Produkt kjøpt av IMBB

Hei alle,

Dagens gjennomgang vil være på en ny lansering av Maybelline. Det er deres ta på fargestifter. Selv om jeg føler at Maybelline er litt for sent for å bli med i "crayon lipstick bandwagon", men å holde det til side, la oss se hvordan de virket for meg. Jeg vurderer skyggen "Passionate Plum" i dette innlegget. Du kan sjekke utskriftene av alle 10 nyanser fra dette området HER (farget av Rati).

Pris: INR 450

Min erfaring med Maybelline Color Show Intense Crayon Passionate Plum:

Disse leppestiftene kommer i en knust fargestiftform. De er fargekodede slik at du enkelt kan identifisere dem i stashen din. Dette fargebakgrunnen kommer i en snurret form, så du trenger ikke å bekymre deg for skarphet og produktspilding som skjer på grunn av skarphet. Hetten passer godt og vil ikke komme lett ut. Produktet er veldig praktisk å bruke og kan kastes i vesken din uten bekymring.

"Passionate Plum" er en vakker, dyp rosa farge. Det er ikke flatt dypt rosa skjønt - det er en super rik og kongelig nyanse. Det gir leppene et veldefinert, fyldigere utseende som om du har brukt glans eller noe. Pigmenteringen er gal på disse fargene. Dette er noen veldig intenst pigmenterte leppestifter! En sveiper og du er ferdig, det er den slags galte pigmenterte!

Denne nyansen er perfekt for høytiden. Faktisk er det så pent sammen med indisk tradisjonell slitasje og vil gå perfekt med indisk antrekk. Denne nyansen passer alle hudfarger og vil se bra ut på alle hudfargene også.

Tekstur er fantastisk. Denne leppestift føles super lys på leppene og formelen er ikke-tørkende slag. Det tar tid å bosette seg i en helt matt finish. I utgangspunktet ser det ut som en kremaktig leppestift, men i løpet av dagen trenger du ikke en leppebalsam i det hele tatt! Jeg er imponert!

Oppholdsstyrken er morder igjen! Det varer ganske mye hele dagen lang. Det går ikke på meg; det forsvinner heller ikke i 5-6 timer rett! Den har en sterk fruktig duft som irriterer meg noen ganger. Den forblir i 5-10 minutter, hvorpå den fades bort.

Oppsummering fordeler og ulemper:

Fordeler med Maybelline Color Show Intense Crayon Passionate Plum:

 • Fargekodd emballasje.
 • Prispoenget er perfekt!
 • Det er 10 flotte nyanser i dette området.
 • Praktisk å bære og bruke.
 • Superpigmenterte leppestifter.
 • Ikke-tørrende formel.
 • Ekstremt behagelig på leppene.
 • Setter seg i en matt finish ganske raskt.
 • Ekstremt langvarig.
 • Ikke visne eller budge i minst 4-5 timer på meg.

Ulemper med Maybelline Color Show Intense Crayon Passionate Plum:

 • Irriterende fruktig duft!

IMBB Rating: 4.8/5 Vil jeg anbefale Maybelline Color Show Intense Crayon Passionate Plum? Ja! Helt sikkert!

Maybelline Colorshow Intense Crayon-bilder, fargeprøver 8 Maybelline Color Jolt Matte Intense Lip Paint Bilder, fargeprøver Maybelline Colorsensational Lip Gradation Pink 1 Maybelline Colorshow Leppestift 109 Violet Fusion Beste Lip Crayons å velge mellom Lakme Blushing Pink Enrich Lip Crayon L'Oreal Paris # 111 Passionate Petal Infallible Pro-Last Lipcolor Lakmé Absolute Matte Lipcolor Pink Passion Sukker 04 Plomme Yum Smudge meg ikke flytende leppestift L'Oreal Paris Rouge Magique Lippestift 906 Plomme Melodi

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: