Produkt kjøpt av IMBB

Hei alle,

Dagens gjennomgang vil være på et nylig lansert leppeprodukt av Faces Cosmetics. Denne flytende leppestift-serien har rundt 7-8 nyanser i dette området. Jeg plukket opp denne lyse oransje farge som heter "Tangy Orange." La oss se hvordan denne gikk for meg.

Pris: INR 899

Produktbeskrivelse:

ingredienser:

Min erfaring med ansikter Ultime Pro Liquid Lipstick Matte Tangy Orange:

Denne flytende leppestiften kommer i en ytre pappemballasje. Selve produktet kommer i en lett matte plastemballasje. Emballasjen føles ekstremt lett og spinkel for meg. For prisen er emballasjen ekstremt kjedelig og grunnleggende. Staven er lang nok og har en fotfot applikator.

"Tangy Orange" er en dristig og lys oransje farge som ser fantastisk ut på leppene. Mitt eneste problem med dette produktet er at det er ekstremt ujevn! Det gjelder ikke jevnt på leppene. Og hvis du går for å glatte ujevnheten, kommer leppestiften av.

Applikatoren velger ikke nok leppestift for å belegge hele leppene på en gang, så mens du dypper på tryllestaven og prøver å påføre klebens lakk, har det tidligere laget allerede tørket ned og nekter å flytte. Og dermed sitter du fast med ujevn pigmentering på leppene dine.

Formelen er litt ren fordi etter en frakk (og det er alt du får fordi denne tingen tørker ned i sekunder, og du kan egentlig ikke engang det når det tørker ned), kan du fortsatt se din naturlige leppefarge kikke gjennom.

Prøv å bruke den andre kappen, og den forrige kappen kommer av. Det er super frustrerende å jobbe med en så stiv leppefarge! Kanskje det bare er denne skyggen som ikke vil oppføre seg, men jeg har også hørt noen på nettet si at n * de skyggen også virker på en lignende måte.

Oppholdsstyrken i denne flytende leppestiften er 4-5 timer. Det begynner å smuldre fra sidene av munnen min og fader fra midten av mine lepper også. Det gir meg ikke hard tid mens jeg tar av denne flytende leppestiften heldigvis.

Pros av ansikter Ultime Pro flytende leppestift Matte Tangy Orange:

 • Lys, fet pop i oransje farge.
 • Det føles ikke for tørt på leppene.
 • Anstendig oppholdskraft.
 • Kommer lett av med en rengjøringsmiddel.

Ulemper med ansikter Ultime Pro Liquid Lipstick Matte Tangy Orange:

 • Spinkel emballasje
 • Dyrt!
 • Ujevn og ren pigmentering.
 • Tørker ned altfor fort.
 • Går på veldig usammenhengende.
 • Kan ikke påføre andre strøk uten å peeling den første.
 • Applicator henter ikke nok produkt.

IMBB Rating: 2/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp ansikter Ultime Pro Liquid Lipstick Matte Tangy Orange? Nei! Det er mange andre merker som gjør problemfri flytende leppestifter, du kan sjekke dem ut. Denne flytende leppestiften er for dyr for kvaliteten!

Faces Ultime Pro Liquid Lipstick Matte Tangy Orange Faces Ultime Pro Long Wear Matte leppestift # 10 Veldig Berry Ansikter Ultime Corallista Pro Longwear Matte Lipstick Ansikter Ultime Pro Freak Out Longwear Matte leppestift Lakme 9 til 5 Lip Color Orange Edge LipIce Lip Balm Tangy Orange Sukker 04 Plomme Yum Smudge meg ikke flytende leppestift Anastasia Liquid Lipstick Ashton

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: