Hei damer, De fleste av oss bruker sminkebørster, for å bruke sminke, men det er noen ting du ikke visste om dem! La oss finne ut hva er de?

Du trenger ikke forskjellige typer:

Makeup industri, er overveldet med alle slags børster og det er litt variasjon nå og da, og du kan føle at du trenger dem alle! Egentlig gjør du det ikke. Hvis du er på et budsjett og ikke vil ha for mye rot, er det nok å investere i 6 pensler av god kvalitet. Alt du trenger er en fundament / concealer børste, en pulver børste, en kontur børste, en krøll børste, en blanding pensel og en vinkel børste.

Aldri suge dem:

Vann vil sive inn i børstens håndtak, og det vil løsne grepet, noe som igjen gjør at børsten faller fra hverandre. Så aldri suge dine børster. Du kan holde børstene på børsten og forsiktig løpe den under rennende vann.

Kjenne børstene:

Visste du at det er 2 forskjellige typer børster du får i dine pensler, naturlig og syntetisk. Naturlige makeup børster er vanligvis laget av ulike dyrehår, mens syntetiske børster består av vanligvis nylon eller andre syntetiske fibre.

Hva er naturlige børstebørster?

Naturlige børster, beveger seg fritt og også blander veldig bra. De er flotte for enhver form for pulver sminke fra bronzers, øyenskygger til pulverformet komprimerer.

Hva er syntetiske børster?

Disse børstene har ikke en nagel, noe som gjør dem ideelle for krem ​​og væskebaserte produkter. Syntetiske børster, har en tendens til å tyngde mot hverandre, vil ikke fange sminke som gjør dem ideelle for presis anvendelse.

Størrelse på børstehårene:

Korte børster av penslene gir deg fyldigere applikasjon og mer dekning mens lengre børster gir mykere applikasjon og litt mindre dekning.

Du trenger ikke en fancy penselrenser:

Du kan bruke en mild babysjampo til å skylle og vaske børstene dine. Du trenger ikke kostbare penselrensere med fancy navn for å gjøre rengjøringsjobben.

Legg dem flatt til tørk:

Når du er ferdig med å rengjøre børstene, bruk et tørt håndkle for å forsiktig klemme rundt børstene, slik at de ikke bløter i våt tilstand. Legg disse børstene på et tørt håndkle på et bord, og sørg for at børster henger av kanten av bordet. Dette tipset vil sikre at børster ikke mister sin form.

Rengjør dem regelmessig og vet når du skal si farvel:

Dine børster bør ideelt sett rengjøres en gang i uken, hvis du ikke vil ha en ujevn bruk av sminke og ikke vil ha noen breakouts. Også, hvis børsten din skur, eller håndtaket går i stykker, eller du ikke kan få en børste ren lenger, er det på tide å kysse den penselen farvel.

Makeup Revolution Pro Curve Contour Foundation Pensel Pensel Egg: Den Craziest Awesomest Makeup Pensel Cleanser Ever! Hvordan å rengjøre makeup børster (med bilder) Japonesque Makeup Brush Cleanser MAC Brush Cleanser Review, bruk Bobbi Brown Conditioning Brush Cleanser Cinema Secrets Brush Cleaner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: