Maybelline Color Elixir i Mandarin Rapture

Hei Gals .. 🙂

Hvordan har du det i dag? Jeg er alle begeistret og begeistret for å dele nye oppføringer i min forfengelighetskit som er en del av Maybelline Colorsensational New Color Elixir Fall kolleksjon. Da du alle fristet meg til å prøve nye nyanser og prøve noe annet enn min smak, så la jeg hendene på noen nye nyanser som aldri ble sett i min samling !! Det var rundt 20 nydelige nyanser under Color Elixir høstkolleksjon, hvorav jeg plukket denne "Mandarin rapturen", "Dashing orchid", "Rose redefined" og "Petal blush". Jeg kan ikke vente med å prøve dem en etter en og dele med deg. 🙂 For i dag vil jeg dele en ultimate levende oransje leppefarge med glans fra den nye Maybelline-fargelixir-serien, min første ekte oransjeglans.

Pris: $ 6- $ 9 for 0,17 Fl Oz (50 ml), prisen kan variere butikk for å handle Jeg kjøpte dem for $ 7 hver 🙂

ingredienser: Oktyldodecyl-neopentanoat, trimetylsiloksyfenyl dimetikon, hydrogenert polyisobuten, hydrogenert styren / metyl, styren / inden-kopolymer, hydrogenert polydecen, hydrogenert styren / butadien-kopolymer, bis-diglyceryl-polyacyladipat-2, hydrogenert, castorolje-isostearat, bis-fenyl / isostearyl / fytosteryl dimer-dilinoleyl Dimer Dilinoleat, Cetyl Dimethicone, Silikasilylat, Pentylenglykol, Poly C10-30 Alkylakrylat, Kaprylylglykol, Pentaerytrityl Tetra-Di-T-butylhydroksyhydrocinnamat, Kalsiumnatriumborosilikat, Punica Granatum Frøolje, Alumina, Kalsium Aluminiumborosilikat, Syntetisk Fluorflogopitt, Linalool, Silica, Polyetylentereftalat, Tinnoksid, Limon, Aluminium, Hydroksid, Akrylater Kopolymer, Dimetikon, Parfume / Fragrance

Kan inneholde: Glimmer CI 77891 / Titandioxid CI 45410 / Rød 28 Lake CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides CI 15850 / Red 7 CI 45380 / Red 22 Lake CI 15985 / Yellow 6 Lake CI 19140 / Yellow 5 Lake CI 75470 / Carmine CI 42090 / Blå 1 Lake].

Hva hevder Maybelline om sitt produkt: Fall under eliksir-effekten

Hyper-mettet farge, ultralydende følelse Den nye hypnotiske leppe sensasjonen

Hvorfor du vil elske det

• En trio av konsentrater leverer fargen på en leppestift, den pussete pleie av en balsam og glassglansen av en glans • Vår eksklusive glattende angorabørste gir en polert, jevn applikasjon og glatt sensasjon til lepper

For best resultat: Påfør lipcolor med applikatorstaven som starter i midten av overleppen. Arbeid fra midten til ytre kantene på leppen din, etter konturene i munnen din. Deretter glir du over hele bunnen av leppen.

emballasje: Disse glossene kommer i gjennomsiktig tykk plastglassemballasje med bronse sølvhett og bladformet fotfot. Skygge av glans er tydelig synlig fra røret som gir en illusjon av en leppestift helt fantastisk! En ultimate reisevennlig og ny emballasje må si paisa vasool !!

Min erfaring med Maybelline Color Elixir i Mandarin Rapture:

Disse nye eliksirleppene ser ut til å være infundert med hydratiserende egenskaper av balsam som etterlater glatt flekk med myke gnister, og de føler seg veldig myk og balmy, selv etterpåføring. Som navnet sier denne "Mandarin-rapturen", ser en ekte mandarin oransje nyanse med mange fargerike gnister. Dette er en ekte levende oransje for meg akkurat det jeg alltid ønsket. Det vil se fabelaktig på rettferdig og middels hudfarget skjønnhet. Fargebetaling er ren til liten medium på mine lepper, som er akkurat den samme nyansen som jeg ser i rør. I 2-3 swipes gir det en saftig oransje glans på leppene mine med fargerike glitter som ikke ser merkelig ut eller frost. Den ene swipe gir en glitrende glanset kremaktig oransje fargetone på lepper som ser veldig pen ut i dagslys. For night outs trenger vi 2-3 swipes for den overdådige oransje glitrende saftig skinn som ikke er som en leppestift eller flekk.

Den beste delen er at den heller ikke bløder eller legger seg i fine linjer som andre Maybelline-glosser, men det virker fortsatt litt annerledes enn tidligere glosser for det faktum at det ser ut som en glitrende kremaktig glans på lepper, og det etterlater en flekk bak som ser nesten ut naturlig og like grasiøs forutsatt at våre lepper er godt skrubbet og hydrert. Imidlertid føler jeg at det også fungerer bra på tørre lepper, for det er også ment å forme lepper, men jeg elsker å bruke dem på rene fuktige lepper for bedre fargeavlønning og utseende.

Jeg eier få glosser fra Maybellines tidligere samling, men jeg finner denne nye eliksirglansen mye bedre når det gjelder emballasje. Disse er litt mindre i størrelse med en liten, praktisk og bladformet doe fot applikator som er mer håndterlig i motsetning til andre doe fot applikatorer, den er mer kremaktig til tross for gnister og har liten ren pigmentering mens deres oppholdsstyrke er mer eller mindre lik noen andre Maybelline High Shine Colorsensational glosser. Jeg lurer på hvorfor de alltid kommer med skinnende glans uavhengig av nyanser og tekstur.

Selv om det er lite klistret som en hvilken som helst glans, er det ikke plaget. Det har liten vanilje søt lukt og smak som er Maybellines underskrift duft nå jeg føler. Produktet forblir satt i 3-4 timer etter tunge måltider, men så har leppene mine fortsatt myke og pigmenterte. Med sporadiske snacks og vannavslip kan det være så lenge som 6 timer.Over alt jeg føler at disse nye eliksirene er verken som leppeflekker eller som en leppefarge, bare litt pigmentert glans med gjennomsiktig fargekostnad og kremaktig, hydratiserende tekstur som er super fantastisk for vinterkvelder.

Pros av Maybelline Color Elixir i Mandarin Rapture:

• En ny formel som gir glød som glans, gir middels dekning på lepper som enhver lipcolor og hydrerer som en balsam • Det har gnister som er veldig myke og ikke overstyrte • Super kremaktig og saftig tekstur som en myk glans • Det gir ekte oransje, skinnende gjennomsiktig nyanse i bare en sveipe • I 2-3 swipes gir det ren medium farge avhengig av hvor dypt eller lett våre lepper er pigmentert • Små fotfot applikator lett håndterbar for pre-applikasjon • Den holder seg bra i 5-6 timer med lette måltider og sporadiske vannsåper • Med tunge måltider klarer det å holde 2-3 timer, etterlater en fin oransje glans på lepper som ser bra ut • Vanilje duftende blank balsam med liten søt smak, som ikke vil forstyrre følsomme neser • Det virker bedre i tekstur og farge som lønner seg fra andre maybelline-glosser • Lips føles og virker hydrert og pigmentert (selv om det er gjennomsiktig) så lenge denne glatte balsamen forblir på leppene • Attraktiv og reisevennlig emballasje

Ulemper med Maybelline Color Elixir i Mandarin Rapture:

• Det gjør overføringer på kopper og flekker, men fortsatt glansen forblir på leppene • Oppholdsstyrke kunne vært forbedret • Det har sparkles selv om de er myke og milde • Denne spesielle nyansen kan ikke være god for pigmenterte lepper for sin rene gjennomsiktige fargebetaling

Bortsett fra oppholdskraft, føler jeg ikke at jeg trenger å hoppe over disse myke glossene så lenge jeg kan få dem til $ 6- $ 7. Denne nyansen har alle gode kvaliteter til å treffe alle aldersgrupper, helst rettferdige og mellomstore hudfarger. Siden jeg var litt skeptisk til en full på oransje lipcolor, er denne ren oransje, myk glans mye for meg da jeg trygt bærer den med min plomme og svarte antrekk. Jeg vil snart prøve noen få nakender og røde fra denne serien. Prøv dem, de er veldig gode for de som elsker pigmenterte lepper, men frykter for tørrhet og dype høye flekker, de vil nærme lepper med liten saftig kremaktig nyanse som bare passer for enhver anledning. Håper dette hjelper!

Maybelline Fruity Jelly Lip Gloss Bilder, fargeprøver Maybelline Color Sensational LipGloss Bilder og fargeprøver Maybelline Lip Gloss Water Shine Liquid Diamond Slims anmeldelse Maybelline Color Sensational LipGloss Bilder og fargeprøver Maybelline Superstay LipGloss-bilder, fargeprøver Maybelline Colorensational High Shine Lip Gloss - Mirrored Mauve Maybelline Color Sensational High Shine Lip Gloss i elektrisk støt Maybelline Colorensational High Shine Lip Gloss i Captivating Coral Maybelline Colorensational High Shine Lip Gloss - Mokka-Mazing Maybelline Colorensational High Shine Lip Gloss - One Shine Day Maybelline Colorensational High Shine Lip Gloss-Plum Luster Maybelline Colorensational High Shine leppestift Coral Luster Maybelline Colorensational High Shine Lipstick-Fruit Punch

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: