Hei lovelies

Jeg håper dere alle nyter mine DIY artikler. I dag skal jeg snakke om noen tips og tips om vekttap som vil forhindre sukkerbehov og hjelpe deg å gå ned i vekt. Vel, vi alle ønsker etter sukker på et eller annet tidspunkt. Vi ønsker å nyte vår favoritt sjokolade, bakverk, iskrem, muffins og hva ikke! Derfor er jeg oppført på toppen av grunnene til at kroppen din trenger til sukker og hvordan du kan kontrollere disse trangene til å gå ned i vekt.

1. hoppe over frokost

Første og viktigste årsaken. Folk som hopper over frokost opplever mer trang enn de som spiser en sunn frokost. Middel: Spis en sunn frokost som fyller. Din frokost bør være tung hvis du vil unngå cravings. Noen gode alternativer er idli, dosa, uttapam, poha, upma, egg etc.

2. Ikke spise regelmessig

Noen av oss har en vane med å spise bare to eller tre ganger om dagen. Dette er ikke en god vane hvis du vil unngå trang. Middel: Å spise mindre måltider hver annen time er en fin måte å unngå cravings på. Du bør ha litt mellommåltid mellommål. Noen sunne snack alternativer er en håndfull peanøtter, kokosnøtt vann, en bolle med ostemasse, et glass melk, nøtter, banan etc.

3. Ikke drikker nok vann

Når du ikke drikker nok vann, manifesterer det seg som sult i stedet for tørst. Dette gjelder for folk som alltid drikker mindre vann. Middel: Drikk 1 glass vann en halv time før og etter måltider. Dette vil få deg til å føle deg fyldigere, dempe trang og redusere sultpangs også. Minst 2 liter vann skal forbrukes daglig. Les om hvordan du kan drikke nok vann her.

4. Low-carb diett

Jeg har sett mange mennesker som er på lavt carb diett og unngå å spise noe med karbohydrater i den. Karbohydrater er den viktigste kilden til glukose for kroppen. Hvis du ikke spiser det i de riktige mengdene, vil du få sukkerbehov. Du vil spise mer enn det som kreves, sabotere ditt eget vekttap plan. rettsmidler: Spis mat som har lav glykemisk (GI) indeks. Slike matvarer slipper sukker sakte inn i kroppen og forhindrer trang. Noen gode matalternativer er brun ris, hel hvete roti, havre, grønnsaker etc.

5. Mangel på sukker

De fleste unngår sukker for å bli sunn. Men dette er det verste du kan gjøre for kroppen din. Glukose er den viktigste energikilden til kroppens celler og vev. Mangel på sukker fører til hypoglykemi. Symptomer på hypoglykemi er svimmelhet, forvirring, irritabilitet, kløe etc. Middel: Vennligst spis "godt" sukker. Fruktsukker (fruktose) finnes i alle frukter. Ikke legg sukker til fruktjuice da sukker allerede er til stede i frukt. Velg frukt over fruktjuicer da dette vil legge til fiber i kostholdet ditt. Laktose (melkesukker) finnes i melk og ostemasse. Dette er noen naturlige sukker kilder som er bra for kroppen din.

6. Spiser for sunt

Ja, noen ganger spiser bare sunn mat skaper monotoni i livet ditt, og det er monotoni som fører til trang hele tiden. Middel: Gi deg selv en pause fra ditt vanlige sunne kosthold en eller to ganger i måneden. Unn deg din favoritt sjokolade bakverk, pasta, pizza, kake etc. Dette vil tilfredsstille smaksløkene dine og forhindre daglige trang. Men vær så snill, ikke gjør dette en unnskyldning eller en dårlig vane.

Bonus tips: elsk deg selv

Når du elsker deg selv som en person, vil du være mer sunn, glad og trygg. På den måten unngår du unødvendig spenning og stress som er de to viktigste årsakene til usunn mat og trang.

Så gutter, spis sunn mat og nyt livet. Ha det fint! 🙂

Hvordan lage vitamin C-serum hjemme Hvordan bli kvitt mørk under armene Slik bruker du Panstick som et proff 4 umiddelbare måter å fikse tørt og skadet hår på 7 Snack-ideer for å curb din søttand 8 Phenomenal Diet Tips for en sunnere og montør du 6 beste teer å smelte magefett og miste vekt Hvordan å miste vekt Den sunne måten 10 måter å miste vekt mens du sitter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 25 2020