I dag vurderer jeg Victoria's Secret Blush Fragrance Lotion. Vel, den eneste grunnen til at jeg kjøpte dette produktet var navnet og den luksuriøse emballasjen. Les videre for å finne ut om denne kroppen lotion har andre fine kvaliteter også.

Pris: $ 19 for 236 ml Produktbeskrivelse: Hudnærende og hurtigabsorberende lotion for en fullstendig 24-timers hydrering. Lag med tåke for en varig duft Notater-Grapefrukt blomst og magnolia

emballasje: Produktet kommer i et nydelig rør med nyanser av gull og lilla vakkert blandet for å danne en visuell glede. Den har en gullskruehette som også har et "trykk-åpent" alternativ. På baksiden av røret nevnes alle detaljer på produktet. Jeg liker virkelig den trykkåpne funksjonen i VS-lotion, da det ikke tillater det overskytende produktet å tette innsiden av hetten. Den trykkåpne hetten og det robuste designet gjør produktet lekkasikkert og svært reisevennlig.

Tekstur: Konsistensen av denne kroppslotion er verken for rennende eller for tykk. Likevel hælder det definitivt mot løpende konsistens og er hvit i farge. Det gjør ikke huden min oljeaktig eller fettete. Også, glir huden og blander seg inn i huden på kort tid.

Min erfaring med Victoria Secret Blush Fragrance Lotion:

Dysen på denne flasken gir kun den nødvendige mengden av produktet. Den herlige duften er en blanding av grapefrukt og magnolia og har helt vunnet meg over. Jeg kunne ikke ha bedt om mer! Som sensuell og fristende duften kan være, blir den sakte til en subtil duft.

Jeg liker vanligvis ikke fruktige dufter i det hele tatt. Denne lotionen hadde magnolia oppført i sine duft notater, så jeg trodde jeg kunne prøve. Selv om den fuktes perfekt til somre, vil jeg ikke bruke den til bare fuktighetsgivende formål om vinteren, siden det ikke vil fullstendig fukte den ekstremt tørre huden.

Denne lotionen er veldig parfymert. Det er ikke lett lukter i det hele tatt. Selv om det nærer huden, varer det ikke mer enn 3 timer. Beauties med tørr hud som meg vil definitivt trenge en bedre lotion for kaldere måneder, men dette ville være det perfekte for somre.

Fordeler med Victoria's Secret Blush Fragrance Lotion:

⦁ Stilig emballasje ⦁ Lett tekstur, lett å blande ⦁ Ikke fet, absorberer raskt ⦁ Unikt duft, ganske forførende ⦁ Mengde varer lenge Passer til somre

Cons av Victoria Secret Blush Duft Lotion:

Ikke for subtile duftelskere ⦁ Selv om jeg elsker lukten, holder den ikke lenge, noe som er en stor con for meg ⦁ Krever re-applikasjon etter ca. 3 timer ⦁ Utilgjengelighet problemer i India

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Victoria's Secret Blush Fragrance Lotion? Nei å tilbakekjøpe. Jeg vil anbefale dette til de som leter etter en god fuktighetsgivende lotion som skjer for å lukte bra.

Victoria's Secret Sensual Blush Hydrating Body Lotion Victoria's Secret Kiss Fragrance Lotion Victoria's Secret Love Spell Midnight Hydrating Body Lotion Victoria Secret Secret Crush Hydrating Body Lotion Victoria's Secret Total Attraction Hydrating Body Lotion Victoria's Secret Plum Drop Beauty Rush Daily Moisture Body Lotion Victoria's Secret Sensual Blush Hydrating Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 19 2019