Av Nida

Hei IMBBians, Ønsker deg en god dag. Jeg er veldig glad i hjemmelagde skjønnhetsbehandlinger, fordi de er trygge, effektive og naturlige. I dag vil jeg vurdere om en veldig enkel, enkel og veldig effektiv kroppskrubb. Hovedbestanddelen i denne skrubbe er hvetekli (atta choker). Det som er igjen etter at hvetemel siktes, kalles hvetekli. Du kan samle den daglige overblivelsen, etter sikting av tilsatt mel til chapatis. Du kan også kjøpe den fra matbutikk. Det er også tilgjengelig på nettbaserte shoppingområder. Det virker rart for huden. Se hvordan.

Ingredienser:

Hvetekli: Hvete kli, er den ytre harde kappen av hvete korn. Den inneholder selen, som fungerer som en utmerket antioksidant. Antioxidantegenskapen beskytter huden mot solskader. Det er også rik på vitamin E og B som fôrer huden. Det renser forsiktig og bekjemper tegn på aldring. Gir riktig næring til huden.

Bakepulver : Baking soda er natriumbikarbonat. Denne alkaliske substansen har antibakterielle, anti-svampe, anti septiske og anti-inflammatoriske egenskaper. Det bekjemper akne og kviser. Forbedrer hudfarge. Exfoliate huden godt.

Kokosolje: Vi er alle klar over skjønnhetsfordeler med kokosnøttolje. Det er rik på vitaminer. Det opprettholder fuktighetsinnholdet i huden, forsinker aldringsprosessen, beskytter huden mot mikrobielle infeksjoner, reparerer huden og gir den en sunn glød.

Fremgangsmåte for fremstilling:

Ta to skje med hvetekli og en teskje blek i en ren glassskål. Legg til en teskje kokosnøttolje. Bland godt. Legg nå vann for å lage en myk pasta. Kroppskrubbingen din er klar til bruk.

Klargjør en ny sats før hver bruk. Du kan blande hveteklid og natron i 2: 1-forhold og hold den i en ren beholder. Før hver bruk legges kokosolje og blandes med vann. Og din enkle, skumle kroppskrubbe er klar til å gå. Du kan erstatte kokosolje med melk, etter eget valg.

Hvordan å bruke:

Masser med denne skrubbe, i noen minutter. La det hvile på huden din i 5-6 minutter. Skrub igjen og vask av. Pat tørr.

Resultater:

Denne skrubben exfolierer, renser, polerer og fukter huden min veldig bra. Huden blir myk og veldig glatt. Det fjerner døde hudceller effektivt. Det fjerner også soling i liten grad. Samlet er det veldig enkelt å lage og lett å bruke kroppsbad / skrubbe. Med vanlig bruk gjorde huden min myk og glatt. Det nærer huden min godt. Det er en multitasking skrubbe.

Ting å huske: • Du kan erstatte kokosnøttolje med melk. • Skru av forsiktig og ikke skrubbe over. • Vask av grundig, hvetekli er noen ganger klebrig å vaske.

Kroppsbutikken Coconut Exfoliating Cream Body Scrub Kiehls Deep Micro-Exfoliating Scalp Treatment Kroppsbutikken Kakaosmørkrem Kroppskrubb Body Shop Shea Body Scrub Tips for å inkorporere kokosnøttolje i ditt daglige skjønnhetsregime 6 Hjemmelaget Anti Cellulite Body Scrubs Body Shop Spa Fit: Gel Cream Massager, Body Scrub, Massasje Oil Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: