Hei, kjærester!

I dag skal jeg vise deg hvordan du lager en utmerket skrubbe med bare tre ingredienser. Denne skrubben kan brukes på ansikt, lepper og til og med kropp. Jeg elsker å bruke hjemmelagde scrubs og jeg sørger for at jeg bruker dem minst en gang hver fjorten dersom ikke mer. La oss se hvordan du gjør denne enkle, men effektive skrubbe. Også, ikke glem å sjekke "notat" delen der jeg har gitt deg erstatning for noen ingredienser.

ingredienser:

1. Frisk tomatmasse 2. Sandeltrepulver 3. sukker

Metode:

1. Ta en tomat og rist den for å få frisk pulp av tomat uten huden. Du kan bruke en mikser for dette trinnet, men da måtte du sive det for å fjerne tomathuden. Uansett, gjør det du liker.

2. Legg litt sandeltrepulver til tomatpastaen / massen. Kombiner de to sammen veldig godt for å danne en tykk pasta. 3. Tilsett deretter litt sukker i blandingen og kombiner godt.

4. Din skrubbe er klar til bruk!

bruk:

1. Damp huden hvor du vil bruke den. Sørg for at huden er pent ren uten produktrester fra den forrige applikasjonen. 2. Bruk helst varmt vann til å dempe huden. 3. Ta små mengder skrubb og masser huden i små sirkulære bevegelser. 4. Hold skrubbe på i 5-10 minutter eller mer hvis du vil. 5. Skyll deretter av med kaldt vann.

Merk:

1. Du kan bruke appelsinskall pulver i stedet for sandeltrepulver. 2. Hvis du vil ha en finere skrubbe, legg deretter litt salt til sukkeret, eller bruk bare finere sukkerkrystaller. 3. Du kan også legge til noen essensielle oljer til blandingen hvis du vil. Jeg elsker peppermynteolje med denne kombinasjonen. Det lukter veldig bra.

Fordeler:

Tomat: 1. Tomat er en naturlig astringent og arbeider med å eliminere overdreven olje og hudormer. Det er lastet med antioksidanter og forhindrer dermed huden din fra frie radikaler. 2. Det hjelper også i celle reparasjon og bidrar til å krympe store porer. Den inneholder også vitamin C og biotin som begge er kjent for å gi en sunn, glødende og strålende hud. 3. Tomater er også kjent for deres anti-aging egenskaper. De kjemper mot cellebeskadigelse og reduserer forekomsten av fine linjer og rynker. 4. Hvis det brukes jevnlig, vil tomater hjelpe til med å lette din hudfarge også. De er også kjent som naturlige exfoliators og fjerner døde hudceller. 5. Siden den inneholder en god mengde lycopen, virker den som en naturlig solcreme også ved å beskytte huden din mot skadelige UV-stråler. 6. Tomater hjelper også til å oppnå en lysere utseende, ved å eliminere flekker og flekker på huden. Sandalwood: 1. Det hjelper med å lindre pimples, akne eller utslett. Det hjelper til og med å lette flekker og flekker på huden din. 2. Det absorberer overdreven olje fra ansiktet ditt, og gir deg et matt utseende. 3. Sandeltre inneholder også anti-aging egenskaper. Det hjelper også å stramme huden din. 4. Sandeltreolje hjelper til med å behandle tørr hud og gir fuktighet til huden din. 5. Hvis du har fet hud, suger sandelvannspulver opp for mye olje og sebum fra huden din. 6. Det hjelper også med å behandle mørke sirkler under øynene dine hvis du lager en pasta med sandeltrepulver sammen med melk eller rosenvann. 7. Det hjelper også lindrer solbrenthet og fader solbrenthet hvis du bruker regelmessig. 8. Sandeltre hjelper også til å oppnå super myk hud. 9. Bruder er laget for å bruke sandeltre-ansiktspakker før ekteskapet for en glødende, strålende og klar hud.

DIY 3-Ingredient Exfoliating Scrub for klar hud O3 + Brightening og Whitening Face Wash 5 Hjemmelagde Skin Lightening Face Masks Kaffe- og havremelkropp: Gjør det selv Ren og klar rettferdighet ansiktsvask Fabindia Orange Cinnamon Face og Body Gel Scrub Fab India Neem Tulsi Face and Body Gel Scrub Hjemmelaget Detoxifying Face og Body Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 28 2020