Hii IMBBians,

Oljeaktig ansikt er virkelig hodepine. Vedlikehold av fet ansikt krever stor innsats og dermed er vi her for å hjelpe deg. Ta en titt på noen av de nedenfor angitte behandlingene for et fet ansikt.

1. Leirebaserte produkter:

Leirebaserte rensematerialer er gode for å fjerne giftstoffer fra ditt oljeholdige ansikt. De åpner porene og tømmer giftene inni dem. Også ansiktsoljen fjernes med leirebaserte produkter. De opprettholder pH-nivået i huden og hjelper til med å kontrollere breakouts.

2. Egg Hvit:

Egghvit bidrar til å toning huden og gir en kjølemiddel til huden. Det bidrar også til å redusere ansiktsoljen fra huden. Bare bruk egghvide direkte på ansiktet ditt og la det hvile i god 10-15 minutter. Og legg inn det, vask ansiktet med normalt vann.

3. Havregryn:

Havregryn hjelper med å roe opp betent hud. De hjelper til med å kontrollere kviser og akne. Havregryn hjelper også med å redusere ansiktsoljen og hjelper dermed med å toning huden. Bare ta en håndfull havremel og malt dem fint. Nå legg til honning til jordet havregryn og legg på huden din direkte.

4. Reduser bruk av toner:

For fet og akne utsatt hud, bør tonerbruk reduseres. Toner skal kun brukes 1-2 ganger i uken. Og hvis toneren har sammenhørende innhold, bør den erstattes med en organisk eller forsiktig toner. Toner kan redusere akne merker og betennelse på huden.

5. Bruk et retinoidprodukt:

Et retinoidprodukt som er rik på vitamin A, bør brukes her. Dette vil bidra til å kontrollere ansiktsolje og vil stramme og tone huden din. Også kremer som er rikt på retinoid vil hjelpe til med å behandle ditt oljeholdige ansikt.

6. Bruk Mattifying Products:

Bruk sminkeprodukter som er rettet mot matting av huden. Bruk produkter som har oljekontrollerende egenskaper. Dette vil være bra for å redusere oljeproduksjonen på ansiktet ditt, og vil dermed fungere perfekt for et oljeaktig ansikt.

7. Tomater:

Klipp en tomat i halvdeler og gni deretter tomatskiven over ansiktet ditt. Dette vil ikke bare fremme blodsirkulasjonen, men vil også gi en vakker, rosenrød glød på kinnene dine.

8. Sitronsaft:

Sitronsaft hjelper til med å opprettholde pH-nivået i huden. Det styrer oljeproduksjonen og bidrar dermed til å mattifisere den fete huden. Det fungerer også når du tørker ut huden. Så sørg for at du ikke går over bord med sitronsaft, ellers kan det føre til for mye tørking på ansiktet ditt.

9. mandler:

For det oljede ansiktet er det svært få kjemiske exfoliatorer som gjør jobben riktig. Så, hva du kan gjøre er det som bruker naturlige exfoliators som mandler. Kryss mandler veldig fint og legg deretter til noen dråper honning og bruk den direkte.

10. Apple Cider eddik:

Bruk eplecidereddik på ansiktet ditt, men det er ekstremt sterkt. Ta en bolle full av gulab jal eller enkelt vann og legg til noen dråper eple cider eddik til det. Og så gjelder det over hele ansiktet ditt med bomull.

10 beste behandlinger for ansiktsutslett 10 skjønnhetsbehandlinger Du kan enkelt gjøre deg selv hjemme 7 beste behandlinger for hyperpigmentering på huden 7 behandlinger for mørk øvre leppe 7 hårbehandlinger for tykkere hår 7 ansiktskruber for fet hud Topp 10 Face Packs for fet, akne utsatt hud Slik forebygger du oljeaktig ansikt og kviser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: