Følsom for noen dufter. Hei alle sammen,

I dag er jeg her for å dele mine synspunkter om Bvlgari Splendida Iris D'or Eau de Parfum Spray, lansert i 2017. D'or betyr "gylden" på fransk, inspirert av irisblomsten og oppkalt ut fra den. Temaet for denne parfymen er fokusert på gylden farge. Det er en olfaktorisk, pulveraktig, blomstret parfyme, med en base av varm sandeltre og tonka bønne. Les videre for å vite om jeg likte å bruke denne parfymen.

Pris: £ 97 for 100 ml.

Produktbeskrivelse: Med splendida bvlgari-samling, sublimerer bvlgari de mest verdifulle fasettene til de edelste parfymeblomstene. Bvlgari splendida iris d'or er et slør av pulverisert silke, badet i edle og naturlige stoffer opplyst av en gylden, luksuriøs aura, i bildet av blomsten som inspirerte den.

Merknader: Olfaktorisk familie: blomsterpulver Topp notater: fiolett blader, heliotrope Mellomnotater: orris, mimosa Grunnnotater: Tonka Bean, vertiver, sandeltre

emballasje: Den sitronfarget parfyme kommer i en sofistikert glassflaske, med en gylden spray og lue. Den sofistikerte flasken kommer pakket i en svart farget pappkasse, som har alle detaljer nevnt i gylden farget skrift. Den gyldne farge temaet, som er inspirert av iris blomst, gjør emballasjen autentisk og luksuriøs. Emballasje kan betegnes som reisevennlig. Tilgjengelig i tre størrelser; 30 ml, 50 ml og 100 ml.

Min erfaring med Bvlgari Splendida Iris D'or Eau de Parfum Spray for Women:

Jeg elsket å bruke Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum Spray som jeg hadde kjøpt etter testing av en sampler. Tenker at eglgari splendida iris d'or ville være et annet tillegg til min favorittliste, bestilte jeg denne duften på nettet. Dessverre viste det seg å være en total skuffelse for meg.

Det er en olfactory pulveraktig blomsterduft. Jeg elsker blomsterdukker, men noen notater geler ikke med kroppskjemien min. Dessverre skjer denne spesielle duften for å være en av dem. Jeg ville beskrive denne parfymen så sofistikert og mystisk for mine sanser. Det er en lysende duft. Den kongelige allure av iris og tonka bønner gjør denne duften luksuriøs og sandeltre gjør den rik og sanselig. Emballasje er elegant og sofistikert, det gyldne temaet spiller på, noe som gjør det enda mer luksuriøst.

Varig kraft i duften er anstendig, tre til seks timer. Tre timer på puls og seks timer på antrekk. Har et notat som setter meg av. Topp notater er løvrike, med hjerte notater av iris og mimosa, med en base av pulveraktig sandeltre, vetiver og tonka bønner. Jeg har beholdt denne parfymen, men jeg bruker sjelden det. I det øyeblikket jeg sprayer denne duften på mine pulspunkter, føler jeg meg litt varm. Etter min mening domineres denne duften med noen notater som ikke passer meg. Jeg er ikke i stand til å bedømme hvilke notater som irriterer meg, men antar at det er enten topp- eller mellomnotater. Jeg elsker å ha parfymer på pulspunkter, men jeg kan ikke bruke denne på pulspunktene mine. Jeg prøvde å bruke den på antrekkene mine sammen med andre parfymer, og det er ikke bra med meg. I det øyeblikket jeg sprayer det, føler jeg seg irritert. Folk som er følsomme med visse notater eller dufter som meg, vær så snill, prøv det før du kjøper. Dette skjer til tider; Jeg er bare ikke i stand til å like eller bli vant til noen dufter, men bra de kanskje. Denne parfymen er sikkert en bedårende, sannsynligvis ikke laget for meg.

Pros av Bvlgari Splendida Iris D'or Eau de Parfum Spray for Women:

  • Olfactory parfyme med pulverblomstermynter.
  • Rik, lysende, luksuriøs duft.
  • Blomstrende noter av iris, mimosa sammen med tonka bønner dominerer denne duften.
  • Anstendig varig makt.
  • Varte lenger på antrekk, sammenlignet med pulspunkter.
  • Emballasje er sofistikert og reisevennlig.

Cons av Bvlgari Splendida Iris D'or Eau de Parfum Spray for kvinner:

  • Dyrt.
  • Andre con er personlig; Geler ikke med kroppskjemien min.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Bvlgari Splendida Iris D'or Eau de Parfum Spray for kvinner? Jeg anbefaler dette til alle. Men hvis du er overfølsom for noen dufter som meg, så vær så snill å teste prøven av denne duften på pulspunkter før du kjøper. Jeg er definitivt ikke tilbakekjøp.

Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum Spray Bvlgari BLV Notte Eau de Parfum Bvlgari Rose Essentielle Eau De Parfum BVLGARI BLV Blå For Women Eau De Parfum Bvlgari Pour Femme EDP Calvin Klein Truth Eau de Parfum Spray Chanel Allure Eau de Parfum Spray Calvin Klein CK En Eau de Toilette Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum Spray Elizabeth Arden Provocative Woman Eau de Parfum Spray Elizabeth Arden Utallige Eau de Parfum Spray Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum Spray Revlon Iris Ultra HD Lipstick Clarins Toning Lotion med iris for kombinasjon eller fet hud Elle 18 Color Pops - Maroon Iris

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 19 2019