Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner Hudtype: Kombinasjon, sensitiv og akne utsatt

Hei vakre damer,

Dagens gjennomgang handler om Enchanteur Paris Adore Antibacterial Care Parfum Lotion. Les videre for flere detaljer:

Produktbeskrivelse:

Pris og antall: 100 PHP eller 140 INR ca 50 ml.

ingredienser:

Min erfaring med Enchanteur Paris Adore Antibakteriell pleie Parfum Lotion:

Pakken av håndkrem er veldig pen og ganske attraktiv. Siden jeg elsker duftende lotioner, ble jeg tiltrukket av denne. Den vakre rosa emballasjen har detaljer i sølv og lilla farge. Temaet opprettet på røret ser så vakkert ut. Merkets tagline er trykt på røret er fine svarte skrifttyper. Baksiden av denne emballasjen har hele nødvendig produktrelatert informasjon om den. Røret lukkes med en enkel hvit farge flip top cap. Selv om alt er så pent om emballasjen, lukker klaffhatten ikke veldig sikkert og kan åpne mens du bærer rundt. Så, emballasjen er ikke veldig reisevennlig.

Jeg elsker scented lotion og kremer så mye. Jeg snuse testeren og ble forelsket i duften. Den har en søt blanding av fruktige dufter med et snev av sitrus. Lukten er ganske forfriskende og gjenoppretter sansene. Lukten er litt sterk i begynnelsen, men det fades gradvis bort innen en time eller så, og senere kan det snuses svært nær huden bare. Så, det vil sikkert ikke bry deg om de følsomme nesene også.

Kropps-lotionen er farge hvit. Strukturen av lotionen er tynn, men ikke for rennende og ganske god å jobbe med. Det spre seg lett på huden. Formelen er så lett, ikke klebrig og følgelig føles det super behagelig på huden. Det blir absorbert i huden uten problemer i løpet av sekunder uten å etterlate noen rester. Det krever ikke tung massasje også. Dette gir ikke den glatte følelsen til min hånd og kropp. Jeg elsket det faktum at det er absolutt ikke klebrig. Så jeg fortsetter å skrive og gjøre arbeidet mitt uten den tykke, fete følelsen på hendene mine.

Formelen er fin og ganske fuktighetsgivende også. Det holder huden min hydrert i 6-7 timer. Det gir rikelig med fuktighetskrem til huden og tar bort all tørrhet. Min hud føles så myk, glatt og livlig etter bruk av denne håndkrem. Min hud så bedre og sunnere enn før. Formelen er veldig nærende og flott for vinteren, på den annen side gjør den ikke fettete formuleringen det et anstendig valg for somre også. Også, lotion er fri for harde kjemikalier som alkohol, paraben, etc. Totalt sett elsker jeg dette produktet.

Pros av Enchanteur Paris Adore Antibakteriell Pleie Parfum Lotion:

 • Vakker emballasje.
 • Lukter himmelsk.
 • Tekstur er greit.
 • Sprer seg lett.
 • Vasker inn i huden uten problemer.
 • Gjør ikke huden fet.
 • Etterlater ikke noe fettete rester.
 • Fuktighetsgivende og hydratiserende formel.
 • Ikke-klebrig tekstur.
 • Tilfører sunn glød til huden.
 • Fuktighetstid varer ganske lenge.
 • Apt for både somre og vintre.

Cons av Enchanteur Paris Adore Antibakteriell Pleie Parfum Lotion:

 • Ingen for meg.

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Enchanteur Paris Adore Antibacterial Care Parfum Lotion? Ja.

Enchanteur Fukt Silk Hand & Body Lotion Enchanteur Paris Mon Amie Eau de Toilette Michael Todd True Organics Blue Green Alger Antibakteriell Toner Dove Derma Spa Cashmere Komfort Kropp Lotion Nivea Sensual Body Lotion Cherry Blossom og Jojoba Oil Yves Rocher Bourbon Vanilje Kropp Lotion Nina Ricci Premier Jour Perfumed Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: