Hudtype: Normal til fet, akne-utsatt og sensitiv

Hilsener alle,

Her er en annen Hjem Remedy Mask fra Kjære Packer. I dag skal jeg gjennomgå Fenugreek + Agurkvarianten, som hevder å avkjøle og berolige huden. Så, la oss komme inn i detaljene.

Pris: INR 100 Produktbeskrivelse: Opplev jevn, smidig og forynget hud ved hjelp av Kjære pakker Home Remedy Masks! Denne ansiktsmasken gir optimal fuktighet og næring til huden. Fenugreekfrøene inneholder rik C-vitamin som fører til lysere, lysere hud mens agurkekstrakter lindrer og rokker huden. Holder huden myk, glatt og glødende Gir lettere, lysere og nærende hud 100% Pure Cotton Made Mask Sheets Spesiell konsentrert løsning for ansiktet ditt 5 gratis - ingen paraben, ingen mineralolje, ingen talkum, ingen triclosan, ingen trietanolamin

Viktige ingredienser: Fenugreek og agurk ekstrakter Hvordan å bruke: Vask ansiktet og berolig det med toner. Spre maskearket jevnt over ansiktet. Fjern maskepakken etter 10-20 minutter. Essens er igjen på ansiktet ditt etter å ha tatt av masken; trykk på ansiktet ditt slik at essensen blir helt absorbert i huden din.

Min erfaring med Kjære Packer Home Remedy Mask Fenugreek + Agurk:

emballasje: Det jeg elsker mest om disse eksklusive arkmaskene, er deres fantastiske og fargerike emballasje. Denne har agurk og fenegreekfrø trykt over det. Lakkemasken kommer i en tykk folieposen. Dessuten kommer disse masker ikke i den vanlige rektangulære emballasjen. Posen inneholder all informasjon om arkmassen.

Selv om du ikke trenger å lese navnet som illustrasjon, er det nok til å gjenkjenne remedymasken. Navnet på hvert middel er fortsatt skrevet i sentrum for enkel tilgjengelighet. Alt i alt er emballasjen super reisevennlig og enkel å bruke.

Tekstur, konsistens og duft: Masken er laget med et nakenark. Det er tynnere, silkier og pustende hvis sammenlignet med de andre arkmaskene jeg har brukt. Jeg har et rundt ansikt, og dette passer perfekt. Det føles ikke tungt på huden. Som du kan se, er masken fullstendig gjennomvåt i essensen, men på en eller annen måte er den ikke dryppende våt. Dette er et annet pluss punkt hvis sammenlignet med de andre arkmaskene.

Essensen er ganske glatt og tykk, men ikke klebrig. Duften er en blanding av agurk og fenegreek. Selv om duften er subtil, er det ikke forfriskende. Faktisk er det ikke hyggelig, men irriterer ikke nesen. Allikevel kan duften ikke oppdages mens ansiktsmasken er på ansiktet.

Bruk / Resultater: Jeg er mer inn i leiremasker, men investerer også i arkmasker som de er lette å bære og bruke under reiser. Denne arkmasken er også enkel å bruke; du trenger bare å rive opp posen, utfolde arkmasken og plassere den over ansiktet og hvile i noen minutter.

Jeg holdt denne masken på i rundt 30 minutter og forsiktig forsiktig med resten av essensen på ansiktet mitt. Selv etter 30 minutter var masken fuktig nok. Vanligvis bruker jeg en arkmaske om natten mens du gjør litt arbeid eller ser på en TV-serie. Derfor er jeg alltid under viften når jeg bruker en arkmaske. Det beste med denne arkmasken er at den er lett og ikke tørker for fort under viften.

Jeg kjøpte masken i 15 minutter før bruk. Før jeg brukte denne masken om natten, var jeg ute hele dagen, noe som gjorde huden min kjedelig og sliten. Det var også en fullblåst pimple under haken sammen med rødhet og litt irritert hud rundt nesen. Når jeg legger masken på ansiktet, følte jeg en prikkende følelse over det akne berørte området, men bare for de første få sekundene. Etter det følte arkmasken godt på huden, og det ga en kjøleeffekt.

Etter å ha fjernet denne arkmasken, var det mye essens som sitter over ansiktshuden min. Huden følte seg og virket våt, men ikke klebrig. Dessuten ble essensen lett absorbert i huden, når den ble klappet. Innen noen få minutter gjorde huden huden jevnere og fløyelsmyk. Det sotet effektivt rødheten av akne og irritert hud. Tidligere var huden rundt akne kløe litt, men etter bruk av denne arkmasken var kløen helt borte. Min slitne hud ble frisket opp og forynget sammen med en glød.

Etter 20 minutter vasket jeg ansiktet mitt med vann for å forhindre akneutbrudd og over fuktighet av huden. Post skylling, huden ble hydrert nok sammen med en fløyelsaktig myk finish. Denne masken gjorde huden klumpete og tilsatt en subtil glød på den. Effektene var der neste dag også.

Fordeler av Kjære Packer Home Remedy Mask Fenugreek + Agurk:

⦁ Super enkel å bruke og bære ⦁ Attraktiv emballasje ⦁ Komfortabelt ⦁ Passer perfekt til ansiktet mitt Ikke klistrende ⦁ Friskrer huden ⦁ Søker huden ⦁ Gjør huden fløyelsaktig myk og glatt ⦁ Hydrerer huden ⦁ Gjør huden strålende ⦁ Øyeblikkelige resultater

Ulemper med Kjære Packer Hjem Remedy Mask Fenugreek + Agurk:

Ikke en forfriskende duft ⦁ En enkelt bruk vil ikke lette huden

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Kjære Packer Home Remedy Mask Fenugreek + Agurk? Ja!

Kjære Packer Home Remedy Mask Charcoal Kjære Packer Lab Collection Anti Pollution and Clearing Mask Kjære Packer Lab Collection Anti-Blemish og Pore Care Mask Kjære Packer Home Remedy Mask Green Tea + Jasmine Flower Kjære Packer Home Remedy Mask Sandalwood + Rose Water Kjære Packer Home Remedy Maske Egg Hvit + Sitron 12 Amazing Helse og Skjønnhet Fordeler med Fenugreek Frø DIY Fenugreek Frø og Curry Leaves Infused Hair Oil for Hair Growth Biotique Agurk Vanntoner Beauty Formulas Agurk Kjøling Øyeputer Skjønnhetsformler Cool Moist Agurk Rensing Ansiktsservietter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: