

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 28 2020