Shiseido The Makeup Accentuating Cream Liner - Svart

IMBB Sponsored Product Review

Hei venner,

Hvordan går det med deg? Jeg hadde en travel og fin tid og det holdt meg unna IMBB. Men som et barn kommer alltid tilbake til hjemmets komfort, er jeg tilbake til IMBB med en fin produktanmeldelse. Jeg kan ikke takke IMBB-teamet nok for denne fantastiske muligheten til å plukke opp sponsede produkter for gjennomgang. Denne måneden ble jeg heldig igjen og plukket opp kremforingen fra Shiseido i skyggen svart. Jeg har alltid ønsket å prøve noe fra dette merket på grunn av sin flotte emballasje og effekt som jeg har hørt om.

emballasje:

Jeg kan gå uendelig om emballasjen. La oss begynne med den ytre papirkartongen som er lilla tonet. Det er som en marmorutskrift med bølger av lilla og kremaktig hvit. Alle nødvendige detaljer er skrevet på ytterkartongen sammen med skygge nr. Når du åpner den, vil du se det søte karet av kremforingsrør inni med en applikator som er plassert godt på toppen og bevart med snittet på klaffen på kartongen. Du kan referere til bildet for bedre forståelse.

Kommer til karet, det er en plastkanne med lokk, med navnet Shiseido skrevet på toppen. Gryten er ganske lett, i motsetning til den andre gelforingen som er tilgjengelig på markedet, som hovedsakelig er glasspotter. Skyggenummeret, dvs. 1, er skrevet nederst, slik at det lett kan identifiseres hvis du lagrer gelskjermen opp ned som meg.

Annet enn børstedelen har jeg hørt alle i ros om gel liners. Jeg må si at du ikke har prøvd Shiseido hvis du klager på børstdelen av en gelfôr. For det første er det strategisk plassert slik at det forblir på plass inne i kartongen. For det andre har den en ytre plastfolie slik at den ikke samler riper. For det tredje kommer det med et lokk og derfor trenger du ikke bekymre deg for å fargelegge andre børster eller sminke etter at du har brukt den på farten. Og til slutt er det flott kuttet børste som gjør jobben sin bare perfekt. Det er heller ikke for tykt eller for tynt, du kan tegne linjer etter din vilje. Og også det er moderat stivt og bidrar til å gi den riktige definisjonen til linjen som er tegnet.

Tekstur:

Løft hendene med meg hvis du ikke liker at din gelfôr er for kremaktig at den ikke gir den riktige pigmenteringen. Jeg tilhører kategorien der min gelforing må være litt mindre enn tøff slik at den viser det beste av pigmentering på lokket. Selv om navnet sier at det er en kremforing, vil jeg gjerne kalle det en "voks-liner". Den har nøyaktig konsistensen av voks som litt hardner etter smelte fra et lys. Du enkelt kan ikke dyppe børsten og bruke. Du må glide det på overflaten av liner og tegne linjen. Jeg er helt awed av pigmenteringen som den gir i ett enkelt slag. Og jeg tror det er tekstur som legger til dybden av pigmenteringen. Pris: Rs 1700 / - for 4,5gms

Min erfaring med Shiseido The Makeup Accentuating Cream Liner - Svart

Jeg fikk den herlige muligheten til å plukke opp denne kremforingen fra Shiseido, og jeg kunne ikke vært lykkeligere på nyttår. Jeg plukket opp skyggen svart som jeg allerede har den brune fra Mac. Jeg har brukt dette nesten hver eneste dag siden jeg fikk dette, og jeg har gjort en klar oppfatning av hvordan dette fungerer på mine følsomme øyne. Jeg har slitt dette på vannlinjen og øvre lash-linjen i mer enn 8 timer, og den forblir så lenge jeg ikke fjerner den. På vannlinjen fades det litt, men forsvinner ikke helt. Tvert imot må jeg slite for å fjerne den fra øynene mine, selv med en sminkefjerner. Bare downside som jeg kunne finne var at det tar litt tid å bosette seg, men når det er satt, smelter det ikke i det hele tatt. Bare den dypeste mørkeste sorten av partiet og går videre til en halvmattig finish. Jeg er avhengige av dette fra nå, og dette er den eneste svarte som har på seg i disse dager. Takk til IMBB-teamet for denne fantastiske overbærenheten.

Pros av Shiseido The Makeup Accentuating Cream Liner - Svart:

• Mørk sort • Ikke tøff, riktig konsistens • Fantastisk emballasje • Leveres med en perfekt børste • Lettvekt, derfor reisevennlig • Oftalmologisk testet

Cons av Shiseido The Makeup Accentuating Cream Liner - Svart:

• Dyrt • Tilgjengelighet

IMBB Rating: 4.8/5

Vil jeg tilbakekjøpe Shiseido Cream Liner-Black?

Det vil ta meg hele mitt liv å fullføre dette opp. Hvis jeg klarer å bruke dette, vil jeg definitivt få mer, ingen tvil om det. Jeg er forelsket i dette ... .du også, bli forelsket!

Shiseido Perfect Rouge Lipstick - Rd346 Bedtime Review Shiseido White Lucent Brightening Fuktighetsgivende Emulsjon Shiseido Eyelash Curler Shiseido: Makeup Stick Foundation Shiseido The Makeup Dual Balancing Foundation Clinique Pensel på Cream Liner Review ELF Cream Eyeliner Midnight Review og fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: