Hei venner,

Jeg er tilbake med et annet innlegg, og i dag snakker vi om såper er skadelige for huden din? Såper er en av de mest brukte produktene som vi bruker både på kropp og ansikt. Såper er brukt siden alderen i alderen og antas å fjerne smuss og støv fra ansiktet. Det antas at såper bidrar til å dype huden og eliminere bakteriene lett. I løpet av de siste 15-20 årene har såpene fått mye konkurranse med flere kroppsvasker, rensende såper og andre rengjøringsmidler som er introdusert for å holde huden ren. Tror du ofte på å tenke at hvis du bruker såpe, er det skadelig for huden din? La oss vite om dette i detalj og sannheten bak med å bruke såper mens du bader.

1. Det kan forlate deg med tørr hud:

Så snart du tar et bad, trenger du vanligvis å rush ut for å bruke en body lotion eller krem. På grunn av en stor mengde kjemikalier som finnes i såper, kan det etterlate deg med tørr hud. Regelmessig bruk av såper kan være skadelig for huden din, da det kan suge fuktighet og hydratiseres lett ut fra kroppen din. Så det er alltid godt å bruke såpe når du virkelig trenger det, ellers vil det ende opp med å eliminere gode bakterier fra kroppen din og dermed gi deg tørr hud.

2. Kills Bakteriene:

Det er mange studier utført for å vite om såper er skadelige for huden din eller ikke. Eksperter sier at selv etter den svetteste dagen trenger du ikke å vaske huden din med såpe som det ikke er viktig. Såpe tørker ikke bare huden din, men dræper også de gode bakteriene som kan skade huden din og immuniteten også. Så det er alltid godt å bruke vann for å rense huden i stedet for å velge kjemisk lastet såpe.

3. De inneholder duft:

Ikke hver såpe er skadelig for huden din, men de som inneholder mye duft er sikkert giftige. En av de største komponentene som gjør såpe den største hudens skyldige er duften. Ifølge eksperter er det antatt at duftens duft faktisk kan være en cocktail av kjemikalier og andre skadelige ingredienser som vi ikke er klar over. Det anbefales at du holder deg borte fra såper som inneholder triclosan, parabener eller sulfater.

4. Kjemikalier går inn i kroppen:

Bruk av feil såpe kan i stor grad ta en toll på huden din! Hvis du bruker såper som inneholder triclosan eller parabener, bør du slutte å bruke dem kontinuerlig. Parabener kan komme inn i blodbanen som etterligner østrogen når huden løsner og dermed fjerner den naturlige oljen fra huden din. Disse kjemikaliene fremmer veksten av dårlige bakterier på huden.

5. Det kan forlate deg med rynket hud:

Vask ansiktet med såpe kan ikke bare fjerne de naturlige oljene fra huden, men det kan noen ganger gi deg en kjedelig og rynket hud. Langvarig og kontinuerlig bruk av kjemisk ladede såper kan etterlate deg med modnet hud med fine linjer på den. Det kan skade huden din i stor grad og også gjøre huden din grov og tørr. For personer med sensitiv hud, bør de vanligvis holde seg borte fra såper som et kjemikalie i dem kan utløse akne.

I alt er såper skadelig for huden din til og med mindre du velger riktig type såpe. De fleste av såpene som er tilgjengelige i disse dager inneholder et kjemikalie som kan være skadelig for huden din. Du kan velge organiske eller urte såper for bedre resultater. Rådfør deg med en hudlege for å vite hvilken såpe som er bra for huden din.

Glutathion for hudbleking 10 tips fra Shahnaz Husain for glødende hud Gå til frisk hudpleie rutine for fet, følsom hud 7 fantastiske måter å få glødende hud over natten Hvordan å miste vekt uten trening Hvordan bli kvitt Whiteheads på hake og nese Slik bruker du Panstick som et proff Hvordan å kurere bleken din brent hud Hvordan gjenopplive Tørket ut Mascara og Alternativ bruk av Mascara Wand Hjemmelaget Face Pack for øyeblikkelig lys og glødende hud Yoga for hud - 7 beste poser for strålende og glødende hud Skjønnhetsprodukter du trenger for glødende hud Overnatting Beauty behandlinger å våkne opp med nydelig hud og hår 5 Amazing Overnight Beauty Hacks med Aloe Vera 7 Brilliant Bedtime Tips for å forhindre over natten breakouts på huden

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: